maritbet girişmaritbet
Kilim Mobilya Lionel serisiyle yaşam alanlarına zarif bir dokunuş!

Kilim Mobilya Lionel serisiyle yaşam alanlarına zarif bir dokunuş!

Kilim Mobilya, zarafetin gücünü Lionel Koltuk Takımı, Yatak Odası Takımı ve Yemek Odası Takımı ile yansıtıyor. İddialı görünümüyle bulunduğu ortama hakimiyet kuran Lionel, kurduğu dengeyle de güçlü duruşuna değer katıyor.

Elegant yaşam tarzıyla ince detaylara sahip zarif bir yaşamı tarzını kullanıcısına sunan Kilim; Lionel Koltuk Takımı, Yatak Odası Takımı ve Yemek Odası Takımı ile vazgeçilmez şıklığı paylaşıyor. Hollywood parıltısını yansıtan gösterişli duruşu ile mekanlara ayrıcalık kazandıran Lionel, zarafet, şıklık ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor. Uyumu yüksek parçaların yansıttığı dinamik duruşunu cesur renkleriyle tamamlayan Lionel’in akılda kalıcı tasarımı ise zamana meydan okuyor.

Zarif tasarımı nervürlü dikiş detayıyla güç kazanıyor

Metal ayakları ile güçlü bir dekorasyon isteyenlerin ihtiyacına cevap veren Lionel Koltuk Takımı, özgün detaylarıyla da farkını ortaya koyuyor. Takım, zarif görünümüyle bulunduğu mekanla bütünleşirken farklı beğenileri de ortak paydada buluşturuyor. Nervürlü dikiş detayına sahip takım, yüksek ayakları sayesinde temizliği kolaylaştırıyor.

Ay taşı rengin asaleti yatak odasının her köşesinde

Altı kapaklı dolap, şifonyer, şifonyer ayna, komodin, çamaşırlık, karyola baza ve karyoladan oluşan Lionel Yatak Odası Takımı, bulunduğu ortamda bütüncül çözüm sağlıyor. Ay taşı rengin asaletini tamamında yansıtan takımın yalın objeler ile kombinlenebilmesi de yaşam alanlarına denge getiriyor. 

İnce hatlarıyla ihtişama yenilikçi yorum

Takım kimliğine uygun tasarlanan kulp ve ayakların ortama şık bir görsellik kazandırdığı Lionel Yemek Odası Takımı, ince hatlarıyla tüm ihtişamını yansıtıyor. Konsol, konsol ayna, plazma ünitesi alt modül, açılır masa ve orta sehpadan oluşan takım, ay taşı rengin rahatlatan etkisini yansıtıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz