maritbet girişmaritbet
Estetik ve kalitenin buluşma noktası; Tepe Home!

Estetik ve kalitenin buluşma noktası; Tepe Home!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, Tepe Home’un 2022 hedefleri başta olmak üzere mobilya pazarındaki konumları hakkında bilgiler verdi.

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, Tepe Home’un 2022 hedefleri başta olmak üzere mobilya pazarındaki konumları hakkında bilgiler verdi. Sundukları ürün ve hizmetlerle memnuniyet odaklı bir yaklaşımı sürdürülebilir kılarak müşterilerine ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi yaşattıklarının altını çizen Çapan, 2022 yılı içinde yatırımlarında öncelik verdikleri dijital yapılanmaları, geniş ve yenilikçi ürün çeşitliliğini, tasarımda izledikleri kaliteli odaklı yaklaşımları anlattı.

Mobilya sektörünün kalite odaklı yenilikçi markası 

Her geçen gün stratejik konumlarda yeni mağazalar açan ve tüketicisinin talep ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ürün gamını genişleten Tepe Home, büyüme hedeflerini bu yıl da sürdürüyor. Yıl sonuna kadar Türkiye’de dört yeni mağaza açmayı planladıklarını dile getiren Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Yatırımlarımızda dijital çözümlere önceliği vererek üretim, tedarik zinciri ve satış sonrası hizmetler birimlerimizin verimliliğini ve etkinliğini artırmayı amaçlıyoruz” açıklamasında bulundu. Piyasayı yakından takip ederek etkin ve öngörülü bir stratejik yapılanmayla tüm iş süreçlerini daha esnek, daha verimli ve daha etkin kurguladıklarını belirten Çapan, aynı zamanda yatırımlarını yönlendirdikleri online satış kanallarında da satış ivmesinin daha da hızlanmasını beklediklerini söyledi. 

“Online mağazamızda, çok geniş bir ürün gamı sunuyoruz. Evinizin her köşesi için aradığınız her şeyi tek çatı altında bulabileceğiniz, alışveriş deneyiminin her aşamasının eğlenceli ve kolay olduğu bir platform olmasını hedefliyoruz” diyen Levent Çapan “Tasarımda da kalite, estetik ve çözüm odaklı yaklaşımımızı sürdürüyoruz. 2022 yılı için hazırladığımız yeni koleksiyonlarımız da satış kanallarında yerlerini almaya başladı” ifadelerini kullandı. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını belirten Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Şirketimizin en önem verdiği ilkelerinden biri olan müşteri memnuniyetini artırmak bu yıl da önceliğimiz olmaya devam ediyor” dedi.

Köklü geçmişi ile mobilyanın güvenilir adresi

Yurt içinde Ankara, İstanbul, İzmir ve Eskişehir’de olmak üzere toplamda 17 satış noktası ve online mağazası ile Türkiye’nin her yerine hizmet verdiklerini belirten Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Yeni satış noktalarımız için de görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi. 

“Perakendenin yanı sıra konut, ofis, otel, eğitim kurumları vb. projelerde çözüm ortaklığı çalışmalarımızla birlikte toplu satış süreçlerimiz de devam ediyor” ifadelerini kullanan Çapan “60.000 metrekarelik alana sahip üretim tesislerimizle, 45.000 metrekarenin üzerinde satış alanlarımızla ve 7.000 üzerindeki ürün çeşitliliğimizle hizmet veriyoruz” dedi. Tepe Home’un Türkiye’de mobilya sektörüne yön veren köklü bir sanayi kuruluşu olduğundan bahseden Levent Çapan “Yerli üretimimizle mobilya sektöründeki en önemli oyunculardan biriyiz” açıklamasında bulunurken; kaliteli anlayışları, sektör deneyimleri ve güvenilir imajlarıyla en iyi ürün ve hizmeti ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi ile sunduklarının altını çizdi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!
  • 08.07.2022 23:13

Tepe Home ile genç odalarını yenilemenin tam zamanı!

Her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Tepe Home, dü ...

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor
  • 23.05.2022 16:45

Tepe Home, 2022 sezonu bahçe koleksiyonuyla dikkat çekiyor

Havaların ısınması ve yaz aylarının gelişi ile bahçe mobilyalarına olan ilgi her ...

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!
  • 13.05.2022 17:21

Tepe Home'dan yüzde 25 indirimle evinizi ve bahçenizi yenileme fırsatı!

Tepe Home mobilyalara ek olarak, evlerin konforunu açık alanlara taşıyan bahçe m ...

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim
  • 02.05.2022 00:00

Tepe Home'dan Anneler Günü'ne özel indirim

Tepe Home, anneler gününe özel ekstra %10 indirim kampanyasıyla müşterilerini mu ...

Tepe Home'dan bahçe ve balkonlara özel dekorasyon önerileri!
  • 23.04.2022 10:42

Tepe Home'dan bahçe ve balkonlara özel dekorasyon önerileri!

Tepe Home, bahçe ve balkonların dekorasyonunda mobilya seçmenin püf noktalarını ...

Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı
  • 29.03.2022 10:18

Tepe Home'da estetik ve konfor bahçelere taşındı

Yaza doğru yaklaşırken bahçe mobilyalarına olan ilginin arttığını söyleyen Tepe ...