maritbet girişmaritbet
E.C.A. Spylos klima ile maksimum hijyen!

E.C.A. Spylos klima ile maksimum hijyen!

E.C.A., Spylos duvar tipi split klima ile temiz havanın ön planda tutulduğu yaşam alanlarınıza misafir oluyor.

Üst düzey özelliklere sahip olan Spylos, A++ enerji sınıfı verimliliği ve full inverter donanımıyla soğutma konforunu artırırken, enerji tüketimini azaltarak tüketicilerin elektrik faturalarına destek sağlıyor. Spylos'un hassas anti karbon filtresi, temiz hava ve nem dengesini optimum düzeyde tutarak mekanlarda oluşabilecek bakterilerin önüne geçiyor.

Sıcak havalarla birlikte yaşam alanlarındaki klima ihtiyacı artarken, tüketiciler farklı ürün grupları arasında en idealini araştırıyor. Türkiye iklimlendirme sektöründe 35 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren E.C.A., kullanıcılarının maksimum hijyen, minimum enerji tüketimi hassasiyetine karşı Spylos duvar tipi split klima ile cevap veriyor. Yeni nesil teknolojili Spylos'un en önemli özelliklerinden biri olan A++ enerji sınıfı verimliliği ve inverter donanımı ideal bir soğutma konforu sunarken, önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlıyor. 

Kapalı alanlarda temiz hava desteği

E.C.A. Spylos klima, özel tasarım filtresiyle temiz hava ve nem dengesi konusunda yaşam alanlarında hijyenik bir ortam oluşturuyor. Hassas anti karbon filtre ise kapalı oda içinde oluşması muhtemel bakteri ve mikroorganizmaların önüne geçiyor.

Yüksek seviye kompresör frekansı sayesinde süper sessiz çalışma özelliği olan ve böylece yaşam alanlarına ayrı bir konfor katan Spylos duvar tipi split klima, R32 soğutucu akışkan ile doğa dostu bir ürün olarak dikkat çekiyor. Kullanıcısına teknolojik çözümler vadeden Spylos'taki akıllı kanat yönlendirme, 24 saat zamanlayıcı ve otomatik restart imkanı, kolay temizlenebilen tasarım, rahat uyku modu, nem düzenleyici gibi özellikler ergonomik bir kullanım deneyimi sunuyor. Ayrıca opsiyonel olarak akıllı klima kiti ile temin edilebilen Spylos, cep telefonu ile yaşam alanlarına uzaktan bağlanma imkanı vererek mekanın istenilen iklim ayarına getirilmesini sağlıyor.

E.C.A. Spylos duvar tipi split klima 9.000 BTU/h, 12.000 BTU/h, 18.000 BTU/h, 24.000 BTU/h güç seçenekleriyle E.C.A. bayilerinden temin edilebiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul, olası depreme nasıl hazırlanıyor?
  • 15.08.2022 15:56

İstanbul, olası depreme nasıl hazırlanıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da 500 bine ...

İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzatmaları oynuyor!
  • 24.06.2022 16:18

İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzatmaları oynuyor!

Prof. Dr. Naci Görür, 'beklenen' İstanbul depremini bir kez daha hatırlatarak ha ...

Prof. Dr. Ercan: Büyük İstanbul depremi diye bir şey yok
  • 08.10.2019 13:44

Prof. Dr. Ercan: Büyük İstanbul depremi diye bir şey yok

Jeofizik Yüksek Mühendisi ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'İstanbu ...