maritbet girişmaritbet
Cubo'nun Mine rengi ile daha zarif mekanlar

Cubo'nun Mine rengi ile daha zarif mekanlar

Renk seçerken kişisel tercihler kadar psikolojimiz de etkili olur. Çünkü her rengin ruh halimiz üzerinde çok farklı etkileri vardır. CUBO’nun renkleri ile renklerin dünyasını yaşam alanlarınıza yansıtabilirsiniz.

CUBO’nun ‘’Mine’’ adını verdiği rengi oldukça zarif, dengeli ve sakinleştirici bir etkiye sahip. İçinde pastel krem ve yine çok uçuk tonda gri barındıran ‘’Mine’’ rengi yaşamın her alanında tercih edebileceğiniz dingin ve tamamlayıcı bir renk. Aynı zamanda birçok farklı renk grubu ile birlikte sınırsız tasarımlar yaratabileceğiniz bir seçenek. Ağırbaşlılığı, alçak gönüllülüğü, simgeleyen ‘’Mine’’ rengi sakinliği ve zarafetin gücünü de temsil ediyor.

CUBO’nun renk kartelasından tercih edeceğiniz iç cephe rengi “Mine”, ipek mat, soft mat, mat görünümlü, su bazlı ve silinebilir özellikteki tüm ürün gruplarında hazır olarak bulunuyor.

CUBO’nun ‘’Mine’’ rengini “Boyacı Küpü Renklendirme Sistemi” ile yaratacağınız farklı renk tonlarıyla bir arada kullanarak, özel yaşam alanlarına imza atabilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz