maritbet girişmaritbet
Cottonbox, sürdürülebilir yaşam iddiasını ev tekstil ürünlerine taşıdı!

Cottonbox, sürdürülebilir yaşam iddiasını ev tekstil ürünlerine taşıdı!

“Sürdürülebilir yaşam” inşa etme bilinciyle özenle hazırladığı 2022/2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile doğa dostu tasarımlara imza atan Cottonbox, ev tekstilindeki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.

Kaliteli üretimi ve yenilikçi tasarımlarıyla fark sağlayan marka, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için tasarlanan Natureforce serisiyle ev tekstilinde sürdürülebilirliğe vurgu yapıyor. Geleneksel yöntemlere kıyasla su tasarrufu sağlayan süreçlerden geçerek hazırlanan Natureforce serisi, normal pamuklu kumaşlardan daha yumuşak, nem tutucu ve hava alıcı olmasının yanı sıra daha uzun ömürlü kullanım imkanı gibi sürdürülebilir özellikler taşıyor. 

Kalitesi ve geleneksel proseslere kıyasla su tasarrufu sağlanarak üretilmesiyle fark oluşturan NatureForce serisi, geri dönüştürülmüş pamuk ve pes iplik harmanlanarak üretilerek kolay kullanım, kolay yıkama ve ütüleme imkanı sunuyor. Minimal renklerin ve pastel tonların ön plana çıkarıldığı seride, yatak odalarına yenilik ve huzur doluyor. Seride yer alan Unus Gri nevresim takımı gri ve beyazın harika uyumunu gözler önüne sererken; Tribus Sarı nevresim takımı sarı rengin enerjisiyle yatak odalarına dinamizm katıyor. Lacivert ve pembe tonlarının hakim olduğu Dua Lacivert ise modern çizgisiyle şık bir duruş sergiliyor.

Cottonbox ile Sağlık Dolu Uykular

Doğal içerikli tasarımlarıyla kullanıcıların sağlığını her zaman önemseyen Cottonbox, bu sezon da doğal ham madde kullanımı ve kaliteli üretimiyle fark sağlıyor. Özgün ve yenilikçi tarzı ile hayata geçirdiği koleksiyonu ile marka, doğaya olan saygısı ile geri dönüşümden elde ettiği yeni ürünleri kullanıcılarıyla buluşturuyor. Tüm baskı ve boya aşamalarında Avrupa standartlarında üretim gerçekleştiren Cottonbox, hava geçirgenliği yüksek ve nefes alan pamuksu yüzeye sahip tasarımları sayesinde vücut ısısını dengeliyor. Böylelikle uyku esnasında terlemenin önüne geçerek alerji oluşumunu engelleyen Cottonbox, her mevsim konforlu uyku sunuyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz