maritbet girişmaritbet
Bi'Boya'dan 2022 yılına özel renk kartelası!

Bi'Boya'dan 2022 yılına özel renk kartelası!

Mekanlara renk katan uygulama çözümleri ve dekorasyon önerileriyle yeni fikrilerin oluşmasına yardımcı olan Bi’Boya, yeni yılı kartelasındaki en pozitif renklerle karşıladı.

Mutluluk veren renkleriyle hayatınıza renk katacak önerilerini bir araya getiren Bi’Boya, 2022’de yaşam alanlarına sıcaklık katacak renk önerilerini paylaştı. 

Geliştirdiği boya ürünleri ve hizmetlerini avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluştururken, bir yandan da yenilikçi dekorasyon fikirleriyle tüketicilerin tüm beklentilerini karşılamaya devam eden Bi’Boya’da yaşam alanlarınızda pozitif etki oluşturarak sımsıcak renklerden oluşan dekorasyon önerilerini sizler için bir araya getirdi. 

Pozitif renkler

İster kıyafetlerinizde ister kullandığınız eşyalarda, isterseniz de evinizdeki mobilyalarda, kullanacağınız renkler sizi yansıtır. Ne kadar pozitif renkleri tercih ederseniz de o kadar mutlu ve enerjik olursunuz. Yeni yılda kırmızının canlılığını, turuncunun o müthiş enerjisini ve mor rengin asaletini her alanda kullanarak enerji seviyenizi yükseltebilirsiniz. Klasik renklerden yana bir tercihiniz olacaksa bile, mutlaka aralara bu renkleri serpiştirmelisiniz.

Kırmızı rengi tercih ettiğinizde; mandalina kırmızı, samba, yanık kına, ateş tuğlası tonlarını kombinlerinizde ve eşyalarınızda kullanabilirsiniz. Bu tonlar hem zengin, hem karakteristik, hem de kışkırtıcı bir enerji verecektir.

Canlı turuncu, parlak amber, şeftali nuga, bronz pembe, magenta moru, klasik mavi, keskin mavi, sadakat mavisi, pastel mavi, deniz yeşili, asit sarısı, kereviz rengi, asker yeşili, kumtaşı, sarı-kahverengi huş renkleri yeni yılda sonbahar ve kış aylarında oldukça ön planda olacak.

Turuncu: Gizemli, enerjik ve tutkulu

Turuncu çağdaş, eğlenceli ve sıcak bir renktir. Her şeyin ötesinde turuncu sıcak ve samimidir, verdiği enerji ile bilinir.

Turuncu renk; toprak tonları, boz kahverengiler, bej ve gri detaylar ile muhteşem bir uyum içinde harmanlanır. Bu çok canlı ve göz alıcı ton, insana gözü yorar gibi gelse de ufak tefek dokunuşlar ile evinin her köşesinde ayrı bir dinamizm, enerji ve denge kaynağı olacak.

Birçok kişi için yaz mevsimi, içinin kıpır kıpır hareketlendiği bir mevsimdir. İşte turuncu da güneşin yansıttığı en sıcak renklerden birisi olduğu için genellikle coşku, teşvik, mutluluk, eğlence, keyif gibi pozitif hisleri çağrıştırır. Turuncunun tonlarında yapılan ufak değişiklikler ve duvar dekorasyon düzenlemesi ile verdiği psikolojik etkiyi değiştirmeniz mümkün. Bu nedenle bu rengi evinizin her odasında çeşitli tonlarla ufak değişiklikler yaparak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çünkü turuncunun bir diğer psikolojik anlamı da başarı, değişim ve kararlılıktır. Sağlıklı bir denge hali ve özgürlük ifadelerinin yanı sıra çekicilik anlamı da taşır. 

Kotta ile adım adım sonbahar romantizmi

Bi’Boya toprak tonları skalasındaki Kotta ile kışa sıcak bir merhaba diyebilirsiniz. Kişisel alanınızı özelleştirmenizi sağlayan Kotta ile sevdiklerinizde hayranlık uyandırabilirsiniz. Kitap okuma ya da çalışma köşenizi Kotta ile samimi bir ortama dönüştürebilir, konsantrasyon sorununuza da çözüm bulabilirsiniz.

Ayrıca yatak odanıza ipeksi bir dokunuş yapmak isterseniz, toprak tonları arasında bulunan Güz rengi de oldukça uygundur. Sade ve country tarzı mobilyalar ile konforlu bir dekorasyon oluşturabilir, huzurlu bir uyku için kullanabileceğiniz bu renk ile hayalinizdeki dekorasyonu oluşturabilirsiniz.

Kremin Tonlarıyla Canlanan Yaşam Alanları

Birçok tonu bünyesinde barındıran krem ile yapılan dekorasyonlarda birçok rengi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok naif ve yalın bir renk olan kremin Bi'Boya Krem Şampanya gibi pembeyle harmanlanmış tonu hem dekorasyonun canlanmasına hem de kullanılacak mobilya renklerinin zenginleşmesine aracı olur. Kremin biraz koyu bir tonu olan Bi'Boya Krem Ekru rengi açık renk objelerle duvarınızda lüks bir görünümün oluşmasını sağlar. Bi'Boya Fildişi ise yumuşak geçişiyle birlikte mobilyalarınla uyumu yakalar. Çok daha zarif dekorasyonların ve minimal tarzın oluşmasını sağlayan krem ve tonları zenginleştirilebilen dekorasyon örneklerini sunar.

Bi’Boya’nın renk kartelasını keşfedin

Sunduğu hizmetlerle boya yapma sürecinin her aşamasında tüketicinin yanında yer alan Bi’Boya, ücretsiz renk kartı hizmetinden, ürünlerin adrese kargolanmasına kadar bütünleşik bir hizmet sunarken birbirinden güzel renk ve dijital uygulamaları ile de tüm bu süreci sizin için kolaylaştırıyor.

Yorum Yaz