maritbet girişmaritbet
Baumit ile nefes alan sağlıklı yaşam alanları!

Baumit ile nefes alan sağlıklı yaşam alanları!

Open Isı Yalıtım Sistemi ve Klima Sağlıklı Sıva ve Boya Sistemleri ile Baumit, yaşam alanlarının nefes almasını sağlıyor.

Her gün vücudumuzu sağlıksız bir yaşam tarzı, beslenme şekli, yetersiz oksijen ve sayısız zararlı madde içeren havaya maruz bırakıyoruz. Ancak, konforlu ve mutlu bir hayat için sağlık en önemli parametre olarak karşımıza çıkıyor. Baumit geliştirdiği ürünlerle yaşam alanlarının nefes almasını sağlayarak sağlığımızı verdiği önemi kanıtlıyor.

Baumit Ar-Ge merkezinde birçok çok kez test edilen ve kalite kontrolden geçerek geliştirilen Open Isı Yalıtım Sistemi ve Klima Sağlıklı Sıva ve Boya Sistemleri ile Baumit, yaşam alanlarının nefes almasını sağlıyor. Yüksek geçirgen ısı yalıtım sistemi Open, rahat bir yaşam için ideal iç mekan iklimi oluşturuyor. Havadaki nemin kontrol edilmesini sağlayan Klima ise her mevsime uygun, hoş ve optimum bir iç mekan iklimi elde edilmesini sağlayarak; Baumit'in Ar-Ge'yi DNA'sına kodladığını kanıtlıyor.

Avrupa mantolama devi Baumit, bir yapının meydana getirildiği ilk aşamasından, içerisinde yaşamanın başladığı ana kadar tüm süreçlerde sağlıklı,enerji verimliliği yüksek ve güzel yapılar oluşması için farklı ürün gruplarının Ar-Ge ve üretim çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Bu noktada yapı sektörünün ihtiyaçlarına inovatif çözümler geliştiren Baumit; alçı, çimento ve kireç esaslı sıva ürünlerinin tümünün üretimini yapan Türkiye'de tek marka olma özelliğini taşıyor.

Her gün vücudumuzu sağlıksız bir yaşam tarzı, beslenme şekli, yetersiz oksijen ve sayısız zararlı madde içeren havaya maruz bırakıyoruz. Ancak, konforlu ve mutlu bir hayat için sağlık en önemli parametre olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuda yapılan araştırmalarda bu bilgiyi destekler nitelikte. Avrupa'nın tamamında gerçekleştirilen anket projesi Euro barometer, Avrupalıların dörtte üçünün mutlulukları için en önemli değerin sağlık olduğunu belirtiyor. Baumit geliştirdiği ürünlerle yaşam alanlarının nefes almasını sağlayarak sağlığımızı verdiği önemi kanıtlıyor.

" Türkiye'nin en geniş sıva ürün gamına sahip olan markayız.”

Ömrünün %90'ını kapalı alanlarda geçiren insanoğlu, pandemi ve kış mevsiminin gelmesi nedeniyle neredeyse zamanının tamamını iç mekânlarda geçiriyor. Bu nedenle insanların sağlıklı, enerji verimliliği yüksek ve güzel yapılarda yaşamasının önemi daha da artıyor. Bu farkındalıkla ürünler geliştiren Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, "Bir yapının temelinin atıldığı ilk andan, içinde yaşam başladığı ana kadar her aşamada sağlıklı, enerji verimliliği yüksek ve güzel yapılar için ürünler üretiyoruz. Avrupa'nın mantolama devi Baumit olarak, yatırımcı, uygulamacı ve son kullanıcıya güven veren önemli bir çözüm ortağıyız. Baumit, Türkiye'deki en geniş sıva ürün gamıyla bu alanda da fark yaratıyor. Gebze'de bulunan fabrikamızda hem alçı hem sıva hem de kireç esaslı sıva üretimi yapan tek markayız.Bu bize aynı zamanda Türkiye'nin en geniş sıva ürün gamına sahip olan marka unvanı da kazandırıyor. Kullanılan Baumit sıvanın esası ne olursa olsun, tümü sistem olarak kullanabiliyor, pürüzsüz yüzeyler elde edilmesini sağlıyor." açıklamasında bulundu.

Open Isı Yalıtım Sistemi ile her zaman serin

Sürdürülebilir bir şekilde müşterilerinin yaşam kalitesini artırmak için gelişmiş teknolojileri kullanan Baumit, geliştirdiği yüksek geçirgen yalıtım sistemi Open ilerahat bir yaşam için ideal iç mekan iklimi oluşturuyor. Isı yalıtım sisteminin yüksek buhar geçirgenliği, nemi gereksiz ısı kaybı olmadan ortadan kaldırmaya büyük ölçüde yardımcı oluyor. Sistem, bir tuğla duvarla aynı buhar geçirgenliğine sahip olmasıyla evin içinden dışına aşırı su buharına kalıcı olarak geçiren homojen, oldukça geçirgen bir koruma oluşturuyor. Eski binalarda da rahatlıklı kullanılabilen sistem,olumsuz iklim koşullarından binaları koruyarak binaların ömrünü uzatmaya yardımcı oluyor.

Baumit'ten doğal çözüm: Klima Sağlıklı Sıva ve Boya Sistemleri

Araştırmalara göre klima sıvası ideal nem oranının yüzde 40 ila yüzde 60 arasında tutulmasına yardımcı oluyor. Ayrıca sıvadaki kireç içeriği saldırgan mikro organizma riskini önemli ölçüde azaltırken, 12 - 13 arasındaki yüksek pH değeri ise mantar ve bakterilere karşı dirençli olmasını sağlıyor. Bu farkındalıkla Baumit, son teknolojiyle geliştirdiği Klima Sağlıklı Sıva ve Boya Sistemleri ile iç mekânda sağlıklı, temiz ve hoş bir ortam oluşmasını sağlıyor. Kireç taşı içeren mineral bazlı bir sıva olan Klima, nefes alabilmesiyle doğal nem düzenleyici görevini üstleniyor. Standart iç mekan sıvalarıyla karşılaştırıldığında çok daha kısa sürede daha fazla nem emebilen Klima, nemi azalttıktan sonra iç mekan havasına yavaşça ve eşit şekilde yeniden ortama vererek doğal hava sirkülasyonu sağlıyor.

“Yılı çift haneli rakam ile kapatmayı hedefliyoruz”

Baumit'in Türkiye operasyonunu değerlendiren Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı ,Baumit'in 2007 yılından bu yana ürün yelpazesini artırarak bugün 9 farklı ürün grubundaki 250'nin üzerinde ürünle yapı malzemesi sektöründe önemli başarılar elde ederek yolunda daha güçlü devam ettiğini söyledi. Özdayı, "Ekonomik olarak içinde bulunduğumuz bu zor yılı özellikle perakende kısmında ve sorumluluğumuzda yer alan ülkelere yaptığımız ihracat aktiviteleri ile çift haneli bir büyüme yakalayarak kapatmayı hedefliyoruz. Öte yandan hepimizin bildiği gibi Türkiye pazarı, inşaat sektörünün büyümesiyle doğru orantılı hareket ediyor. Pazarın gelişiminin fotoğrafını doğru kadrajdan çektiğimize inanıyoruz. Türkiye'de de Türk tüketicisini cezbedecek ürünlerimizle pazardaki varlığımızı sürdürüyoruz. Artık daha geniş bir ürün gamıyla müşterilerimize hizmet verebileceğiz. Ayrıca Baumit Türkiye, gerek pazar payı gerekse de ulaştığı ciro rakamıyla global Baumit'in önemli ülkelerinden biri. Türkiye'nin inşaat potansiyeli ile genç ve artan nüfusun sonucu olarak Avusturya'daki merkezi yönetimi, Baumit Türkiye'yi potansiyeli en yüksek birkaç ülkeden biri olarak görüyor. " dedi.

Dünya çapında ekonomistlerin pandemi etkilerinin önümüzdeki bir iki yıl daha devam edeceğini ve bu süre içerisinde toparlanma yaşanacağını öngördüklerini sözlerine ekleyen Özdayı, sözlerini şöyle sürdürdü; "Bu sürecin olabildiğince iyi sonuçlanabilmesi tüm sektörlerde olduğu gibi bizim içinde bulunduğumuz sektör için de oldukça kritik. Baumit Türkiye olarak tüm senaryolara hazırlıklıyız. Yılsonu hedef rakamlarımıza ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz her yıl olduğu gibi bu yıl da bir büyüme bütçeledik. Pazar her ne kadar küçülüyor ve zor zamanlardan geçiyor gibi görünse de her zaman için nitelikli üretim yapan, işini “iyi” yapmaya çalışan üreticilere pazarda yer var. Dolayısıyla son yıllarda olduğu gibi 2021 yılı için de Baumit Türkiye olarak çift haneli bir büyüme planlıyoruz. Baumit Türkiye olarak, 2021 yılında ısı yalıtımı sektöründeki ilk 3 oyuncudan biri olmayı hedefliyoruz.

“Ar-Ge destekli inovatif ürünlerle pazardaki gücümüzü ortaya koyuyoruz. “

Baumit'in insanların sağlıklı, ısı verimliliği yüksek ve güzel yapılarda yaşamaları için yeni nesil ürünler geliştirdiğini ve sürekli gelişen bir dünyada yaşadığımızı anımsatan Özdayı, her gün binlerce yeni ürünün pazara sürüldüğünü aktardı. Bu hızlı üretim sürecinde Ar-Ge destekli inovatif ürünlere ilginin arttığını belirten Özdayı, Baumit'in bu farkındalıkla tasarım ve fonksiyonelliği bir arada harmanlayan ürünler geliştirdiğinin altını çizdi.

Baumit Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erdil Dinçer ise Baumit olarak hedeflerinin geleceği mantolamak olduğunu söyledi. Sürdürülebilir bir dünya hayaliyle iş süreçlerini yönettiklerinin altını çizen Dinçer, "Enerji kaynaklarının hızla tükenmeye başladığı dünyamızda hem bireysel hem de iş dünyasına büyük bir sorumluluk düşüyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmak, daha az fosil yakıt tüketimi ve ısı yalıtımı yaptırmakla mümkün. İşte biz Baumit olarak bu farkındalıkla tasarladığımız yeni ürünlerimiz Open Isı Yalıtım Sistemi ve Klima Sağlıklı Sıva ve Boya Sistemleri ile yaşam alanlarının da nefes almasını sağlıyoruz. Yüksek geçirgen ısı yalıtım sistemi Open, rahat bir yaşam için ideal iç mekan iklimi oluşturuyor.Havadaki nemin kontrol edilmesini sağlayan Baumit Klima ise her mevsime uygun, hoş ve optimum bir iç mekan iklimi elde edilmesini sağlıyor. Bu ürünler bizim inovasyona bakış açımızın en büyük göstergelerinden" açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa’nın en iyi Baumit cepheleri belli oldu!
  • 05.09.2022 10:42

Avrupa’nın en iyi Baumit cepheleri belli oldu!

Baumit’in, bu yıl sekizincisini düzenlediği Life Challenge 2022 sonuçları İspany ...

Baumit'in yeni hazırladığı reklam filmi yayında!
  • 30.03.2022 09:48

Baumit'in yeni hazırladığı reklam filmi yayında!

Avrupa’nın Mantolama Devi olarak anılan Baumit, Avrupa’dan sonra Türkiye’de de m ...

"İklim değişikliğine karşı alınabilecek en önemli önlem mantolama"
  • 04.02.2022 16:53

"İklim değişikliğine karşı alınabilecek en önemli önlem mantolama"

Avrupa’nın Mantolama Devi Baumit, Türkiye’de mantolamanın, iklim değişikliği ve ...

Baumit’in “Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev” Tasarım Yarışması sonuçlandı
  • 22.09.2021 16:54

Baumit’in “Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev” Tasarım Yarışması sonuçlandı

İnsanların sağlıklı, enerji verimli ve güzel yapılarda yaşaması vizyonuyla inova ...

Baumit CreativTop ile dış cephelerde değişim zamanı!
  • 28.08.2021 16:53

Baumit CreativTop ile dış cephelerde değişim zamanı!

Baumit, dış cephe tasarımları için kullanıma hazır, farklı dokularla şekill ...

Baumit'ten Anneler Günü'ne özel HobbyBeton!
  • 08.05.2021 10:38

Baumit'ten Anneler Günü'ne özel HobbyBeton!

Türkiye'nin ilk profesyonel hobi harcı 'HobbyBeton' ile sanatsal obje ya da saks ...