maritbet girişmaritbet
Art Deco'nun Rita serisiyle mekanlarda daha çarpıcı renkler!

Art Deco'nun Rita serisiyle mekanlarda daha çarpıcı renkler!

İsmini Hollywood sinemasının efsane güzel oyuncusundan alan Rita Koleksiyonu, özgün ve şık tasarımıyla Art Deco anlayışının etkileyici bir yorumunu sunuyor. Art Deco tasarımlardaki dikkat çekici renk kullanımı, Rita’da en çarpıcı şekilde vurgulanıyor.

Özellikle bitter kahve tonlarını, bordo ve mor renginin asaletiyle buluşturan Rita Koleksiyonu’nda altın rengi detaylar ve krem dokunuşlar evinize seçkin bir tarz katıyor. Rita’nın sehpalarda, yemek masasında ve koltuklarda kullanılan altın detayları ise ışıltısıyla adeta büyülüyor. Özellikle aynalardaki altın dokunuşlar ve çekmecelerin içerisindeki deri kullanımı lüksü ince bir zevkle harmanlıyor.

Lüks detaylarla yuvarlak hatların buluşması…

Rita’da kullanılan yuvarlak hatlar sıcak ve samimi bir ev ortamı sağlıyor. İnce düşünülmüş detaylarla öne çıkan Rita’nın lüks duruşu ve yuvarlak bombeli hatlarıyla evinizde şık bir ambiyans oluşturabilirsiniz.

Zamansız bir tasarım

Bazı parçalarda dekoratif olarak geometrik detaylar kullanılmıştır. 1950’lerin ruhunu yansıtan bu detaylar mobilyaların daha şık bir görünüm kazanmasını sağlıyor.

Rita koleksiyonu, yemek odası, TV Ünitesi, yatak odası ve oturma odası gibi birçok parça içeriyor. Koleksiyon yüksek kalite malzeme seçimi ve kusursuz işçiliğiyle dikkat çekiyor. Mermerin güçlü etkisinden de faydalanılan tasarımda, mermerin şıklığı ve ahşabın sıcak ruhunu yaşam alanlarınızda hissedeceksiniz…

  • Etiketler:

Yorum Yaz