maritbet girişmaritbet
Kenan-Sinem İmirzalıoğlu'nun sezonluk ev kararsızlığı!

Kenan-Sinem İmirzalıoğlu'nun sezonluk ev kararsızlığı!

Marmaris Selimiye'de geçiren Kenan-Sinem İmirzalıoğlu çifti, bu yıl da aynı yere gitmeyi planladı ancak pandemide artan kiralardan nasibini aldı.

Oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Mayıs 2016 tarihinde gösterişli bir törenle nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl ekim ayında da ilk kızları Lalin'i kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürüyor. Lalin dünyaya geldikten sonra hayatlarını kızlarına göre düzenleyen ünlü çift, bu yaz yapacakları tatil için harekete geçti. Geçtiğimiz yıl tatillerini Marmaris Selimiye'de geçiren ikili, bu yıl da aynı yere gitmeyi planladı ancak pandemide artan kiralardan nasibini aldı. İmirzalıoğlu ailesi, sezonluk kira için 700 bin TL isteyen ev sahibinin teklifi karşısında kararsız kaldı.

Oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Mayıs 2016 tarihinde gösterişli bir törenle nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl ekim ayında da ilk kızları Lalin'i kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Lalin dünyaya geldikten sonra hayatlarını kızlarına göre düzenleyen ünlü çift, bu yaz yapacakları tatil için harekete geçti. Takvim'in haberine göre; pandemiyle birlikte Ege'de artan satılık ve kiralık villa fiyatlarından Kenan İmirzalıoğlu da nasibini aldı.

YÜZDE 80 ARTTI!

Yıllardır yaz aylarını Marmaris'in Selimiye Köyü'nde geçiren ünlü oyuncu, buraya yaptığı yatırımlarla da bölgenin yıldızını parlattı. Son yıllarda artan kira bedellerine bir de pandeminin etkisi eklenince bölgedeki kiralar, geçtiğimiz yıla göre yüzde 80 arttı.

ALTERNATİFLERE BAKIYOR

Eşi Sinem Kobal'la son birkaç yazını geçirdiği denize nazır villayı yeniden kiralamak isteyen Kenan İmirzalıoğlu, evin sezonluk kira bedelinin 700 bin TL olduğunu duyunca şaşkınlık yaşadı.

Henüz villayı bu bedelden kiralayıp kiralamamakta kararsız olan yakışıklı oyuncu, farklı alternatiflere de bakıyor.

Minik kızlarını da düşünen ve Lalin için konforlu bir alan tercih eden Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın bu yaz rotalarını daha çok hastane tercihi olmasından dolayı Bodrum'a çevirmeyi planladığı da söylenmişti. Ancak konuşulanlara göre; yıllardır gözlerden uzak tatil yapan İmirzalıoğlu, Bodrum'un kalabalık olmasından dolayı bazı endişeler taşıyor.

Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris'te anlaşmazlık arasında kaldı!
  • 19.06.2015 09:26

Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris'te anlaşmazlık arasında kaldı!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Marmaris'ten yatırım amaçlı aldığı arsadaki r ...

Yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!
  • 30.05.2021 07:00

Yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER, pandemi koşulları nedeniyle kentlerde yaşayanların yoğun ilgi gösterdiği ...