maritbet girişmaritbet
Emlak Konut Kazlıçeşme ihalesi Özak-Delta-Yenigün'ün oldu

Emlak Konut Kazlıçeşme ihalesi Özak-Delta-Yenigün'ün oldu

Emlak Konut GYO Kazlıçeşme arsa ihalesini Özak GYO- Yenigün İnşaat- Delta Proje İnşaat iş ortaklığı kazandı

Emlak Konut Kazlıçeşme İhalesi 2. Oturum 1. Tur Sonucu

Emlak Konut Kazlıçeşme İhalesi 2. Oturum Son Tur

Emlak Konut GYO Kazlıçeşme arsa ihalesini Özak GYO- Yenigün İnşaat- Delta iş ortaklığı kazandı. Emlak Konut GYO'nun değerini 725 milyon 700 bin lira olarak belirlediği 111 bin 262 metrekarelik arsanın ihalesi büyük bir çekişmeye sahne oldu. İnşaat alanı 225 bin 906 metrekare olarak belirlenen arsayı Özak GYO- Yenigün İnşaat ve Delta iş ortaklığı 4 milyar 240 milyon liralık teklifle kazandı. İhalede gelen teklifler şöyle;

1- Özak GYO- Yenigün İnşaat- Delta Proje İnşaat: Arsa için 4 milyar 240 milyon lira teklif eden ortaklık Emlak Konut GYO'ya yüzde 37 oranında 1 milyar 568 milyon 800 bin lira teklif etti.

2- 3S Kale- Zilal İnşaat- Gül Yapı- Gül İnşaat- Gül Proje- Gül Turizm- Demir İnşaat- Liv Yapı- Doğu: Arsa için 3 milyar 762 milyon 500 bin lira öneren ortaklık Emlak Konut GYO'ya yüzde 40 oranında 1 milyar 505 milyon lira teklif etti

3- Aşçıoğlu İnşaat- Nokta Yatırım: Arsa için 3 milyar 390 milyon 555 bin 555 lira öneren ortaklığık Emlak Konut GYO'ya yüzde 45 oranında 1 milyar 525 milyon 750 bin lira teklif etti.

4- Artaş İnşaat- EPP: Arsa için 3 milyar 156 milyon lira teklif eden ortaklığın Emlak Konut GYO'ya verdiği rakam 45 oranında 1 milyar 420 milyon 200 bin lira verdi.

İstanbul'a yakışanı yapacağız

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık 'Bölgesel olarak çok iyi bir arazi. O aks da o büyüklükte başka arazi yok. Denize cephesi olması ve bölgenin dinamikleri bizi buraya itti. Miks proje yapıyoruz şuan ancak oturup çalışacağız. Yapacağımız projeyi hepinizle paylaşacağız. Güçlü ortaklarımızla birlikte inşallah çok kapsamlı ve İstanbul'a yakışır proje yapacağız' dedi.

Delta Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Delibalta: Gördüğünüz gibi bugün bu ihale 4 milyar lira civarında bir bedelle aldık. Çok iyi projeler üzerinde hazırlanıyoruz. O bölgeyi güzelleştireceğiz, zaten alışkınız bu gibi işler yapmaya. Kısa sürede neticeye varacağız. Memleketimize ve bize hayırlı olmasını diliyorum. Ekonominin ne kadar güçlü olduğu bugünkü ihalede belli oluyor. Çekinmeden hiç korkmadan 4 milyar parayı bugün teklif ettik ve aldık ekonomiye güveniyoruz bu hükümete de güveniyoruz. Bugünkü hükümetin programlarına ve planlarına güveniyoruz ve buna güvenerek burayı alıyoruz. 3-4 yılda gerçekleşecek bir proje ve yeni imara açılan bir bölge. İnşallah memleketimize hayırlı olsun.

Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cihat Kılıç: Ortaklarımıza güveniyoruz. Biz de Yenigün İnşaat olarak 45 yıllık bir firmayız. Bu 40 yılda gayrimenkule ülkemizde az girdik. Polonya'da bir denememiz olmuştu fena sayılmayan bir projeydi. Şimdi de son 3 yıldır İstanbul'da çalışmalarımız başka yürüttüğümüz projemiz de var. Bununla da onu güzelce tamamlayacağımızı düşünüyoruz. O kıyıya, o bölgeye yakışan bir proje üreteceğimize inanıyorum. 

Yenigün İnşaat İstanbul Bölge Koordinatörü Hayri Modanlı: Son derece önemli lokasyonda çok güzel bir arsa. Dolayısıyla güçlü ortaklarla girdik bu projeye, almayı isteyerek girdik ve Allah da kısmet etti aldık. Çok mutluyuz. Teşekkür ederiz. 

Ayrıntılar için tıklayın

Hüseyin Belibağlı - Uğurcan TOKAY- Zeynep Karabağ / Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konuttan, Yeni Fikirtepe açıklaması
  • 15.05.2024 09:43

Emlak Konuttan, Yeni Fikirtepe açıklaması

Emlak Konut GYO, 1615 bağımsız bölüm için 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 Türk ...

Yenişehir Evleri ilk iki etabının kuraları çekiliyor
  • 02.05.2024 15:46

Yenişehir Evleri ilk iki etabının kuraları çekiliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut GYO ve Türk Hava Y ...

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!
  • 06.10.2022 11:05

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!

Emlak Konut GYO, Göktürk'te villa ve konutlardan oluşan yeni projeye başlıyor. F ...

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!
  • 18.08.2022 11:04

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!

Emlak Konut GYO, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan arsa satı ...

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!
  • 22.07.2022 15:34

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başla ...

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!
  • 21.07.2022 11:26

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası sahibi buldu. Emlaktasondakika.com olara ...