maritbet girişmaritbet
Emlak Konut, İstanbul'daki 12 arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut, İstanbul'daki 12 arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Ataşehir, Başakşehir ve Kartal'da bulunan yatırım değeri yüksek arsaları açık arttırmayla satışa çıkarıyor.

Emlak Konut GYO, Ataşehir, Başakşehir ve Kartal'da bulunan yatırım değeri yüksek arsaları 7 Ocak Salı günü düzenlenecek açık arttırmayla satacak. 12 adet muhtelif taşınmazın sözkonusu olduğu ihale için en geç 6 Ocak 2020 tarihinde saat 17.00'a kadar istekliler tarafından aşağıdaki adımların yerine getirilmesi gerekmektedir. 

1. Adım  
İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. (Bilgi: Madde:12)

2. Adım 
İstekliler, Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve Madde:11'de belirtilen diğer evraklarını Emlak Konut Genel Merkezi'ne (Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BatıAtaşehir) Ataşehir/İSTANBUL) teslim etmeleri gerekmektedir.

3. Adım
Evrakların eksiksiz teslim edilmesi ve istekli tarafından Açık Artırmaya Katılım ve Yüklenim Belgesinin imzalanması durumunda, Şirketimiz yetkilileri İstekliye İhale Bayrağını teslim edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 06/01/2020 tarihi saat 17:00'a kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.

4. Adım
İstekliler, İhalenin yapılacağı 07/01/2020 tarihi saat 15:00'da Emlak Konut Genel Merkezinde (Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2B (Batı Ataşehir) Ataşehir/İSTANBUL) adresinde, yanlarında ihale bayrakları, kimlik asılları, şirket ise imza sirküleri ve şirket kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Açık arttırma ile satılacak arsaların muhammen bedelleri KDV dahil 2 milyon 360 bin TL ile 81 milyon 420 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 

Arsaların fiyat listesi için tıklayın

Arsaların detaylı bilgileri için tıklayın

  • Etiketler:

Yorum Yaz