maritbet girişmaritbet
Akçakoca'da 8 tripleks villa satışa çıktı!

Akçakoca'da 8 tripleks villa satışa çıktı!

Karadeniz’in şirin ilçelerinden biri olan Akçakoca’da otel ve pansiyon olarak kullanılabilecek 8 tripleks villa satışa çıktı

Karadeniz'in şirin ilçelerinden biri olan Akçakoca'da otel ve pansiyon olarak kullanılabilecek 8 tripleks daire villa çıktı. Akçakoca Shell mevkiinde bulunan tribleksler denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor. Müstakil olarak kullanılabilen ve tek tapusu da bulunan dairelerin tamamı denizi görüyor. 1988 ile 1990 tarihleri arasında inşa edilen dairelerin İmar-iskan ve ruhsatında satışa engel oluşturabilecek bir sıkıntısı bulunmuyor. Denize sıfır villalar için fiyat 650 bin dolar olarak belirlendi.

Toplam 2 bin 700 metrekare inşaat alanından oluşan arsanın 4 metre eninde 80 metrelik özel yolu bulunuyor. Daireler hiç kullanılmadığından dolayı komple tadilat yapılması gerekiyor. 

Çok değerli bir lokasyonda bulunan arsanın arkasından batı Karadeniz sahil yolu geçiyor. Batısında ormanlık alan, kuzeyinde ise Karadeniz bulunuyor. Yoldan geçildiğinde daireler deniz kenarında kaldığı için görünmüyor.

İstanbul ve Ankara'ya 2,5 saatlik çok yakın bir mesafede Batı Karadeniz yolu üzerinde bulunan daireler butik otel, pansiyon, apart veya müstakil olarak kullanım imkanı sunuyor. 

Nasıl gidilir?

Akçakoca için, İstanbul-Ankara otoyolunu kullanabilirsiniz. Akçakoca - İstanbul 231 km, Ankara – Akçakoca arası ise 275 km uzaklıkta bulunuyor. Ankara'dan gelirken Kaynaşlı ayrımında, eski Ankara-İstanbul yoluna çıkılıyor ve Düzce'ye ulaşıyorsunuz. İstanbul'dan gelirken de Düzce ayrımından çıkıyorsunuz ve Düzce şehir merkezi girişinde, Çoban mevkiinde kuzeye Akçakoca yol ayrımı bulunuyor. Akçakoca yolu double asfalt yol, yeşillikler ve Kestane ağaçlarının arasında 38 km sürüyor.

İrtibat telefonu:

0 544 422 80 86

Yorum Yaz