maritbet girişmaritbet
Zenginliğin simgesi mermer ‘Temmer’le yükseliyor!

Zenginliğin simgesi mermer ‘Temmer’le yükseliyor!

Temmer Mermer, sanayicilikteki büyüklüğünü perakendeye taşıyor

Türkiye'nin en büyük mermer ocaklarından ve dünyanın en büyük entegre tesislerinden birine sahip olan ve modern teknolojisiyle mermere hayat veren Temmer Mermer, sanayicilikteki büyüklüğünü perakendeye de taşımaya başladı. Avrupalı zenginlerin lüks konutlarında, Rus milyarderlerin modern villalarında ve Arap Şeyhlerinin saraylarında yoğun olarak kullanılmaya başlanan Temmer Mermerleri, yurtiçinde de birçok tarihi mekanın yenilenmesinde kullanılıyor.

T.C Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın namaz kılmasıyla ünlenen Dolmabahçe Valide Sultan Camii'nin yenilenmesinde de kullanılan Temmer Mermerleri, Arap Şeyhlerinin saray yavrusu villalarında da kullanılıyor. Bu ünlü Şeyhlerden biri olan Mazen Mohammed Al Saeed, özellikle prensesleri için yaptırdığı villaların tamamında TEMMER'den mermer alımı yaptı.

İsminin gizlenmesini isteyen dünyaca ünlü Rus milyarderleri ve Avrupalı zenginler, villalarına yaptırdıkları Osmanlı Hamamları, malikanelerinin banyolari, mutfakları, antre ve salonlarında ihtişamlı mermer sütunlarla ve tüm mermer kaplamaları Temmer'in, dünyanın her yerinde ilgi gören, renk ve kalitesiyle çok talep edilen mermerleri ile dekore ettirdiler.

Dünyanın her yanında yaklaşık 40 ülkeye ihracat yapan Temmer, yükselmekte olan ülkelerinin rezidans projelerinde, hastanelerinde, kamu ve bakanlık binalarında, üniversite ve metro istasyonu gibi yaşam alanlarında kullanılmak üzere mermer ihraç ediyor.

Dubai Palmiye Adaları'nda belgesellere konu olan tüm Jumeirah Projeleri'nde kullanılmak üzere 6 milyon dolarlık, Singapur'da dünya starlarının ilgi gösterdiği Marbella ve Edelweis Projeleri'nde kullanılmak üzere 1.5 milyon dolarlık mermer alımı yapan bu büyük kuruluşlar yüzlerce projelerden sadece birkaçı... 

Afyon, Eskişehir ve Bilecik'teki mermer ocaklarında yeni nesil çevreci teknoloji çözümler kullanan Temmer, 2011 yılı sonunda 40 milyon TL ciroyu hedefliyor. 2012 yılından baslayarak her yıl  2-3 milyon dolarlik yatırım yapacak olan Temmer, cirosunu her yıl % 20 arttırmayı hedefliyor. Cironun % 80'lik payının ihracat rakamı olduğunu belirten Temmer yetkilileri, önümüzdeki yıllarda yapacakları yeni yatırımlarla, Türkiye'nin toplam ihracat rakamlarını da arttırmayı hedeflediklerini vurguluyorlar.

Hammadde ve ürün sürekliliği garantisi vererek kendi sektöründeönemli bir fark sunan Temmer, yüksek stok kapasitesi, kısa süre teslim anlayışına dayalı pazarlama stratejileri ve doğru fiyat politikası ilemüşterilerine güven vermeye devam ediyor.

Yorum Yaz