maritbet girişmaritbet
Weber Gurme aksesuar serisi ile bir barbeküden daha fazlası

Weber Gurme aksesuar serisi ile bir barbeküden daha fazlası

Dünyanın lider barbekü markası Weber, ürün yelpazesinde bulunan birbirinden kullanışlı barbeküleri ve aksesuarları ile hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Barbekü keyfinin yanında rahatlığı da sunan Weber, barbeküleriyle uyumlu Gurme aksesuar serisi ile barbekü tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor

Amerikalı lider barbekü markası Weber, kullanıcısını düşünerek geliştirdiği barbekü ve aksesuar modelleriyle hayatı kolaylaştırıp, barbebekü keyfine keyif katmaya devam ediyor. Dört parçadan oluşan Gurme aksesuar serisi Weber barbekülere monte edildiğinde birbirinden leziz yiyecekler pişirilmesine olanak sunuyor.

Gurme aksesuarları ile barbekü keyfi artıyor

Weber Gurme aksesuar seti içerisinde bulunan döküm ızgara, barbekü ızgarası, barbekü tavası ve vok tava ile bir barbeküden beklenenin çok daha fazlasını sunuyor. Porselen emaye kaplı döküm demir barbekü ızgarası (sear grate) ile aromalar ve profesyonel mangal işaretleri oluşturur.Yüksek doğrudan ısı kullanımı sayesinde etin suyu bifteğin lezzetini korur. Weber Paslanmaz ızgara, her türlü kızartma için uygundur. Izgaranın orta bölümünün çıkma özelliği ile, döküm ızgara ve tava da kullanılabilir.

Dünya mutfağından leziz yemekler yapabilirsiniz!

Porselen emaye kaplı, döküm demir ızgara tavası kızartma sırasında ızgara edilen ürünün suyunu ve tadını korur, bu sayede kurumayı önler.  Sebze ve karides gibi yiyecekleri pişirmek için idealdir. Porselen emaye kaplı döküm demir vok et veya sebzeyi kızartmak veya pişirmek için eşit ısı dağılımı sağlar. Porselen emaye kaplama sayesinde temizliği de çok kolaydır. Klasik Wok sebzeleri veya İtalyan yemekleri için idealdir.

Gurme BBQ sistemi; Döküm ızgaranın tavsiye edilen satış fiyatı; 129,99 TL,  barbekü ızgaranın tavsiye edilen satış fiyatı; 129,99 TL, barbekü tavanın tavsiye edilen satış fiyatı;129,99 TL, vok tavanın taksiye edilen satış fiyatı;159,99 TL'dir.

Kısaca Weber:

1952 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nin Chicago şehrinin Illinois eyaletinde kurulan ve dünyada 6 kıtada 45 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte olan Weber, kömürlü, gazlı ve elektronik barbekü olmak üzere 3 ana kategoride barbekü üretimi yapıyor olmanın yanı sıra, oldukça geniş bir barbekü aksesuar yelpazesine de sahiptir. Fiyat aralığı, 199 TL ile 7.999 TL arasında değişen barbekülere 5 ile 25 yıl arasında garanti ayrıcalığı sunan Weber, uzman ar-ge ekibi ile çalışmalarını sürdürerek, her geçen gün ürün gamını kullanıcı dostu ürünler ile genişletmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Weber’den barbekü keyfine elektrikli çözüm sunuyor
  • 27.02.2014 10:01

Weber’den barbekü keyfine elektrikli çözüm sunuyor

Barbekünün lider markası Weber, Q1400 elektrikli barbeküleriyle gazlı ve kömürlü ...

Weber barbeküler artık Esse mağazalarında
  • 13.02.2014 16:23

Weber barbeküler artık Esse mağazalarında

Dünyanın lider barbekü markası Weber, satış noktalarına bir yenisini daha ekledi ...

Weber Q200 balkonda pratik bir barbekü lezzeti sunuyor
  • 24.01.2014 10:32

Weber Q200 balkonda pratik bir barbekü lezzeti sunuyor

Weber Q200 Gazlı Barbekü, hafta sonu toplanan arkadaş grubunun ve hazırlanan key ...

Weber.dry 706 ile su yalıtımında kesin çözüm
  • 07.11.2013 08:21

Weber.dry 706 ile su yalıtımında kesin çözüm

Saint-Gobain Weber, su yalıtımında weber.dry 706 ile en karmaşık yalıtım problem ...

Weber Master-Touch GBS ile barbekü keyfini dört mevsim yaşayın
  • 01.11.2013 11:10

Weber Master-Touch GBS ile barbekü keyfini dört mevsim yaşayın

Weber, tüketicisine sunduğu birbirinden farklı barbekü alternatifleri ile sonba ...

Weber’den pratik ve sağlıklı ızgaralar
  • 27.10.2013 09:10

Weber’den pratik ve sağlıklı ızgaralar

Weber Q 100 gazlı barbeküler, tüketicilere kolay ve pratik bir kullanım sunuyor ...