maritbet girişmaritbet
Weber Gazlı Barbekü ile daha leziz tatlar!

Weber Gazlı Barbekü ile daha leziz tatlar!

Yaz aylarının gelmesiyle barbekü tutkunları açık alanlarda yerlerini almaya başladı

Yaz aylarının gelmesiyle barbekü tutkunları açık alanlarda yerlerini almaya başladı. Ormanda, evinin bahçesinde ya da dost ziyafetlerinde barbeküden sorumlu kişinin kömür ve kömür ürünleriyle uğraşıp kendini yormaması için Weber, üstün teknolojisi ile üretilen gazlı barbekülerini sunuyor.

Dört mevsim tutkunlarının keyif kaynağı olmayı başaran barbeküler yazın da gelmesiyle organizasyonların olmazsa olmazı durumunda. En özel anlara eşlik eden barbekülerin keyfini çıkarmanın en önemli yolu ise doğru kullanım. Kömürlü barbekülerle arası çok iyi olmayanların tercih ettiği Weber gazlı barbeküler birçok kişinin hayatını kolaylaştırıyor. Kömürü yakmak, çırayı tutuşturmak gibi aşamalarda zorlananların ve kömürle uğraşmaktan hoşlanmayanların en büyük yardımcısı gazlı barbeküler oluyor.

Profesyoneller Gibi Et Pişirmek Mümkün

Barbekü yapmayı bir sanata dönüştüren Weber Gazlı Barbeküler, profesyoneller gibi barbekü yapmayı mümkün kılıyor.  Gazlı barbeküde tüm ızgara yüzeyinde ısı iletilimi eşit sağlayan kısımlar, mükemmel et yapımını kolaylaştırıyor. Kademesiz ayarlanabilir ısı ile dış mekan mutfaklarda dahi barbekü yapabilme imkanı sağlayan Weber gazlı barbeküler,  en yüksek Amerikan güvenlik standartları ile üretilmiş olup ürünlerin hepsi bağımsız devlet enstitüsü tarafından sertifika sahibi.

Kömürlü Barbeküde Pişen Yiyeceklerin Tümü Gazlı Barbeküde de Pişebiliyor

Weber Gazlı barbekü ile kömürlü barbeküde pişirebilen her türlü gıda pişirilebiliyor. Kırmızı etten beyaz ete, sebzeden hamur işine ve hatta tatlıya kadar her türlü yiyecek barbeküde enfes  lezzetlere dönüşebilir. Kullanım sonrası herhangi bir kül artığı olmadığı için çevreye dost olan Weber Gazlı Barbeküler sorunsuz ve keyifli bir barbekü keyfi için kullanıcısına dosttur.

Alışılagelmişin dışında en bilinen, yaygın barbekü yapma biçiminin kömürlü barbekü olduğunu düşünenlere gazlı barbekünün kolaylığını ve avantajlarını anlatan Weber Türkiye Genel Müdürü Cem Yılmaz şu şekilde konuşuyor; Temelde kömürlü barbeküden hiçbir farkı olmadığı gibi zaman kısıtlaması olan ve mangal yapmak isteyenler için ise gayet pratiktir. Çünkü yiyeceklerinizi kısa sürede mangal tadında pişirebilirsiniz. Mangal sonunda kül temizlemeyi sevmeyenler için de Weber gazlı barbeküleri tavsiye edebiliriz. Weber gazlı barbekülerin üst modellerinde bulunan “crossover ateşleme sistemi” kötü hava koşullarında bile güvenli ateşlemeyi, dolayısıyla mangal yapmayı mümkün kılar. Bir diğer husus da barbekünün uzun yıllar kullanılması için temizliğine özen gösterilmesidir. Çok kolay olan temizleme işlemi için mangal bittikten sonra gazlı barbekünüzü yüksek ısıda birkaç dakika çalıştırmanız yeterlidir. Sonrasında ise ızgara kalıntıları barbekü ile uyumlu özel fırçalar ile sıcak ızgaradan kolayca temizlenebilir.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Weber’den barbekü keyfine elektrikli çözüm sunuyor
  • 27.02.2014 10:01

Weber’den barbekü keyfine elektrikli çözüm sunuyor

Barbekünün lider markası Weber, Q1400 elektrikli barbeküleriyle gazlı ve kömürlü ...

Weber barbeküler artık Esse mağazalarında
  • 13.02.2014 16:23

Weber barbeküler artık Esse mağazalarında

Dünyanın lider barbekü markası Weber, satış noktalarına bir yenisini daha ekledi ...

Weber Q200 balkonda pratik bir barbekü lezzeti sunuyor
  • 24.01.2014 10:32

Weber Q200 balkonda pratik bir barbekü lezzeti sunuyor

Weber Q200 Gazlı Barbekü, hafta sonu toplanan arkadaş grubunun ve hazırlanan key ...

Weber.dry 706 ile su yalıtımında kesin çözüm
  • 07.11.2013 08:21

Weber.dry 706 ile su yalıtımında kesin çözüm

Saint-Gobain Weber, su yalıtımında weber.dry 706 ile en karmaşık yalıtım problem ...

Weber Master-Touch GBS ile barbekü keyfini dört mevsim yaşayın
  • 01.11.2013 11:10

Weber Master-Touch GBS ile barbekü keyfini dört mevsim yaşayın

Weber, tüketicisine sunduğu birbirinden farklı barbekü alternatifleri ile sonba ...

Weber’den pratik ve sağlıklı ızgaralar
  • 27.10.2013 09:10

Weber’den pratik ve sağlıklı ızgaralar

Weber Q 100 gazlı barbeküler, tüketicilere kolay ve pratik bir kullanım sunuyor ...