maritbet girişmaritbet
Villeroy & Boch Aveo ile doğal ve modern bir banyo yorumu sunuyor

Villeroy & Boch Aveo ile doğal ve modern bir banyo yorumu sunuyor

Dünyanın en köklü ve tanınmış karo seramik ve banyo markası Villeroy&Boch, başarılı koleksiyonu Aveo New Generation ile bunu başarıyor

Oval tasarım formu ile dikkat çeken yeni nesil Aveo, huzur ve rahatlamanın bir simgesi haline geliyor. Şekillendirilmiş ve hassas lavabolar tazelik ve hafiflik hissi yaratırken, yeni mobilya koleksiyonu minimalist ve  doğal bir görünüm sunuyor.

Modern çizgilerde ince seramikler

Lavabolar için geliştirilen ince tasarım ve modern kontürler serinin dikkat çeken özelliklerinden. İndirgenmiş yüksekliğine rağmen lavabolar dikkat çekici bir derinlik ve mükemmel  işlevsellik sunmaya devam ediyor. Yüzeye monte 60 cm genişliğe sahip lavabo ve duvara gömme 70 cm ile 50 cm genişliğe sahip lavabo seçeneğine sahip seri, mobilya ile de rahatça kombin edilebiliyor. Tüm lavabolar taşma payı olduğu gibi olmadan da kullanırken seramik kaplamalı yeni opsiyonel çıkış vanaları ise bu kusursuz tasarıma katkıda bulunuyor. Aveo'da tuvalet ve bidenin ojinal tasarımı muhafaza edildi. Klozet oturağı üzerinde yapılan düzeltme ile daha ince ve daha kontürlü bir görünüm yakalandı. Üç farklı tuvalet ve iki bide seçeneğine sahip seri, Soft Closing ve Quick Release özellikleri ile mükemmel kullanım kolaylığı sağlıyor.

İndirgenmiş doğal tasarımlı mobilyalar

Koleksiyonu tamamlayan yeni kavisli mobilyalar, lavabolardan ilham alarak oluşturuldu. Mobilyaların ön yüzeyi, hem dikey hem de yatay olmak üzere iki yönlü ve cephedeki kavise uygun olarak kulpsuz tasarlandılar. Yan bölmeler çekmecelerin  kolay açılıp kapanmasını sağlarken, yeni ışıklı ayna tasarımı serinin ön cephe tasarımı ile de uyumlu. Serinin ışıklı ayna tasarımını daha da vurgulamak için sensorler ile led ışıklarının rengi değiştirilebiliyor. Mobilyaların saklama alanları akıllıca düzenlenmiş iç tasarımları ile net bir düzen anlayışı sunuyor. Mobilyalarda kullanılan yüksek kaliteli ahşap kaplama saf meşe ve koyu meşe renkleri ile doğallığı vurguluyor. Tasarımda zıtlık ise modern ve estetik parlak beyaz kaplama ile elde edilmiş... Mobilyalar bağımsız bir tasarım ruhuna sahip olsalarda My Nature ve Loop & Friends koleksiyonlarından seçilen lavabolar ile rahatlıkla kombin edilebiliyor.

Yeni nesil Aveo serisi 60cm, 100cm ve 130cm genişliğe sahip dolap üniteleri ve 130 cm genişliğe sahip çekmeceli dolaptan oluşuyor. Koleksiyonu 60cm, 100cm ve 130cm boyutlarıyla seri ile uyum gösteren ışıklı led aynalarla ve ürün yelpazesini destekleyen uzun dolap ile tamamlamak da mümkün. Çok ince çalışılan ayaklar ise arzu edildiği taktirde mobilyaya ekleme olarak tercih edilebiliyor. Çerçevesiz tasarımı ile uyumlu şekilde geliştirilen bağımsız küvet tasarımı bir önceki model jakuzi sistemi ile donatıldı. Küvet ve lavabo tasarımı ile uyumlu musluk parçaları ise L'Aura serisinden tamamlanabilir. Modernliği doğallık ile başarıyla birleştiren yeni nesil Aveo ferah bir banyo deneyimi sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altı ayda 2,4 milyar dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirildi
  • 16.07.2022 10:26

Altı ayda 2,4 milyar dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirildi

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatında yılın ilk altı aylık döneminde ve h ...

Zarafetin en sade hali
  • 10.07.2022 09:30

Zarafetin en sade hali

Ünlü tasarımcı Conran’ın tasarladığı Aveo’nun solo küveti, net ve oval formlarıy ...

Ferm'den konforlu puf tasarımları!
  • 11.04.2022 11:32

Ferm'den konforlu puf tasarımları!

Tamamlayıcı bir mobilya olarak kullanılan puflar evlerimizde yerlerini alıyor. F ...

Boca Do Lobo yeni tasarımlarıyla evinize geliyor!
  • 17.02.2022 12:07

Boca Do Lobo yeni tasarımlarıyla evinize geliyor!

El işçiliği kullanarak tasarladığı mobilyalarla dikkati çeken Portekizli şirket ...

Aster'den salonlar için yeni trendler!
  • 15.02.2022 12:04

Aster'den salonlar için yeni trendler!

Portekizli mobilya şirketi Aster yeni koleksiyonlarını tanıtmaya devam ediyor. İ ...

Modüler mobilyalarla esnek dokunuşlar!
  • 04.02.2022 11:57

Modüler mobilyalarla esnek dokunuşlar!

Modüler mobilya kullanımı özellikle salonlarınızı dekore ederken esneklik sağlıy ...