maritbet girişmaritbet
Rasch Barbara Becker duvar kağıtlarıyla evlere damgasını vuracak

Rasch Barbara Becker duvar kağıtlarıyla evlere damgasını vuracak

Avrupa’da tanınan tasarımcılardan Barbara Becker, duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markası için 2014 koleksiyonunu tasarladı

Avrupa'da tanınan tasarımcılardan Barbara Becker, duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markası için 2014 koleksiyonunu tasarladı. Tasarımcının adını taşıyan Barbara Becker 2014 koleksiyonu, beş farklı tema altında toplanan iddialı, feminen ve zarif tasarımları ile öne çıkıyor.

HannaHome'un temsilcisi olduğu, duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markası için 2012 yılından bu yana “Ev Tutkusu” konsepti altında koleksiyonlar tasarlayan ünlü tasarımcı Barbara Becker'ın, ‘Barbara Becker Ev Tutkusu 2014' adını taşıyan yeni koleksiyonunda en iddialı renkler, modern yansımalar ve doğanın izleri bir arada... Evlerine zarif bir dokunuş arayanlar için şık ve sıra dışı seçenekleri bir arada sunan Barbara Becker 2014 koleksiyonu, olağandışı renkleri ve tasarımlarıyla mekanlara ışıltı verirken, modern desenleri ve dokusuyla fark yaratıyor.

Morning Breeze, Bali Blue, Chalet Chic, Safari Lodge ve "O la la..." olmak üzere 5 farklı temadan oluşan yeni koleksiyon, büyüleyici renkleri ve pırıltısı ile yaşam alanlarına hareket getirmekle kalmayıp bambaşka bir dünya yaratıyor.

Morning Breeze: Koleksiyonun başlangıç teması olan ‘Morning Breeze', hafiflik ve rahatlığı ile öne çıkıyor. Kelebeklerin dansını, mavi, krem ve pembe gibi yumuşak renk tonları ile birleştiren desenler, yine uyumlu tonlarda kombin duvar kağıtları ile duvarlarda aydınlık ve ferah bir esinti bırakıyor.

Bali Blue: Tasarımcıların vazgeçemediği renklerden biri olan mavi rengini işleyen ‘Bali Blue', yaz duygusunu alışılmadık bir zarafetle ifade ediyor. Mavi, krem ve beyazın mükemmel uyumunu keten dokusu ile birleştiren duvar kağıtları, modern, şık ve zarif efektleri ile evinizin havasını baştan aşağı değiştiriyor.

Chalet Chic: İddialı, modern ve çarpıcı… Yılan derisi, balık pulu ve örgü dokuları ile çeşitli dokuların kahve, krem, bakır ve siyah olmak üzere farklı renklerle ustalıkla harmanlandığı desenler, farklı renk yansımaları ve ışıltıları ile evlerde feminen, şık ve egzotik bir hava estiriyor.

Safari Lodge: Son zamanların en gözde temalarından olan Afrika havasını yaşam alanlarınızda estirmek istemez misiniz? ‘Safari Lodge' serisinde, doğadaki haline en uygun şekilde tasarlanmış zebra desenleri, sarı ve mavi renklerin güçlü vurgusu eşliğinde atmosferik bir tarz oluştururken, Afrika'nın doğal, vahşi ve çekici havasını duvarlarınıza yansıtıyor.

“O la la...”:Canlı kırmızısı, zarif kıvrımları ve kadifemsi dokusu ile uygulandığı alanlarda güçlü bir görünüm sağlayan ‘O la la...' serisi yaşam alanlarına sofistike ve romantik bir dokunuş ekliyor.

Tüm Rasch koleksiyonlarında olduğu gibi kalite ve teknik özellikleri ile de fark yaratan koleksiyon, kolay temizlenebilmesi, ekolojik ve güneş ışınlarına dayanıklı olması, RAL ve CE sertifikaları güvencesinde insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmaması gibi sahip olduğu birçok avantaj ile de ön plana çıkıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Okullar açılmadan önce çocuklarınızı sevindirin
  • 09.09.2011 11:35

Okullar açılmadan önce çocuklarınızı sevindirin

HannaHome’un temsilcisi olduğu trendleri belirleyen duvar kağıdı markası Rasch’ı ...

İskandinav stilini duvarlarınıza yansıtın!
  • 15.09.2018 12:35

İskandinav stilini duvarlarınıza yansıtın!

Rasch markasının Cato duvar kağıdı koleksiyonu ile minimal ve modern İskandinav ...

Rasch, İtalyan modasını duvarlara taşıyor!
  • 11.05.2017 15:21

Rasch, İtalyan modasını duvarlara taşıyor!

İtalyan markası olan Rasch, yeni tasarladığı duvar kağıdı koleksiyonuyla italyan ...

Çocuklar duvarlarını artık özgürce boyayabilecek!
  • 09.11.2016 17:01

Çocuklar duvarlarını artık özgürce boyayabilecek!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı duvar kağıtlar ...

Gamze Saraçoğlu Rasch ile duvarlara yenilik getiriyor
  • 09.04.2014 13:30

Gamze Saraçoğlu Rasch ile duvarlara yenilik getiriyor

Moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu dünyaca ünlü duvar kağıdı markası Rasch için ye ...

Rasch ve Gamze Saraçoğlu modayı bir kez daha duvarlara taşıyor
  • 07.03.2014 14:20

Rasch ve Gamze Saraçoğlu modayı bir kez daha duvarlara taşıyor

Türkiye’de HannaHome’un temsilciliğini yaptığı dünyaca ünlü duvar kağıdı markası ...