maritbet girişmaritbet
Linens ile perdeleri yenileme zamanı!

Linens ile perdeleri yenileme zamanı!

Tasarımın gücünü ve deneyimini modanın son trendleriyle birleştiren Linens, 2013 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile zengin renk ve desen alternatiflerini evinize taşıyor

 

Geometrik ve çiçek desenlerının yanı sıra, etnik motiflerin de öne çıktığı bu koleksiyonda bej, gri, haki, oranj, mavi ve yeşil göze çarpan renkler arasında.
 
 
Dünya modası akımlarından taşıdığı izler, farklı temalardan esinlenen desenler, modern çizgi ve kesimler hepsi Linens'te... 
 
Üstelik 31 Mart tarihine kadar geçerli %50'ye varan indirimle perdenizi yenileme ve yeni evinizi dekore etme fırsatını kaçırmayın. Kampanya döşemelik, duvar kağıdı ve perde aksesuarlarında da geçerli.
 
 
“A'DAN Z'YE PERDE HİZMETİ”
Ev Güzellik Merkezi Linens, sunduğu "A'dan Z'ye Perde Hizmeti" ile perde alışverişini kolaylaştırıyor. "A'dan Z'ye Perde Hizmeti” dahilinde, ölçü alımı, dikim ve montaj yer alıyor.
 
 
Bu hizmet kapsamında ayrıca Linens'in ev tekstili alanındaki uzman personelinden dünya perde modası, perdelik kumaşın seçimi, en çok tercih edilen modeller ve dekorasyon gibi konularda da danışmanlık veriliyor. 
 
 

Yorum Yaz