maritbet girişmaritbet
Koçtaş Blyss Renkli Mini Masaüstü Vantilatör ile odanızı serinletiyor!

Koçtaş Blyss Renkli Mini Masaüstü Vantilatör ile odanızı serinletiyor!

Blyss marka split ve mobil klimalar, buharlı uzaktan kumandalı ya da duvara monte edilebilir vantilatörler gibi çok fonksiyonlu ve çeşitli soğutma ürünleri sadece Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor

Blyss marka split ve mobil klimalar, buharlı uzaktan kumandalı ya da duvara monte edilebilir vantilatörler gibi çok fonksiyonlu ve çeşitli soğutma ürünleri sadece Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor. 24,90 TL'den başlayan fiyatlarla satılan Blyss Renkli Mini Masaüstü Vantilatörleri şık görünümüyle gözünüze hitap ederken keyifli bir serinliği de beraberinde getiriyor. Blyss Turbo Fanlar ise güçlü turbo fanı, dekoratif gümüş halkaları ve siyah gövdesi ile oldukça şık bir tasarıma sahip. Fanın farklı açılarda çalışma özelliği ve 3 ayrı hız ayarı bulunuyor. Blyss Buharlı Vantilatörler ise 40 cm'lik boyuta ve 120 W'lık güce sahip.  Tekerlekli olmasından dolayı, evin her yerine taşınabilen vantilatörün, uzaktan kumandası da bulunuyor.

Çevre dostu, antialerjik,  A enerji sınıfı klimalar ücretsiz montaj hizmetiyle Koçtaş'ta

Koçtaş klima konusunda oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Koçtaş'ta satılan Baymak, Beko, Blyss,  Demirdöküm, Demrad, Gree ve Rubenis marka klimalar, farklı ihtiyaçlara çözümler üreterek mekanlarınızda soğutmada efektif sonuçlar yaratıyor. Koçtaş'ta satılan Inventer teknolojisine sahip klimalar %44 enerji tasarrufu, %50 zaman tasarrufu sağlayarak aile bütçesine katkıda bulunuyor.  Antialerjik filtre ve neo plazma teknolojisine sahip klimalarla en ince koku, küf, polen, duman va bakteriler ortamdaki havadan temizleniyor.

Ücretsiz montaj fırsatı da var

Koçtaş mağazalarından 12 taksit fırsatı ile satın alınacak split ve salon tipi klimalar için ücretsiz montaj hizmeti sağlanıyor. Aynı zamanda klimalar hakkında çok detaylı bilgilerin yer aldığı Soğutma Kataloğu'nda klimanın nasıl soğutulacağı, hangi kapasitede klima seçilmesi gerektiği, klimaların performansının neye bağlı olduğu, klimanın nasıl monte edileceği, sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil edip etmeyeceği ve klimalardaki enerji seviyeleri hakkında bilgi veriliyor. Soğutma kataloğuna Koçtaş mağazaları ve web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Klima Koçtaş'tan alınır

Zengin ürün çeşidi, marka alternatifleri ve her bütçeye uygun seçenekleri ile soğutma ürünlerde müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Koçtaş, klima ve diğer tüm soğutma ürün ihtiyaçları için tüketicileri 19 ilde bulunan 37 mağazasına bekliyor. Mağazalara ulaşamayan yada evinden sipariş vermek isteyen müşterileri için de www.koctas.com.tr  internet sitesi veya 444 0 884 numaralı telefon üzerinden de sipariş verilebiliyor. Koçtaş soğutma grubundaki ürünlerde tüketicilere 100 TL ve üzeri alışverişlerde Worldcard'a 12; 250 TL ve üzeri alışverişlerde Advantage, Axess, Bonus, Cardfinans ve Maximum kartlara vade farksız 10 taksit imkanı sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koçtaş, 350’nci mağazasını Kartal Anatolium AVM’de hizmete açtı
  • 27.12.2022 15:43

Koçtaş, 350’nci mağazasını Kartal Anatolium AVM’de hizmete açtı

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, "Bu yıl toplamda açtığımız mağaza sayısını ...

Koçtaş'tan "Şahane Eylül" kampanyası!
  • 01.09.2022 11:30

Koçtaş'tan "Şahane Eylül" kampanyası!

Kampanya kapsamında, çalışma masalarından çalışma sandalyelerine, kitaplıklardan ...

Koçtaş'tan bahçe aydınlatmaları için öneriler
  • 06.08.2022 12:48

Koçtaş'tan bahçe aydınlatmaları için öneriler

Koçtaş uzmanları, bahçe dekorasyon stiline göre aydınlatmanın malzemesine ve mod ...

Koçtaş Ar-Ge merkezi bir yılda 6 kez ödüllendirildi
  • 03.08.2022 16:57

Koçtaş Ar-Ge merkezi bir yılda 6 kez ödüllendirildi

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş’ın 2018 yılında perakende teknolo ...

Koçtaş, 2022 yılını toplam 366 adet mağaza ile tamamlayacak!
  • 04.06.2022 14:23

Koçtaş, 2022 yılını toplam 366 adet mağaza ile tamamlayacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, perakende sektöründe çeyrek asrı ...

Koçtaş'tan evlere baharı getirecek 5 dekorasyon önerisi!
  • 21.05.2022 13:39

Koçtaş'tan evlere baharı getirecek 5 dekorasyon önerisi!

Koçtaş, ilkbaharın yaşama kattığı canlılığı tüm yıl evinde hissetmek isteyenlere ...