maritbet girişmaritbet
Kale Grubu, UNICERA Fuarı’nda gövde gösterisi yapacak!

Kale Grubu, UNICERA Fuarı’nda gövde gösterisi yapacak!

Kale Grubu, UNICERA 25. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla yer alacak.

Kale Grubu, UNICERA 25. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla yer alacak. 27 Şubat - 03 Mart 2013 tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleştirilecek fuarda Kale Grubu özellikle banyo alanında geliştirdikleri Eternal serisi ile dikkat çekiyor. Eternal serisi hakkında bilgi veren Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, yeni ürünlerini UNICERA fuarında tanıtacaklarını belirterek, mimarların tercihlerinden yola çıkarak geliştirdiklerini söyledi. Akıllı teknoloji ile donatılan seri ile taharet suyu sıcaklığının istenilen seviyede ayarlandığını aktaran Karagöz, "Büyük ve küçük ölçekli banyolar için farklı ebatlarda yapılan Eternal serisi, Wellness Touchpad sayesinde banyo deneyimini daha eğlenceli bir hale getiriyor. Bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirilen seri, birbirine uyumlu modüllerle estetik devamlılık hissi uyandırıyor" dedi. 

Karagöz, klozet ve bideye bağlı dokunmatik ekran kontrol panelinden, klozet taharet suyu sıcaklık ve debi ayarının yapılabildiğini aktardı. 
 
Taharet suyu sıcaklığı ayarlanabiliyor 
 
Karagöz şöyle konuştu: "Cromateraphy-Klozet mobilyasının altına yerleştirilen LED aydınlatmalar sayesinde istenilen renkte aydınlatma olanağı sunuluyor. Ayrıca aromatik koku kartuşu banyonun güzel kokmasını sağlıyor. Müzik oynatıcı, radyo seçeneği bulunan sistemde, bluetoot bağlantısı ile cep telefonu, MP3 player gibi diğer cihazlardan da müzik dinleme seçeneği sunuluyor." Bu ürünlerin konutların fiyatını yüzde 10 ile 20 arasında artırmasını beklediklerini aktaran Karagöz, ürünün ayrıca oteller ve SPA alanlari" içinde uygun olacağını kaydetti. 
 
Karagöz, fuarda Kalebodur'dan geliştirilen C-Extreme serisini de tanıtacaklarını söyledi. Karagöz, 3 farklı malzemesi ahşap, traverten ve betonun buluştuğu C-Extreme serisi "Mimarlara yüzeylerde istenilen doğal görüntüyü elde etme imkanı veriyor. Karoda beton efekti, diğer bir karoda ahşap veya traverten efekti ağırlıklı görülebiliyor" diye konuştu.
 
Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

UNICERA Fuarı 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı
  • 12.11.2022 12:36

UNICERA Fuarı 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı

Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB tarafından desteklenen ve yıldan yıla artan istikrar ...

QUA Granite UNICERA fuarında ziyaretçilerini ağırladı
  • 11.11.2022 16:30

QUA Granite UNICERA fuarında ziyaretçilerini ağırladı

Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA'da yerini alan QUA Granite, Hall ...

Çanakkale Seramik ile ev dışı alanlar kimlik kazanıyor
  • 04.06.2022 16:00

Çanakkale Seramik ile ev dışı alanlar kimlik kazanıyor

Yaşam alanlarına yeni anlamlar kazandıran Çanakkale Seramik, dış mekanlar arasın ...

Kalebodur'dan Çan Kamusal Alan Dönüşüm Projesi!
  • 26.05.2022 16:18

Kalebodur'dan Çan Kamusal Alan Dönüşüm Projesi!

Kalebodur kuruluşunun 65’inci yılında "İyi Bak Dünyana" mottosuyla doğduğu topra ...

Çanakkale Seramik, FormArt koleksiyonunu tanıttı
  • 12.01.2022 17:01

Çanakkale Seramik, FormArt koleksiyonunu tanıttı

FormArt koleksiyonunu tanıtan Çanakkale Seramik, yeni koleksiyonda sanat ve zana ...