maritbet girişmaritbet
Kale Banyo’dan 2,7 litrelik klozetlerle su tasarrufunda devrim

Kale Banyo’dan 2,7 litrelik klozetlerle su tasarrufunda devrim

Kale Banyo, sadece 2.7 lt su ile yıkama yaparak yüzde 55 oranında su tasarrufu sağlayan klozetleri ile su ve enerjiden tasarruf ettiriyor

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale Banyo, sadece 2.7 lt su ile yıkama yaparak yüzde 55 oranında su tasarrufu sağlayan klozetleri ve çift kademeli kartuş ile fotosel teknolojisi sayesinde su ve enerjiden tasarruf eden armatürleri tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

İşlevsellik, tasarım ve yalınlığı; doğa dostu, su ve yer tasarrufunu önemseyen ürünlerle buluşturan banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale Banyo, 2.7 Lt. su ile yıkama yaparak %55 oranında su tasarrufu yapma imkanını sağlayan klozetleri,  su tasarrufu ve hijyen sağlayan fotoselli lavabo bataryalarını ve fazla su tüketimini azaltmak hedefiyle tasarlanan sığ küvetleri raflara taşıyarak doğa dostu banyo ürünlerine yeni bir bakış açısı getiriyor.

Kale Banyo, hemen her tüketici segmentine hitab edebilecek nitelikte, son derece şık tasarım ürünlerini üretirken, maddelerin yüzeyde tutulmasını engelleyen ve bu sayede ürünlerin daha kolay temizlenmesini sağlayan Easy Clean teknolojisini, daha az kaynak ve hammadde kullanılarak üretilen ince lavaboları ile de tüketicilerine estetikle büyüleyen, hijyenle huzur veren ve yaydığı enerjiyle canlandıran doğa dostu banyo çözümleri sunuyor.

Piyasaya sunduğu banyo ürünlerinde “Slim Design” olarak adlandırılan; daha az su ve hammadde kullanılmasını destekleyen serileriyle Kale Banyo, ürün gamına eklediği tasarımlarda yalnızca estetik kaygılarla değil, çevre bilinciyle de hareket ediyor.  Bu şekilde Kale Banyo çevre dostu ürün gamıyla hem tüketicilerine hem de yeni nesillere olan sorumluluğunu yerine getirmeyi amaçlıyor.


YÜZDE 55 SU TASARRUFU SAĞLAYAN KLOZETLER
Klozetin ıslak iç hacmine serpilen talaş kırıntılarını 0,50 cm2 den fazla kuru alan bırakmayacak şekilde temizleyerek “Talaş Testi”nden;  klozetin içine atılan 12 kullanımlık tuvalet kağıdının tümünü bertaraf ederek “Kağıt Testi”nden; uluslararası standarlara göre özgül ağırlığı, hacmi belirlenmiş olan 50 adet topun tek bir seferde maksimum 5 adet kalacak şekilde klozetten tahliye ederek “Top Testi”nden başarıyla geçen klozetler, Kale Banyo'nun BOND, İDEA THIN ve ZERO Serileri'nde bulunuyor.


İSTER 3 LT İSTER 6 LT SU İLE…
Kale Banyo ürün gamında bulunan önemli serilerden bir diğeri de isteğe göre 3 ya da 6 lt su akışı seçeneği sunan, yine isteğe göre durdurulabilen ve ne kadar su gerektiğine tüketicinin karar verebildiği rezervuarlar. Modern banyoların en estetik bileşenleri arasında bulunan gömme rezervuarlar Kale Banyo'nun doğa dostu ürün zincirinin vazgeçilmez bir parçası olarak tüketicilerle buluşuyor.  Bu özel rezervuar sistemleri ile yüzde 40'a varan su tasarrufu sağlamak yani yalnızca klozette kişi başı yıllık ortalama 4.320 lt su tasarrufunda bulunmak mümkün oluyor.

SU VE ENERJİDEN TASARRUF EDEN DAYANIKLI ARMATÜRLER

Kale Banyo tek kumandalı armatürlerde seramik diskli kartuş kullanımını tercih ederek suyu çift kademeli kontrol sistemi ile akıtıyor. Bu sayede de su tüketimi yüzde 50 oranında azalıyor. Ayrıca, seramik diskli kartuşla dayanıklığı artan armatürler yıllarca sorunsuz çalışıyor.

Hassas sensörleri ile el teması olmaksızın çalışan fotosel teknolojisi ile donatılmış ürünleri sayesinde Kale  Banyo, banyolarda hem ekonomi, hem de çevre için tasarruf sağlayan bir sistem sunarak tasarrufun ötesinde suyun gereksiz kullanımını da önlüyor.

Bu teknoloji, özellikle toplu kullanım alanlarında da hijyen kontrolünü en üst düzeye çıkarıyor. Su akışı, sadece elin algılanma süresi boyunca devam ederken; sıcak-soğuk su ayarı ve açma-kapama için zaman harcanmıyor. Böylece, suyun boşa akması engelleniyor.
 
KONFORUN TASARRUFLA BULUŞMASI: KALE KÜVETLER
Sığ uzanma alanları ile tasarladığı küvetlerle tüketicilere daha az su ve malzeme tüketimiyle, konfor ve zarafeti birarada öneren Kale Banyo, banyoları geometrinin çekici çizgileri ile tanıştıran ve sığ tasarlanan çevre dostu küveti ile su tasarrufuna katkıda bulunuyor. Kale Banyo küvetler, alçak formu ve sıradan küvetlere göre sığ uzanma alanı ile otel gibi toplu kullanım alanlarındaki su tüketimini azaltmaya yardımcı oluyor. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bütünsel banyo deneyimi için tercih Kale D100 mat siyah serisi!
  • 12.06.2022 02:17

Bütünsel banyo deneyimi için tercih Kale D100 mat siyah serisi!

Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale Banyo, ...

Kale Banyo'dan banyolarını yenilemek isteyenlere %50 indirim kampanyası!
  • 19.05.2022 11:25

Kale Banyo'dan banyolarını yenilemek isteyenlere %50 indirim kampanyası!

Kampanyayla banyolarını yenilemek isteyenlere Kale Banyo’nun birbirinden tarz, k ...

Kale Banyo'dan "Yaşam için su, dünya için iyilik" hareketi!
  • 22.03.2022 13:42

Kale Banyo'dan "Yaşam için su, dünya için iyilik" hareketi!

Kale Banyo Dünya Su Günü’nde Afrika’nın en yoksul ülkelerinden biri olan ve su k ...

Kale Lotus Banyo Mobilyası ile modernlik ve sadelik bir arada!
  • 14.03.2022 11:27

Kale Lotus Banyo Mobilyası ile modernlik ve sadelik bir arada!

Kale Banyo, fonksiyonelliği ve şık görünümü bir arada sunan tasarımlarına Lotus ...

Kale Banyo Pull Down Mutfak Bataryası hareket özgürlüğü sunuyor
  • 12.03.2022 12:55

Kale Banyo Pull Down Mutfak Bataryası hareket özgürlüğü sunuyor

Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu arttıran Kale Banyo ...

Kale Banyo’dan suya iyi bakan kampanya!
  • 02.03.2022 16:00

Kale Banyo’dan suya iyi bakan kampanya!

Kale Banyo, tasarruf teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla yaşam alanlarına değe ...