maritbet girişmaritbet
İşbir Yatak'tan yeni teknolojilerle sağlıklı uykular!

İşbir Yatak'tan yeni teknolojilerle sağlıklı uykular!

İçiniz rahat olsun… İşbir Yatak farkında ve Türkiye’de sadece İşbir Yatak’ta kullanılan “Quallofil Allerban Dolgu” ve “Hijyen” teknolojileriyle de her zaman yanınızda… İşbir Yatak, yaşamınızın üçte birini sağlıklı ve konforlu geçirmeniz için yepyeni teknolojiler için durmaksızın çalışmaya da devam ediyor

 

Gözle görülmeyen ama insan vücuduna büyük zararları olan bakterilere karşı savaş açan İşbir Yatak, teknolojisini de bu doğrultuda geliştirmeye devam ediyor. Dikkat çeken son teknolojilerinden biri de Quallofil Allerban Dolgu Teknolojisi. İşbir Yatak yastık ve yorganlarında kullanılan bu dolgu elyafın en büyük özelliği ise anti-mite, anti-mantar ve anti-bakteriyel etkili olması. Türkiye'de sadece İşbir için özel geliştirilen Quallofil Allerban ile yastığınızın, yorganınızın ekstra dolgun, hafif, konforlu, hafif ve hijyenik olması da sağlanmıştır.
 
Özel hava kanalcıklı bu teknoloji hem kış hem de yaz boyunca rahat bir uyku uyumanız için ideal bir ortam hazırlar. Bu özel dolgu elyafı patentli lif yapısıyla vücudunuz için gereken hava sirkülasyonunu sağlar ve patentli Allerban katkısı sayesinde toz mitelarının barınmasına engel olur. Çok özel işlemlerden geçirilen Quallofil dolgu malzemesi yatağınızda barınabilecek toz mitelarının, buna bağlı mantarların ve bakterilerin oluşumuna karşı koruma sağlamak için tasarlanmıştır. Ayrıca faranjit ve boğaz enfeksiyonuna neden olan bazı bakterilerin gelişimini önlediği testlerle de kanıtlanmıştır.
 
Hijyen Teknolojisi ile yatağınız koruma altında…
 
İşbir Yatak ürünlerinde kullanılan farklı teknolojilerle; sağlık, konfor, rahatlık ve hijyen bir arada bulunuyor. İşbir'in yataklarında kullanılan çok özel hijyen yöntemleri ile koku, lekelenme, bozulma, renk değişimi, alerji ve astıma neden olabilecek bir dizi mikro organizmaya karşı korunmaktadır. Yataklarda kullanılan süngerler 1. sınıf Öko–Tex (bebeklere ve çocuklara yönelik ürünler için uygunluk) sertifikasına sahiptir. Böylelikle bebek cildine teması ve kullanımı için uygundur. Kanserojen madde içermez.  Tüm yataklara bakterilerden korumak için uygulanan HealthGuardTM, yatak kumaşlarında mite, mantar, küf ve bakteri gibi organizmaların oluşumuna karşı koruma sağlayan etkili bir teknolojidir. Ayrıca bu yöntem bakterilerin neden olduğu beneklenmeyi ve hoş olmayan kokuları da önler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...