maritbet girişmaritbet
Filli Boya Tülin Şahin'i renklerle buluşturdu!

Filli Boya Tülin Şahin'i renklerle buluşturdu!

Top model Tülin Şahin, Filli Boya’nın yeni ürünü AlpinaSilan Nevo’dan seçtiği renkleri “Tüliss Renkleri” adı altında bir araya getirdi

 

Top model Tülin Şahin, Filli Boya'nın yeni ürünü AlpinaSilan Nevo'dan seçtiği renkleri “Tüliss Renkleri” adı altında bir araya getirdi.
 
Tülin Şahin, Filli Boya'nın AlpinaSilan Nevo renk kartelasından dört farklı konsept dahilinde renkler belirledi. Bu renkleri ise ‘duvar ressamı' Kübra Şirinyurt, yılın moda desenlerinden kelebek motifleriyle dev panoya aktardı. Rengi ve modayı birleştiren farklı kareleri ise ünlü moda fotoğrafçısı Cengiz Dikbaş fotoğrafladı.
 
Tülin Şahin için renkler, modanın bir diğer yüzünü oluşturuyor. Modanın ve renklerin büyülü Boya'nın AlpinaSilan Nevo kartelasından özel olarak seçtiği renkleri, “Tüliss Renkleri” adı altında bir araya getirdi. Yetmedi, eline fırçayı aldı boyamaya girişti ve Moda dünyası ile yaşam alanlarının renklerini bir araya getirdi. Tülin Şahin'in modayı yakından takip edenler için yılın moda renklerini dikkate alarak önerdiği renkler çok konuşulacak.
 
Filli Boya AlpinaSilan Nevo “Tuliss Renkleri”
 
Marin 65 & Pacific 115
Herba 40 & Moos 110
Ceramic 95 & Palazzo 120
Rose 95 & Viola 55
(Filli Boya 3D ColorExpress Renk Kartelasından)
 
Tülin Şahin “Hayatın Canlı Renkleri” Etkinliğinde Kayserili Bayanlarla Buluştu.
 
Tülin Şahin Filli Boya'nın “Hayatın Canlı Renkleri” etkinliğinde Kayserili bayanlarla bir araya geldi. Tülin Şahin; yaşam alanlarında, mutfaktan salona, yatak odasından banyoya kadar kullanılacak renkleri seçerken dikkat edilmesi gereken püf noktaları ve kadınların günlük hayatta ihtiyacı olan makyaj tüyolarını Kayserili bayanlarla paylaştı.
 
Baharı Karşılayan Renkler Dev Panoya aktarıldı
 
Kamusal alanda sanat çalışmalarında uzmanlaşan, “duvar ressam”ı Kübra Şirinyurt, AlpinaSilan Nevo ve ColorExpress 3D renk kartelasından seçilen “Tüliss Renkleri”ni modanın motifleri ile birleştirdi. Tüliss Renkleri canlı, ipeksi mat dokusuyla yaşam alanlarını göz alıcı hale getiriyor.
 
 
Filli Boya'nın yeni ürün AlpinaSilan Nevo'nun 4 konsepti
 
Naturel
 
Mekanlara; havadar, hafif ve ferahlatıcı bir biçimde etki eden bu konsept, doğa ile anlamlı bir bağın kurulduğu renklerle kendini gösteriyor. Yeşilin ve mavinin farklı yoğunluktaki nüansları bej ve kahve renkleriyle kombine edilmektedir. Özellikle Mint rengi bu atmosfere ferah ve yeniliklere açık bir özellik katıyor. Şeffaf biçimsel dil ve yüksek tasarım arzusu “Naturel” dünyasını tanımlamaktadır.
 
Sıradışı
 
Canlı, iletişime açık ve rengârenk bir atmosfer. Sarının birçok tonu, turkuaz, mercan kırmızısı ve grinin farklı nüansları gibi güçlü renk geçişleri mekana hâkim bir duruş sergiliyor. Bu konsept sıra dışı biçim, renk ve malzeme kombinasyonları ile kendine has, son derece kişisel bir dünya oluşturuyor. Özellikle postmodern yaşam tarzının çok renkliliğinden sıkılanlara “Sıradışı”, konsepti retro bir dünya sunuyor.
 
Masalsı
 
Bu zarif ışıklarla bezenmiş, mistik renkler dünyası, ağırlıklı olarak pastel renklerine ilaveten gül kırmızısı ve açık lila sayesinde masalsı, doğaüstü bir dünyayı canlandırıyor. Bu dünya kişiye manevi bir sükunet veriyor. Pastel tonların hakim olduğu, ipek yumuşaklığındaki yüzeyler, sizi masalsı bir dünyanın içine çekiyor.
 
Sentez
 
Bu konsepti, aynı geçmişe sahip ağaçların köklerinden doğan kiremit kırmızısı renkli meyveler ile bejin çeşitli tonları karakterize ediyor. “Sentez”, modern ile rustik tarihi nazik bir şekilde bir araya getirerek sizi zamansız mekanlarda yolculuğa çıkarıyor. Modern biçim dünyası, geçmişten etkileşim ve farklı malzeme seçimi, bu konsepte kendine özgü bir karakter kazandırıyor.
 
Filli Boya'dan Mobil Devrim: ‘Mimar Benim'
 
Filli Boya, Türkiye'de ilk kez hayata geçen “Mimar Benim” uygulaması ile iPad, iPhone ve Android kullanıcılarına “Yaşadığı Yerin Mimarı” olma ayrıcalığını yaşatıyor.
 
Filli Boya'nın iPad, iPhone ve Android cihazlar için hayata geçirdiği ücretsiz “Mimar Benim” uygulaması; yaşam alanlarının kolayca ve istenildiği gibi renklendirilmesine imkan tanıyor. Filli Boya “Mimar Benim” uygulaması, birçok üstün özelliği bir arada sunan yapısıyla dünyagenelindeki mobil uygulamalardan farklılaşıyor. Filli Boya'nın “Mimar Benim” uygulaması, kullanıcıların hem çektiği hem de uygulamanın galerisinden seçtiği fotoğrafları isteğe bağlı olarak elle veya otomatik olarak boyamasına olanak sağlıyor. 
 
Üstelik bu uygulama, Filli Boya renkleriyle mekanları renklendirme, beğendikleri renkleri favorilerine ekleme ve tüm bu geliştirdikleri içeriği Facebook ve Twitter'da paylaşma olanağı da sunuyor. Uygulamayı kullananlar, boyama yapılan fotoğraflar üzerindeki gölgelendirmeleri kaybetmeden renkleri istedikleri zeminlere kolayca uygulayabiliyor. 
 
Tüm renklerin yerinde görüldüğü “Mimar Benim” uygulaması sayesinde, yaşam alanında farklı renkleri denemek isteyenler kendisine ait rengin Filli Boya renk kodunu da kolayca öğrenebiliyor. Sizde Filli Boya'nın ColoExpress hizmeti veren herhangi bir bayisinde, tercih ettiğiniz rengi dilediğiniz miktarda, dilediğiniz tonda beklemeden hemen yaptırabilirsiniz. Filli Boya'nın Mimar Benim uygulamasını App Store ve Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirebilir, yaşam alanlarınızın renklerini kolaylıkla seçebilirsiniz.
 
www.filliboya.com.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında
  • 20.03.2014 16:25

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında

Türkiye'nin ünlü boya firması Filli Boya'nın en yeni lansmanı emlaktasondakika.c ...

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı
  • 12.12.2013 16:02

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı

Filli Boya'nın enerji verimliliğini anlattığı toplantı emlaktasondakika.com fark ...

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!
  • 17.06.2021 11:17

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!

Linens, yaz mevsiminin enerjisini evinde yaşamak isteyenlere özel yeni servis se ...

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor
  • 03.06.2021 09:19

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA, Koleksiyon Mobilya bünyesinde kurulan Dzynzone markasının düzenlediği “Dzy ...

Turkia Havacılık, sıcak hava balonları için yenilik
  • 04.05.2021 15:02

Turkia Havacılık, sıcak hava balonları için yenilik

Turkia Havacılık şirketinin geliştirdiği LNG’li yakma üniteleri ithal yakma ünit ...