maritbet girişmaritbet
Filli Boya'dan Tülin Şahin ile bahar alışveriş fırsatı!

Filli Boya'dan Tülin Şahin ile bahar alışveriş fırsatı!

Facebook sayfasında takipçilerini heyecanlandıran projeler sunmaya devam eden Filli Boya, düzenlediği yepyeni bir yarışma ile 3 hafta boyunca yarışmaya katılan herkese Tülin Şahin’le İstinyePark’ta alışverişe çıkma imkanı sağlıyor

 

Facebook sayfasında takipçilerini heyecanlandıran projeler sunmaya devam eden Filli Boya, düzenlediği yepyeni bir yarışma ile 3 hafta boyunca yarışmaya katılan herkese Tülin Şahin'le İstinyePark'ta alışverişe çıkma imkanı sağlıyor. Filli Boya takipçilerinin kıyasıya yarıştığı yarışmada AlpinaSilan Nevo ile ilgili sorulara cevap veren yarışmacılar birbirinden renkli ödüller kazanacak. 11 Mayıs 2012'de interaktif olarak yayınlanmaya başlayan ve ilk günden bu yana büyük yankı uyandıran yarışma, 1 Haziran 2012 tarihine kadar devem edecek.
 
AlpinaSilan Nevo özelliklerinin yer aldığı ve toplamda 4 sorunun olacağı yarışmada, ilk 3 soruya yanıt veren takipçilerden birer kişi 7.5 litrelik boya çeki kazanma şansı yakalayacak. Ayrıca kampanya sonunda AlpinaSilan Nevo'nun 4. sorusuna cevap veren 3 kişiye ise 500 TL değerinde alışveriş çeki hediye edilecek. Kazanan 3 kişi, alışveriş çeklerini belirlenen günde Tülin Şahin ile beraber İstinyePark alışveriş merkezinde kullanarak unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşayacak. 
 
Üstelik Tülin Şahin alışverişin sonunda kazanan yarışmacılarla beraber yemek yerken onlara özel bakım sırlarını verirken makyaj DVD'sini de hediye edecek. 
 
Filli Boya, farklı proje ve sürprizlerle ziyaretçilerine sosyal medya üzerinden yepyeni fırsatlar sunmaya devam edecek.
 
AlpinaSilan Nevo
 
Yaşam alanlarının renklerinin ilk günkü canlılığını koruyan AlpinaSilan Nevo; silinebilen iç cephe boyalarından beklenen tüm özellikleri aşan performansı ve İpeksi Mat dokusu ile herkesin tercih ettiği ideal boya olma özelliği taşıyor.
 
AlpinaSilan Nevo, kusursuz dokusu ve yeni ‘Renk ve Yüzey Koruma Teknolojisi' özelliğiyle yaşam alanlarının renklerinin uzun yıllar ilk günkü görünümünde kalmasına da olanak sağlıyor. 
 
Detaylı bilgi için: 
www.facebook.com/filliboya
www.filliboya.com.tr
 
Filli Boya
 
Kurulduğu 1988 yılından beri inşaat malzemeleri sektörünün lideri olan Betek A.Ş., 1993 yılında inşaat boyları alanında Avrupa'nın en büyük boya markası Caparol ile teknolojik işbirliği yaparak, ‘'Filli Boya'' markası adı altında Avrupa'nın teknolojik zenginliğini Türkiye'ye taşıdı. Filli Boya; yüksek teknolojiye sahip 152.000 m2'lik modern tesislerinde 1000'i aşkın profesyonel çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Yıllık 348 bin ton üretim kapasitesiyle her üründe AB'nin büyük önem verdiği çevre koruma ve çevre sağlığını dikkate alarak, AB Boya Standartlarında üretim yapıyor. Avrupalı bir ortakla üretime geçen ilk Türk boya şirketi olan ‘'Filli Boya'', sektörüne ilk yabancı sermaye girişini de sağlamıştır. Bugüne kadar Türk boya sektöründe henüz bilinmeyen ürünleri piyasaya sunarak; “kaliteli üretim yapan, öncü ve yenilikçi marka” kimliği kazanan ‘'Filli Boya'', sanayide örnek gösterilen biçimde, bilinen en kısa sürede boya sektörünün en güçlü firması olmuş, 2001 itibariyle boya sektöründe pazar liderliğini yakalamıştır.
 
 
 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

LG OLED Pop-Up Store 25 Şubat–6 Mart’ta İstinye Park’ta!
  • 26.02.2022 09:42

LG OLED Pop-Up Store 25 Şubat–6 Mart’ta İstinye Park’ta!

The Batman filminin özel içerikleri ve çok daha fazlası 25 Şubat – 6 Mart tarihl ...

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında
  • 20.03.2014 16:25

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında

Türkiye'nin ünlü boya firması Filli Boya'nın en yeni lansmanı emlaktasondakika.c ...

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı
  • 12.12.2013 16:02

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı

Filli Boya'nın enerji verimliliğini anlattığı toplantı emlaktasondakika.com fark ...

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!
  • 17.06.2021 11:17

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!

Linens, yaz mevsiminin enerjisini evinde yaşamak isteyenlere özel yeni servis se ...

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor
  • 03.06.2021 09:19

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA, Koleksiyon Mobilya bünyesinde kurulan Dzynzone markasının düzenlediği “Dzy ...