maritbet girişmaritbet
Filli Boya, AlpinaSilan Nevo dijital renk kartelasıyla yaşamınız daha renkli!

Filli Boya, AlpinaSilan Nevo dijital renk kartelasıyla yaşamınız daha renkli!

Filli Boya, iç cephe ürünü AlpinaSilan Nevo’nun renk kartelasını dijital ortama aktararak yine bir ilke imza attı

 

Yaşam alanlarının renklerinin belirlenmesinde büyük kolaylık sağlayan AlpinaSilan Nevo'nun dijital renk kartelası; ülkemizdeki ilk tablet dijital renk kartelası olma özelliği taşıyor. 
 
Yaşam Alanlarınızın Rengini Belirlemek Çok Daha Kolay…
 
Alpinasilan Nevo'nun canlı renklerini, Naturel, Sıradışı, Masalsı, Sentez isimli renk konseptlerini yanı sıra birbiriyle uyumlu renk kombinasyonlarını da içeren dijital renk kartelası özel tasarımı sayesinde yaşam alanlarınızdaki renk tercihini kolaylaştırıyor. 
 
Dijital kartela, aynı mekân için farklı renk alternatiflerini, renklerin birbiriyle uyumunu bir arada gösteren içeriğini yanı sıra renklerin ışık ve loş ışık altında nasıl görüneceği konusunda rehberlik ediyor. Türkiye'de bir ilk olan uygulama, yaşam alanlarınız için en uygun rengi seçmenizi sağlarken interaktif yapısı, farklı efektleri sayesinde de keyifli dakikalar geçirmeye imkân tanıyor. 
 
Ayrıca kartelanın dijital ortama aktarılması kâğıt kullanımını azaltarak kaynakların sürdürülebilirliğine destek oluyor, Filli Boya'nın doğa ve çevreye karşı olan duyarlılığını gözler önüne seriyor. 
 
Kusursuz ‘İpeksi Mat' dokusu ve yeni ‘Renk ve Yüzey Koruma Teknolojisi' özelliğiyle yaşam alanlarındaki renklerin uzun yıllar ilk günkü canlılığını korumasına olanak tanıyan AlpinaSilan Nevo'nun renkleri ve konseptleri dijital renk kartelasıyla artık size daha da yakın.
 
AlpinaSilan Nevo'nun Dijital Kartela uygulamasını http://itunes.apple.com/tr/app/alpinasilan-nevo/id541930366?l=tr&mt=8 adresinden ücretsiz indirebilirsiniz. 
 
 
Filli Boya'nın Yeni Ürünü AlpinaSilan Nevo'nın 4 Konsepti… 
 
Naturel
 
Mekanlara; havadar, hafif ve ferahlatıcı bir biçimde etki eden bu konsept, doğa ile anlamlı bir bağın kurulduğu renklerle kendini gösteriyor. Yeşilin ve mavinin farklı yoğunluktaki nüansları bej ve kahve renkleriyle kombine edilmektedir. Özellikle Mint rengi bu atmosfere ferah ve yeniliklere açık bir özellik katıyor. Şeffaf biçimsel dil ve yüksek tasarım arzusu “Naturel” dünyasını tanımlamaktadır.
 
Sıradışı
 
Canlı, iletişime açık ve rengarenk bir atmosfer. Sarının birçok tonu, turkuaz, mercan kırmızısı ve grinin farklı nüansları gibi güçlü renk geçişleri mekana hâkim bir duruş sergiliyor. Bu konsept sıra dışı biçim, renk ve malzeme kombinasyonları ile kendine has, son derece kişisel bir dünya oluşturuyor. Özellikle postmodern yaşam tarzının çok renkliliğinden sıkılanlara “Sıradışı”, konsepti retro bir dünya sunuyor.
 
Masalsı
 
Bu zarif ışıklarla bezenmiş, mistik renkler dünyası, ağırlıklı olarak pastel renklerine ilaveten gül kırmızısı ve açık lila sayesinde masalsı, doğaüstü bir dünyayı canlandırıyor. Bu dünya kişiye manevi bir  sükunet veriyor. Pastel tonların hakim olduğu, ipek yumuşaklığındaki yüzeyler, sizi masalsı bir dünyanın içine çekiyor.
 
Sentez
 
Bu konsepti, aynı geçmişe sahip ağaçların köklerinden doğan kiremit kırmızısı renkli meyveler ile bejin çeşitli tonları karakterize ediyor.“Sentez”, modern ile rustik tarihi nazik bir şekilde bir araya getirerek sizi zamansız mekanlarda yolculuğa çıkarıyor. Modern biçim dünyası, geçmişten etkileşim ve farklı malzeme seçimi, bu konsepte kendine özgü bir karakter kazandırıyor.
 
Detaylı bilgi için: 
 
www.facebook.com/filliboya
 
www.facebook.com/evimdergisi
 
www.filliboya.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte TOGG'un tüm renkleri
  • 29.10.2022 15:13

İşte TOGG'un tüm renkleri

"Bir otomobilden fazlası" için yola çıkan Togg, 2023 yılının ilk çeyreğinde ...

Öğrencilerin tasarladığı dronla yüksek katlı binalar boyanabilecek
  • 05.09.2022 10:54

Öğrencilerin tasarladığı dronla yüksek katlı binalar boyanabilecek

TEKNOFEST KARADENİZ'e katılan, 8 öğrenciden oluşan İTÜ'nün "Vefa" takımı projele ...

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

En pratik boyama teknikleri
  • 06.10.2020 16:27

En pratik boyama teknikleri

Günlük objelerle yapabileceğiniz en pratik boyama ve dekorasyon tekniklerini bu ...

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında
  • 20.03.2014 16:25

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında

Türkiye'nin ünlü boya firması Filli Boya'nın en yeni lansmanı emlaktasondakika.c ...

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı
  • 12.12.2013 16:02

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı

Filli Boya'nın enerji verimliliğini anlattığı toplantı emlaktasondakika.com fark ...