maritbet girişmaritbet
Fatih Kıral, Brand Home aksesuarlarıyla her eve girecek!

Fatih Kıral, Brand Home aksesuarlarıyla her eve girecek!

Fatih Kıral, mobilyadaki tecrübesini Brand Home adını verdiği aksesuar şirketine yansıtmayı planlıyor

Fatih Kıral, mobilyadaki tecrübesini Brand Home adını verdiği aksesuar şirketine yansıtmayı planlıyor. İtalyan Dialma Brown markasının Türkiye distribütörlüğünü alan Fatih Kıral, her keseye uygun aksesuar ve günlük kullanılan eşyalarla her eve girmeyi hedefliyor. Bir diğer hedefi ise 2 yıl içinde 10 mağazaya ulaşarak İstanbul, Ege ve Akdeniz'e yayılmak.
 
Mobilya sektörünün köklü firmalarından Fatih Kıral, mobilyadaki tecrübesini yeni kurduğu ve Brand Home adını verdiği aksesuar şirketine yansıtmayı planlıyor. İtalyan Dialma Brown markasının Türkiye distribütörlüğünü alan Fatih Kıral'da hedef, her keseye uygun aksesuar ve günlük kullanılan eşyalarla her eve girmek. Bir diğer hedef ise 2 yıl içinde 10 mağazaya ulaşarak İstanbul, Ege ve Akdeniz'e yayılmak.
 
İtalyan markayla anlaştı
 
Fatih Kıral'ın yeni markasının başında oğlu Onur Kıral var. Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon'un Yönetim Kurulu Üyesi olan iç mimar Onur Kıral, “Aksesuar ve günlük eşyalar konusunda Türkiye'de fazla seçenek yok. Bu alanda birkaç bilinen marka var. Tüketici arayışta... Artık yeni markalar, yeni ürünler istiyor. Bizim amacımız bu talebe cevap verebilmek. Hedef kitlemiz A plus veya B değil. Biz herkesin evine girebilmek istiyoruz. İtalyan Dialma Brown'a güveniyoruz. Ürün gamı çok geniş. Tabaktan yatak örtüsüne bir ev için gereken her şey ürün gamında mevcut. Şubelerimizi ve bayilik sistemimizi oturtunca çok iyi bir noktaya geleceğimize inanıyoruz” dedi.
 
Mağazalarına giren bir tüketicinin her şeyi bir arada görmesini sağlamak istediklerini kaydeden Kıral, “Fiyatlarımız çok uygun. 100 liraya da 5-6 bin liraya da bir şey alabilir müşterilerimiz... Tüketici Fatih Kıral'ı lüks, pahalı görüyor. Brand Home ile bu algıyı yıkacağız. Herkesin mağazamızın kapısından girebileceğini göstermek istiyoruz. Öğrenciler bile gelip bizden alışveriş yapabilir. Hedefimiz 7'den 70'e herkese ulaşabilmek” diye konuştu.
 
2 yıllık hedefler
 
Hedeflerinin bayilik sistemiyle yayılmak olacağına da değinen Onur Kıral, şu anda İstanbul'un iki yakasında showroom'ları olduğunu anlattı. Kıral, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hedefimiz önümüzdeki 2 yıl içinde İstanbul, Ege ve Akdeniz'de bayilik verip şubeler açmak. İlk etapta 10 şube açmayı düşünüyoruz. Bayilik sistemiyle tüm Türkiye'ye yayılmak istiyoruz. Markamız yeni olduğu halde çok rağbet görüyor.”
 
‘Çocuk mobilyasında çok talep alıyoruz'
 
FATİH Kıral by Kids markasıyla çocuk mobilyalarında lider olduklarını anlatan Onur Kıral, bu markaya yurtdışından yoğun talep olduğunu belirtti. Kıral, “Ürünlerimize ilgi yoğun. Şu anda sadece Azerbaycan'da bir mağazamız var ancak İngiltere'den ve daha birçok ülkeden bayilik isteyen çok” değerlendirmesini yaptı.
 
‘Otel ve konut projelerine açığız'
 
ONUR Kıral, müşterilerine mimari destek de verdiklerini anlattı. Kıral, “Bir koltuk yerleştirmek için bile müşterimize mimar gönderebiliyoruz. Ayrıca mimarların çözüm ortağı olduk. Otel, konut ve yurtdışı projelere de açığız. Ortadoğu'da 2 otelin dekorasyonuna ürün verdik. Otel ve ev dekorasyonu için de yurtdışından çok teklif alıyoruz” dedi.
 
NECLA DALAN / VATAN

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu
  • 25.04.2024 16:52

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları, ocak-mart döneminde, geçen yılın aynı d ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!
  • 14.02.2024 10:19

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!

Kültür ve Turizm Bakanlığının internet adresinde yayımladığı verilere göre, İsta ...