maritbet girişmaritbet
Fatih Kıral, Brand Home aksesuarlarıyla her eve girecek!

Fatih Kıral, Brand Home aksesuarlarıyla her eve girecek!

Fatih Kıral, mobilyadaki tecrübesini Brand Home adını verdiği aksesuar şirketine yansıtmayı planlıyor

Fatih Kıral, mobilyadaki tecrübesini Brand Home adını verdiği aksesuar şirketine yansıtmayı planlıyor. İtalyan Dialma Brown markasının Türkiye distribütörlüğünü alan Fatih Kıral, her keseye uygun aksesuar ve günlük kullanılan eşyalarla her eve girmeyi hedefliyor. Bir diğer hedefi ise 2 yıl içinde 10 mağazaya ulaşarak İstanbul, Ege ve Akdeniz'e yayılmak.
 
Mobilya sektörünün köklü firmalarından Fatih Kıral, mobilyadaki tecrübesini yeni kurduğu ve Brand Home adını verdiği aksesuar şirketine yansıtmayı planlıyor. İtalyan Dialma Brown markasının Türkiye distribütörlüğünü alan Fatih Kıral'da hedef, her keseye uygun aksesuar ve günlük kullanılan eşyalarla her eve girmek. Bir diğer hedef ise 2 yıl içinde 10 mağazaya ulaşarak İstanbul, Ege ve Akdeniz'e yayılmak.
 
İtalyan markayla anlaştı
 
Fatih Kıral'ın yeni markasının başında oğlu Onur Kıral var. Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon'un Yönetim Kurulu Üyesi olan iç mimar Onur Kıral, “Aksesuar ve günlük eşyalar konusunda Türkiye'de fazla seçenek yok. Bu alanda birkaç bilinen marka var. Tüketici arayışta... Artık yeni markalar, yeni ürünler istiyor. Bizim amacımız bu talebe cevap verebilmek. Hedef kitlemiz A plus veya B değil. Biz herkesin evine girebilmek istiyoruz. İtalyan Dialma Brown'a güveniyoruz. Ürün gamı çok geniş. Tabaktan yatak örtüsüne bir ev için gereken her şey ürün gamında mevcut. Şubelerimizi ve bayilik sistemimizi oturtunca çok iyi bir noktaya geleceğimize inanıyoruz” dedi.
 
Mağazalarına giren bir tüketicinin her şeyi bir arada görmesini sağlamak istediklerini kaydeden Kıral, “Fiyatlarımız çok uygun. 100 liraya da 5-6 bin liraya da bir şey alabilir müşterilerimiz... Tüketici Fatih Kıral'ı lüks, pahalı görüyor. Brand Home ile bu algıyı yıkacağız. Herkesin mağazamızın kapısından girebileceğini göstermek istiyoruz. Öğrenciler bile gelip bizden alışveriş yapabilir. Hedefimiz 7'den 70'e herkese ulaşabilmek” diye konuştu.
 
2 yıllık hedefler
 
Hedeflerinin bayilik sistemiyle yayılmak olacağına da değinen Onur Kıral, şu anda İstanbul'un iki yakasında showroom'ları olduğunu anlattı. Kıral, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hedefimiz önümüzdeki 2 yıl içinde İstanbul, Ege ve Akdeniz'de bayilik verip şubeler açmak. İlk etapta 10 şube açmayı düşünüyoruz. Bayilik sistemiyle tüm Türkiye'ye yayılmak istiyoruz. Markamız yeni olduğu halde çok rağbet görüyor.”
 
‘Çocuk mobilyasında çok talep alıyoruz'
 
FATİH Kıral by Kids markasıyla çocuk mobilyalarında lider olduklarını anlatan Onur Kıral, bu markaya yurtdışından yoğun talep olduğunu belirtti. Kıral, “Ürünlerimize ilgi yoğun. Şu anda sadece Azerbaycan'da bir mağazamız var ancak İngiltere'den ve daha birçok ülkeden bayilik isteyen çok” değerlendirmesini yaptı.
 
‘Otel ve konut projelerine açığız'
 
ONUR Kıral, müşterilerine mimari destek de verdiklerini anlattı. Kıral, “Bir koltuk yerleştirmek için bile müşterimize mimar gönderebiliyoruz. Ayrıca mimarların çözüm ortağı olduk. Otel, konut ve yurtdışı projelere de açığız. Ortadoğu'da 2 otelin dekorasyonuna ürün verdik. Otel ve ev dekorasyonu için de yurtdışından çok teklif alıyoruz” dedi.
 
NECLA DALAN / VATAN

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kiralık sosyal konut sistemi nasıl işleyecek?
  • 19.11.2025 11:18

Kiralık sosyal konut sistemi nasıl işleyecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yüzyılın Konut Proje ...

Türkiye’nin 65. yat limanı Gazipaşa’da açıldı
  • 11.11.2025 18:00

Türkiye’nin 65. yat limanı Gazipaşa’da açıldı

208 yat kapasiteli Gazipaşa Yat Limanı Türkiye’nin 65. yat limanı olarak hizmete ...

İki kentsel dönüşüm projesinden biri İstanbul’da
  • 10.11.2025 11:00

İki kentsel dönüşüm projesinden biri İstanbul’da

İstanbul Ataşehir’de düzenlenen Şerifali İmar-İskan Blokları Kentsel Dönüşüm Kon ...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi vatandaşların hizmetine açıldı
  • 03.11.2025 10:35

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi vatandaşların hizmetine açıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

“Ev Sahibi Türkiye” reklam filmi yayında!
  • 24.10.2025 15:54

“Ev Sahibi Türkiye” reklam filmi yayında!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erd ...

5G destekli akıllı ulaşım altyapısı geliyor
  • 15.10.2025 13:41

5G destekli akıllı ulaşım altyapısı geliyor

Kooperatif ve Akıllı Ulaşım Sistemlerine Yönelik Merkezi Yazılım Platformu Geliş ...