maritbet girişmaritbet
 Evgör Mobilya'dan sonbahara özel indirim kampanyası!

Evgör Mobilya'dan sonbahara özel indirim kampanyası!

Tasarımla mutluluğun birleştiği nokta olan Evgör Mobilya, avantajlı sonbahar kampanyası düzenliyor…

 

Evgör Mobilya, 01 Ekim – 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile köşe takımları, oturma grupları, yatak odası ve yemek odası takımlarını %50'ye varan indirimlerle satışa sunuyor. Kampanya dahilinde fiyatı yarıya düşen ürünler firmanın online mağazası www.evgor.com.tr adresindeki “Avantajlı Sonbahar” bölümünde yer alıyor. Ayrıca koleksiyonundaki pek çok üründe %20 – 25 oranında sonbahar indirimi uygulayan Evgör Mobilya, alışverişlerini peşin yapan müşterilerine ekstra %8 fiyat avantajı da sağlıyor. 
 
 
Özellikle yuva kurmayı planlayanlar için önemli bir fırsat olan sonbahar kampanyasında, evlenecek çiftler, mobilyalarını indirimli olarak bugünden satın alıp dilerlerse düğün zamanlarına kadar Evgör Mobilya'nın “Emanet Sistemine” bırakabiliyor. Üstelik bu hizmet için herhangi bir ek ücret ödemek de gerekmiyor. 
 
Yeni evlenenlerin ve evini yenileyenlerin adresi Evgör Mobilya, sayıları 170 bini aşan sosyal medya takipçilerinin talebi üzerine, yıl boyunca en çok ilgi çeken yemek odası, yatak odası, oturma grubu ve köşe takımı modellerinde % 50'yi bulan indirimler gerçekleştiriyor. 01 Ekim – 01 Kasım 2012 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya, yeni mobilya almak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. “Avantajlı Sonbahar” kampanyasında örneğin Saray Avangarde Yatak Odası Takımı 6.580 TL yerine 3.290 TL'ye, Ecem Köşe Takımı 4.580 TL yerine 2.290 TL'ye, Alara Modern Yemek Odası Takımı 5.000 TL yerine 2.500'TL'ye, Glory Koltuk Takımı 5.340 TL yerine 2.670 TL'ye satılıyor. 
 
 
İstanbul'da Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veren EVGÖR Mobilya, 2 bini aşkın ürün çeşidiyle Türkiye'nin internetteki en büyük online mobilya mağazası olan www.evgor.com.tr adresinden de ülke geneline ve yurt dışına satış gerçekleştiriyor. Yurt içinde her noktaya ücretsiz teslimat yapan EVGÖR'ün “Avantajlı Sonbahar” kampanyası hakkında detaylı bilgi için Türkiye'nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da firmanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 
 
 
Evgör Mobilya Hakkında:
2004 yılının son çeyreğinde kurulan Evgör, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. “Kaliteli ürün” & “Kaliteli hizmet” prensibinden vazgeçmeden müşterilerine en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen Evgör Mobilya, İstanbul'da Üsküdar, Beyoğlu ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Firma, Türkiye'nin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr ile de hem ülke geneline hem de dünyanın her yerine ürün satışı gerçekleştiriyor. 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Adam ve Altın Marka Ödülleri, 2012 Dünya Kalite Ödülü ile Sosyal Medya ve Tüketici Kalite Ödüllerinin sahibi olan Evgör Mobilya'nın ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları da bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son durum!
  • 27.04.2023 15:08

Kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son durum!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yarısı Bizden" kampa ...

Evgör Mobilya, lüks mobilya satışını yüzde 90 arttırdı
  • 23.01.2023 09:50

Evgör Mobilya, lüks mobilya satışını yüzde 90 arttırdı

Türk Mobilya sektörüne 2004 yılında giriş yapan Evgör, ihracatını istikrarlı biç ...

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"
  • 12.01.2023 17:08

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AAtölye'de düzenlenen AA Editör Masası' ...

Yeni Evim kampanyası reklam filmi yayında!
  • 04.01.2023 13:31

Yeni Evim kampanyası reklam filmi yayında!

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası olarak açıklanan Yeni Evim kampanyası re ...

Evgör Mobilya'dan kasım ayına özel indirimler!
  • 12.11.2022 13:15

Evgör Mobilya'dan kasım ayına özel indirimler!

Evgör Mobilya'da mobilya takımları, Kasım ayı boyunca cazip indirim oranlarıyla ...

TOKİ İlk Evim ve İlk İş Yerim kampanyasının tüm detayları
  • 14.09.2022 16:33

TOKİ İlk Evim ve İlk İş Yerim kampanyasının tüm detayları

TOKİ İlk Evim kampanya başvuru şartları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim D ...