maritbet girişmaritbet
Duravit'in Starck 2 serisinde uyum ve mutluluk simetrisi!

Duravit'in Starck 2 serisinde uyum ve mutluluk simetrisi!

Duravit’in Starck 2 serisi için yeni tasarım. Doğa, içimizde uyum ve mutluluk hisleri uyandıran simetrilerle doludur. Ancak, mükemmel simetri aynı zamanda değişim meydana geldiğinde hiçbir şeyin olmaması anlamına da gelir

İşin ilginç bir hal alması için küçük bir farklılığın bizi şaşırtması gerekir. Ancak böylece bir şeylere daha dikkatli bakar ve otantik tarafını algılarız. Starck 2 serisindeki lavaboları yeniden tasarlarken Philippe Starck'ın başardığı şey, işte tam da buydu. Duravit Starck 2 serisinin lavabosuna ilk baktığınız zaman yuvarlak gibi görürsünüz. Ancak yakından incelerseniz, hafif oval şekli olduğunu anlarsınız. Kısaca biçime organik ve akıcı bir karakter katan küçük bir fark...
 
 
Tekrar piyasaya sürülen Starck 2 lavaboları çok daha incelikli ve daha biçimli. Ancak, Duravit serinin tasarımındaki DNA'yı büyük oranda korumuş... Lavabolar hala yeterince geniş ve derin. Duvar bağlantılı lavabonun tipik bir özelliği olan duvar yönündeki konik genişlemeye dokunulmamış. Böylece kaideli veya yarı kaideli çeşitlerin bir özelliği olan yerleşik yüzey alanı korunmuş. Yeni modelde, çanağın tabanı düz olup hafif yumuşatılmış köşeler aracılığıyla dikey yönde yukarı uzanıyor. Geleneksel lavabonun özgün karakterinin yerini modern ve indirgenmiş bir biçim almış. Sonuçta ortaya tazeleyici hafiflikte, havalı ve zarif bir görünüm çıkmış.
 
Duravit Starck 2 lavabolarını yeniden tasarlayarak bu serideki klozetleri ve bideleri tekrar piyasaya sürmeye devam ediyor. Orta düzey fiyat kategorisindeki daha zarif bir vitrifiye serisi olarak Starck 2 eşit derecede başarılı olan Starck 1 ve Starck 3 serileri arasındaki haklı yerini ediniyor. Duravit'in sunduğu zamandan bağımsız modern tasarım tek bir kaynaktan geliyor ve bu da tek bir tasarımcının işi: bütün yaşam tarzları ve bütün bütçeler için Philippe Starck.
 
Philippe Starck'ın tasarladığı Duravit mobilya serisi hala yeni tasarımı mükemmel biçimde tamamlıyor. İster zıtlık yaratan parlak siyah cilalı, ister parlak beyaz renkli, isterse sıcacık meşe rengi olsun, Starck lavabo dolapları geniş olduğu kadar üstelik çok zarif!
 
W: www.duravit.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Axor'dan şeffaf batarya!
  • 28.04.2021 11:09

Axor'dan şeffaf batarya!

Philippe Starck tarafından tasarlanan Axor Starck bataryalar suyu tam görünür ol ...

Philippe Starck, G YOO'yu anlattı!
  • 01.06.2015 12:24

Philippe Starck, G YOO'yu anlattı!

G YOO Güneşli'nin tasarımcısı Philippe Starck, projenin tasarımını açıkladı. ...

G - YOO Inspired by Starck basın lansmanı
  • 26.11.2014 17:05

G - YOO Inspired by Starck basın lansmanı

Mar Yapı, Philippe Starck ile işbirliği yaptığı G - YOO Inspired by Starck proje ...

Mar Yapı G Yoo Güneşli foto galerisi
  • 24.11.2014 14:23

Mar Yapı G Yoo Güneşli foto galerisi

Dünyanın en ünlü tasarımcıları arasında yer alan Philippe Starck imzalı G Yoo pr ...

yooistanbul'da yaşamaya az kaldı
  • 10.10.2016 14:25

yooistanbul'da yaşamaya az kaldı

İstanbul'un tam kalbinde Ortaköy-Ulus-Zincirlikuyu aksında hayata geçirilen yooi ...

Hayal dünyasının sınırlarını zorladı, üçgen tasarıma imza attı!
  • 30.11.2014 10:09

Hayal dünyasının sınırlarını zorladı, üçgen tasarıma imza attı!

Mar Yapı, üçgen tasarımlı projesi G Yoo ile farklı bir tasarım sunuyor ...