maritbet girişmaritbet
Duravit'in 2nd floor ve Ketho banyo serileri aileler için!

Duravit'in 2nd floor ve Ketho banyo serileri aileler için!

Aile banyosu hem gençlerin hem de yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamak zorunda

 

Burası genç köpük savaşçılarının çok eğlenebileceği ve sonra da ergenler olarak sabahları velvele koparabileceği evin tek odasıdır. Bu da banyo mobilyalarının dayanaklılık, pratiklik ve sağlamlık açısından bütün gereklilikleri karşılayabilecek durumda olmasını zorunlu kılar. Aynı zamanda, ebeveynler banyoyu mahrem bir gevşeme yeri gibi görür ve burada konfor ve rahat bir ortam arar. Bu da Duravit'in Ketho ve 2nd floor serileriyle mükemmel biçimde kurmayı başardığı hassas bir dengedir. Kaliteli işçilik, çocuklar tarafından hor kullanılma halinde bile uzun vadeli dayanıklılığı getirir. Planlamada maksimum özgürlüğü sağlamak ve en uygun yerleşim planını oluşturmak için çeşitli boy ve tasarımlarda alanlar, aynalar, aynalı dolaplar ve üniteler mevcuttur.
 
Özelleştirilmiş banyo serisi Ketho
 
Vitrifiyelerle küvet arasında bir görsel bağlantı oluşturan banyo mobilyasında yapılan tercihlerin banyonun genel havası üzerinde belirleyici bir etkisi vardır. Bu nedenle Duravit Ketho'yu geliştirirken güvenilir mobilya tasarımcısı Christian Werner ile beraber çalışmayı tercih etti. 
 
Ketho: dikdörtgen biçimler ve alüminyum şeritli tutamaklar
 
Ketho için, Werner “mobilyayı banyo içinde hayal etmeye” başladı ve bütün modern banyo ortamlarına uyum sağlayabilecek bir seri tasarladı. Bu seri mobilyaya özel bir incelik katan zarif çerçevesiyle beraber, net ve dikdörtgen biçimlerle kendini gösterir. 
 
İkinci karakteristik özellik ise ritmik aralıklarla ön cephe boyunca uzanan kesintisiz alüminyum şeritli tutacaktır. Ahşap yüzeyler arasında gömülü olup, yaşlılar ya da gençler, uzun ya da kısa boylular için kullanımı son derece rahattır.
 
Bu mobilya her bakımdan sağlam ve dayanıklıdır. Mobilyanın bütün parçalarında kapsamlı melamin reçine koruması ve etrafa saçılan sulara karşı dayanıklı, yapışık, su geçirmez kenarlar vardır. Silikon uçlu tamponları olan bütünleşik amortisörlü kapak işlevi sayesinde, kapılar daima yavaşça ve sessizce kapanır ve böylece hem kullanıcının parmakları hem de malzeme korunmuş olur.
 
Farklı dekorlar biçimdeki rafineliği öne çıkarır: beyaz, bazalt ve grafit incelik katarken, lal kırmızısı güçlü bir renk parıltısı oluşturur. Yüzeylerin mat yapısı onlara dokunmayı keyifli hale getirir ve bu, banyo panellerinde de kendini gösteren bir özelliktir: Ketho'nun tüm banyo objelerinde birçok insanın kendini özdeşleştirebileceği ve hem banyonun ömrü boyunca hem de kendi yaşamlarının her aşamasında keyif alabileceği uyumlu bir genel görüntü oluşturan tutarlı tasarım göze çarpar. Parasının karşılığını sunabilen Ketho modern ve talepkar aile banyosu için en uygun seridir.
 
Parasının karşılığını sunabilen Ketho modern ve talepkar aile banyosu için en uygun seridir.
 
2nd floor - ihtiyaçları karşılayan tam bir banyo 
 
Kaliteli malzeme, pratiklik ve estetik bir arada.
 
Sieger Design 2nd floor komple banyo serisini tasarlarken, çok sayıda yeni seçenekle bugünün aile banyosuna standartlar koyan konforlu bir ortam oluşturmak için yola çıktı. Genel görünüm açısından samimi ve davetkar olan banyo şık oranlar, gelişmiş detaylar ve sessiz çizgilerin uyumuyla karakterize edilir. 
 
Ancak, pratik özellikler de ihmal edilmemiştir. Yüksek malzeme kalitesi, pratiklik ve estetik bir araya gelerek uzun servis ömrünü garanti eder: çok çeşitli boyutlardaki vitrifiye, mobilya, küvet ve duş, gül ağacı, abanoz ve meşeden parlak beyaza kadar bakımı kolay ahşap ve boyalı yüzeylerle kişiye özgün banyolar tasarlamak mümkündür. Çok sayıda ürün çeşidine sahip olan 2nd floor farklı kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılar ve bu pazar segmentinde çeşit ve tasarım bakımından katma değerle şaşırtıcı biçimde parasının karşılığını sunar.
 
Gül ağacı, abanoz ve parlak beyaz'dan açık meşe'ye değişen yüzey renkleri.
 
Geniş iç hacme sahip lavabo, küvet ve duşların sığ tasarımı dıştaki ince çizgilerle mükemmel uyum sağlar. Bu seride küçük vestiyer ünitesinden, ihtiyaçlara bağlı olarak, şık ahşap çerçeveden yerden lavabo dolabına kadar herhangi bir ürünle beraber gelebilen geniş ikili lavaboya kadar her şey vardır. Etajerdeki çekmeceler ve kapılar kendiliğinden kapanır ve yavaşça kapanarak hassas elleri (çocukların ellerini) korur. Aynaların ve aynalı dolapların kullanımı son derece kolaydır: temassız küçük bir sensör noktası elektrik düğmesinin yerini alarak tüm banyo kullanıcının daha rahat hareket etmesini sağlar, tıpkı dolapların içindeki rafların yanında bulunan ve örneğin fön makinesinin fişini takmaya yarayan prizler gibi.
 
2nd floor küvetler ve duşluklar tek başlarına mobilyadır çünkü gömmeli versiyonlara ek olarak, ahşap panelli çeşitli modelleri de vardır. İlave bir geniş saklama rafı olan model özellikle aileye uygundur; bu raf oturacak yer olarak da kullanılabilir ve daha fazla saklama yeri sağlayan bir raf ya da çekmece oluşturur. Eğer küvetin çevresinde basamak varsa, aynı zamanda havlu rayı görevi de gören pratik bir destek olur. Çok sayıda pratik detay banyoda günlük hayatın sorunsuz geçmesini sağlar ve ayrıca aile banyosunda konfor sunar.
 
Sieger Design 2nd floor komple banyo serisini tasarlarken, çok sayıda yeni seçenekle bugünün aile banyosuna standartlar koyan konforlu bir ortam oluşturmak için yola çıktı
 
Duravit

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor
  • 06.03.2023 12:03

VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor

Çok kültürlü yaşam tarzı, dekorasyon dünyasının trendlerine yön veriyor. Global ...

Katlanır çöp kovanızı mutfak dolabınıza asabilirsiniz!
  • 03.08.2022 13:20

Katlanır çöp kovanızı mutfak dolabınıza asabilirsiniz!

Gizmodern'in katlanabilir çöp kovası evinizi birçok bölümüne asılarak kullanılıy ...

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!
  • 28.05.2022 17:37

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!

Evde geçirilen sürenin artmasıyla yükselişe geçen dekorasyon sektörü, yapı ürünl ...

Dalgalı tasarımlar mekanlara ferahlık katıyor!
  • 14.03.2022 14:46

Dalgalı tasarımlar mekanlara ferahlık katıyor!

Esnek malzemelerin kullanımı ile dalgalı şekilde tasarlanan yapılar duvarların y ...

Gizli kapılarla dekorunuzda bütünlük sağlayın!
  • 07.03.2022 16:03

Gizli kapılarla dekorunuzda bütünlük sağlayın!

Odalarda kullanılan gizli kapılar ortamın bütünlüğünü sağlıyor. Bu tip kapılar d ...

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!
  • 03.03.2022 17:02

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!

Salonunuzun dekorasyonunu konsol ile tamamlamak istiyorsanız işte sizler için de ...