maritbet girişmaritbet
Dünyanın en iyi şefleri İnoksan’a güveniyor!

Dünyanın en iyi şefleri İnoksan’a güveniyor!

İnoksan’ın “kazandıran mutfak” vizyonu ile yola çıkıp üretimini yaptığı yüksek teknoloji ürünü fırınlar, işletme sahiplerine olduğu kadar şeflere sunduğu hızlı, tasarruflu ve inovatif çözümleri için tercih ediliyor

 

Günümüzde pratikliği kadar verimliliği de ön planda tutan işletmeciler ve şefler için “Kazandıran mutfak” vizyonu ile mutfaklar ve mutfak araçları üreten İnoksan, ürettiği inovatif ürünleri ile yiyecek içecek sektöründe devrim yaratıyor. İnoksan işyeri sahiplerinin ve  ustaların ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılarken, sektörün iyileştirilmesi ve gelişmesine ön ayak oluyor.
 
Doğrudan ısıtma sistemi ile çalışan, pişirme kapasiteleri ve kaliteleri sınırlı, devamlı kontrol gerektiren, homojen pişirmenin mümkün olmadığı, pişirilen ürünlerde hacim ve ağırlık kaybına neden olan klasik fırınlar artık yerini inovatif, tasarruflu, mutfakta verimliliği artıran İnoksan çözümlerine bırakıyor.
 
Endüstriyel mutfaklar için üretilen konveksiyonlu, buharlı konveksiyonlu ve gazlı (buharlı) kombi fırınlar çok yönlü kullanım kolaylığı ile klasik fırınlara göre önemli avantajlar sağlıyor. Pastacılık sektöründen, hazır yemek sanayine, otel, tatil köylerindenrestoranlara kadar mutfaklarda performansları ve klasik yöntemlerin dezavantajlarını ortadan kaldıran özellikleri ile klasik fırınların yerini artık konveksiyonlu ve gazlı kombili fırınlar alıyor.
 
 
Mutfaklara ve işletmelere tasarruf, lezzet severlere kalite.
 
Konveksiyonel fırınlar; İşletim maliyeti klasik fırınlara göre daha düşük, pasta, pizza,börek, tatlı ve yemek çeşitlerine kadar çok yönlü kullanım kolaylığınınyanısıra zaman, enerji ve pişirilen ürün çeşidine göre yağ kullanımında tasarruf sağlayarak mutfak giderlerini azaltır.
 
Konveksiyonlu fırınların vitamin ve mineral kaybını en aza indirmesi de bir diğer özelliği. Bu fırınlarda önceden pişirilmiş ve soğutulmuş yiyecekleri yenebilecek sıcaklığa kadar ısıtabildiğiniz gibi, arzu edildiğinde geleneksel yöntemlerle kuru pişirme, nemli pişirme ve buharlı pişirme imkanı sağlıyor. Programlanabilmeleri ve mutfaklarda birçok cihazın fonksiyonunu bir arada gerçekleştirdiği için yatırım ve yer avantajı sağlar.
 
Krem karamel ve baklava pişirmek buhar konveksiyonlu fırınlarla artık daha kolay
 
Kusursuz müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen İnoksan, tüm Pastanecilere kolaylık sağlamak amacıyla Hassas Pişirme ayarı bulunun Buhar Konveksiyonlu Fırınlar da üretiyor.
 
İnoksan Buhar Konveksiyonlu fırınlarda katmerli börek, talaş böreği ve baklava gibi hassas devir ayarı gerektiren tüm yiyeceklerin pişirilmesinde nem ve ısı kontrolü ile mükemmel sonuç alınmaktadır. En hassas pişirmelerde dahi büyük başarı gösteren 6 kademe sistemi ile krem, karamel ve baklava pişirmek artıkçok kolay.
 
Buharda pişirmede yiyeceklerin çabuk pişirilmesi ve zedelenmemesi en hassas konudur. Buhar Konveksiyonlu Fırında vitamin, mineral ve hatta tuzları kaybetmeden,ekstra malzeme ilave etmeden, besinlerin besin değerleri korunarak  kendi lezzetinde pişirilmesi sağlanır.  Et, rosto, balık, tavuk, pasta, börek vesebze yemekleri gibi çok çeşitli besinin pişirilmesini sağlayan Buhar Konveksiyonlu Fırınlar dondurulmuş gıdaları da pişirilmeye hazır hale getirir.
 
Gazlı Kombi (Buharlı) fırın ile enerji, zaman, mekan tasarrufu…
 
İnoksanın en son ürünü Gazlı Kombi Fırın eski yöntemlerin tüm zorluklarını ve dezavantajlarını ortadan kaldırarak mutfaklarda devrim yaratıyor. Her türlüızgara yemeği kısa sürede ve tam kıvamında lezzetlerle hazırlayabilen İnoksan Gazlı Kombi Fırın, grill ızgaralar ile biftek, balık ve sebzeler üzerinde tipikızgara deseni oluşturulabiliyor. Derin dondurulmuş yemekleri de hızlı birşekilde kızartabilen İnoksan Kombi fırın, başında beklemeye gerek kalmadan tümızgara yemekleri yapabilmesi ile mutfakta ustaların zamanı iyi kullanıp, farklı işlere konsantre olmalarını sağlıyor. Özel aparatları sayesinde, çevirmeye gerek kalmadan etlerin alt kısmı da mükemmel bir şekildekızartabilen Kombi fırın ile doğru fan devri ve nem oranı ayarladığındaistenilen kalitede hamur işlerini hazırlamak mümkün. Geleneksel pişirme yöntemlerine göre pişirme süresinipişirilecek yemeğe göre yüzde 50'ye kadar kısaltabiliyor.
 
Yemeklerdekalite kaybına yol açan banket yöntemine de farklı bir boyut getiren İnoksan Kombi fırın ile yemekleri sıcak tutmayöntemi tarihe karışıyor. Banket sistemi sayesinde stres ve koşturmacadan uzakçalışma sunan kombi fırınlar ile ustalar sunuma zamanayırırken, lezzetler tek düğmeyle tazeliğini koruyor.
 
Hem konveksiyonlu, hem buhar konveksiyonlu
 
İnoksan,k onveksiyonlu ve buhar konveksiyonlu olmak üzere iki tip fırın üretmektedir. Konveksiyonlu fırınlar gazlı ve elektrikli, buhar konveksiyonlu fırınlar ise elektrikli olarak üretilmektedir. Elektrikli konveksiyonlu fırınların 1/1 gastronom ölçülerinde 6, 10, 20ve 40, buharlı konveksiyonlu fırınlar 6, 10 ve 20, gazlı konveksiyonlu fırınların ise 20 ve 40 tepsilik modelleri bulunur.
 
İnoksan konveksiyonlu fırınların tüm yüzeyleri AISI 304 Cr- Ni paslanmaz çeliktir. Elektrikli modellerde çift yönde dönebilen özel motor sayesinde daha homojenpişme sağlanır. Pişirme sıcaklığı ve süresi dijital kontrol panelinden kolayca ayarlanır. Fırın kapısını açmadan görsel kontrol sağlayan iç aydınlatma vardır. Dijital kontrol panelinde tek tuşla hızlı soğutma yapılabilabilir. Kapılarda ısıya dayanıklı çift cam kullanılmıştır ve kolayca temizlenebilmektedir. Fırın kapı kolu iki kademede açılarak sıcak havadan kullanıcının zarar görmesini engeller.
 
Buharlı konveksiyonlu modelde ek olarak; çalışma sistemi tam otomatik elektronikkontrollüdür. % 100 konveksiyonlu ve buharlı pişirmenin yanında %75- 25, %50-50 ve %25- 75 oranlarında konveksiyon ve buharlı pişirme imkanına da sahiptir.Ayrıca hassas pişirmeye yönelik ürünler için 6 devirli fan ayar hızı vardır. 10 program hafızalı kontrol paneli hızlı ve verimli kullanım imkanı sağlar.
 
İnoksan konveksiyonlu fırınları yüksek emniyet standartlarına sahiptir. Fan arızası durumunda bütün devreyi kesen termik koruyucu mevcuttur. Fırın içi sıcaklığının 300C yi geçmesi durumunda devreye giren limit termostat vardır. Gazlı modellerde isealev emniyet sistemli, otomatik ateşleme tertibatlı ve pilot alevli gaz valfiile güvenli kullanım sağlanmıştır.
 
İnoksan Türkiye genelinde 70 noktadaki yaygın servis ağı ile müşterilerine satış sonrası hizmet vermektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnoksan’ın NewYork’taki bayisi Naskonix açıldı
  • 16.04.2014 13:49

İnoksan’ın NewYork’taki bayisi Naskonix açıldı

Endüstriyel mutfağın lideri İnoksan, ABD’ye açıldı ...

İnoksan’ın New York’taki bayisi Naskonix açıldı
  • 10.04.2014 11:20

İnoksan’ın New York’taki bayisi Naskonix açıldı

İnoksan, New York’un Brooklyn bölgesinde açtığı Naskonix bayisi ile ürünlerini A ...

İnoksan, akıllı fırın İnosmart’ı bayileriyle buluşturdu
  • 31.03.2014 15:40

İnoksan, akıllı fırın İnosmart’ı bayileriyle buluşturdu

Akıllı ve yenilikçi fırın serisini İnosmart markası altında sektörün beğenisine ...

İnoksan bayileri ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda buluştu
  • 19.03.2014 11:47

İnoksan bayileri ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda buluştu

Mutfağın lideri İnoksan, iş ortaklari ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda bir araya g ...

İnoksan, Teppanyaki Alaturka Restoranı'na japon esintisi verdi
  • 22.01.2014 12:18

İnoksan, Teppanyaki Alaturka Restoranı'na japon esintisi verdi

İnoksan, sektöre ışık tutan projeleri, son teknoloji ürün ve ekipmanları ve kali ...

İnoksan servis arabalarını Mobinoxdesign ile piyasaya sunuyor
  • 03.12.2013 13:22

İnoksan servis arabalarını Mobinoxdesign ile piyasaya sunuyor

Endüstriyel mutfak sektörünün köklü lideri ve inovatif markası İnoksan, yenilikç ...