maritbet girişmaritbet
Dendro Parke, modayı ayaklarınıza seriyor

Dendro Parke, modayı ayaklarınıza seriyor

Doğal ve sağlıklı oluşu ile dikkat çeken Dendro lamine parke; her türlü dekorasyona uyum gösteriyor, yüksek frekanslı sesleri yutarak mekana akustik destek sağlıyor. Ahşabın verdiği sıcaklık hissini mekanlara taşımanın en estetik yönü olan lamine parkeler, uzun ömürlü yapısıyla da tercih ediliyor

İç mimari sektöründeki 21 yıllık tecrübesini tüketicileriyle buluşturan Apsen, 2006 yılından bu yana yapı sektörüne 'Dendro' markasıyla hizmet veriyor. Düzce'de açılan parke üretim tesislerinde ilk lamine, yani gerçek ahşap parke, üretimine başlayan Dendro, şu anda Türkiye'deki en modern teknolojinin kullanıldığı Düzce Tesisleri'nde Sapelli, İroko, Merbau, Amerikan Ceviz ile renklendirilmiş meşe lamine parkeleri üretimi yapıyor. 

 
Hem estetik hem sağlıklı
 
Doğal ve sağlıklı oluşu ile dikkat çeken lamine parke; her türlü dekorasyona uyum gösteriyor, yüksek frekanslı sesleri yutarak mekana akustik destek sağlıyor. Ahşabın verdiği sıcaklık hissini mekanlara taşımanın en estetik yönü olan lamine parkeler, uzun ömürlü yapısıyla da tercih ediliyor. 
 
 
Tamamen doğal olan lamine parkelerin içerisinde sağlığa zararlı maddeler bulunmuyor. Ayrıca ahşap, insan vücudundaki elektriği ciddi ölçüde emiyor. Vücutta bulunan negatif enerjiyi ve stresi çıplak ayakla toprağa basmışçasına vücuttan transfer ederek rahatlama sağlayan lamine parke; sadece dekorasyonu görsel anlamda desteklemekle kalmıyor, sağlık bakımından da kullanıcılarına önemli bir ayrıcalık sunuyor.
 
 
Real Wood sertifikalı ilk parke
 
Real Wood Sertifikası; Avrupa Parke Birliği (the European Federation of the Parquet Industry) tarafından getirilen standartlara uygun, gerçek ahşap lamine parke üreten firmalara verilen bir belge. Dendro, Avrupa Parke Birliği standartlarında üretim yaparak Real Wood Sertifikası'nı almaya hak kazanmış ilk ve tek lamine parke üreticisi. 
 
 
E1 yoksa sağlık aramayın
 
Lamine parke seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli husus, ürünün yeterlilik belgelerinin olup olmadığı. Art niyetli üreticiler, üretim maliyetlerini olabildiği kadar aşağı çekmek adına bazı yasaklı kimyasal maddeleri parkelerde kullanabiliyorlar ki bunun en bilineni ‘formaldehit' isimli son derece kanserojen bir madde. Ürünün içerisinde insan sağlığına zarar verebilecek maddelerin yer almadığına dair bir kanıt sunan E1 Yeterlilik Belgesi, Dendro'nun tüm ürünlerinde bulunuyor.
 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri
  • 29.04.2024 12:02

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri

Türkiye'de birçok antik kent bulunuyor. Bu kentlerden tüm dünyada bilinen kentle ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...