maritbet girişmaritbet
Çiftlik Evleri Olivya’nın banyo dolaplarına özel tasarım!

Çiftlik Evleri Olivya’nın banyo dolaplarına özel tasarım!

Çiftlik Evleri Olivya’da bulunan 115 konutun banyo dolapları ‘Say’ imzası taşıyacak.

Kurumsal kimlik çözümleri sektörünün lider isimlerinden Say, yeni iş alanı ahşapta büyümeye devam ediyor. Say ile İzmir'in en önemli inşaat firmalarından Dasif arasında yapılan anlaşmaya göre, Dasif'in inşa ettiği Çiftlik Evleri Olivya'da bulunan 115 konutun banyo dolapları ‘Say' imzası taşıyacak.

Dünyaca ünlü İtalyan Mimar Nestor Della Calle tarafından Çiftlik Evleri Olivya için özel olarak tasarlanan Say imzalı banyo dolapları, çevreci özellikleri ve inovatif tasarımıyla dikkat çekiyor.

Say Genel Müdürü Mahmut Güldoğan, 2010 yılında girdikleri ahşap-mobilya alanında güçlü ve emin adımlarla büyüdüklerini söyledi. Ahşap ve mobilya sektöründeki ilk adımlarını hedefledikleri gibi Ege Bölgesi'nde atmaya başladıklarını ifade eden Güldoğan, şunları söyledi:

“Say olarak 21 yıldır edindiğimiz tecrübemizi ve gücümüzü farklı iş alanlarında da göstermek istiyoruz. Konut, ofis ve otel projelerinde tüm ahşap işlerini yapan ana müteahhit firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Biz Say olarak bu konudaki boşluğu doldurarak lider olmak istiyoruz. Egeli bir firma olarak da bu işimizi Ege Bölgesi'nde büyütmek ve sonrasında tüm Türkiye ve yurtdışına çıkarmak istiyoruz. Özel tasarımlı çevreci mobilyalarımız, teknolojimiz ve kalitemizle kısa zamanda bu alanda ilk akla gelen firma olacağımıza inanıyoruz.”

Mekânı bütün olarak gören tasarım anlayışı ile yenilikçi ve sıra dışı mekânlar oluşturduklarını ifade eden Mahmut Güldoğan, bunu yaparken yenilikçilik ve pratiklikten ödün vermediklerini söyledi. Tasarımlarının arkasında ciddi araştırmaların olduğunun altını çizen Güldoğan, “Ahşap sektöründe özel tasarımlara ihtiyaç var. Bu sektörde yeni olmamıza rağmen, uzun yıllardır mekan çözümleri konusunda çalışıyoruz. Bu süreçte bilgisayar destekli ahşap makinelerine çok ciddi yatırımlar yaptık. Deneyimimiz, yatırımlarımız ve kalitemizle, bu sektörde de adımızdan söz ettireceğiz” diye konuştu.

Ahşap mobilya sektöründe İtalyan bir ortakla hareket ettiklerini anlatan Mahmut Güldoğan, tasarım konusunda dünya lideri İtalya'nın know-how'ını kullanmalarının sektörde önemli bir fark sunacağını ifade etti.

Mahmut Güldoğan, Çiftlik Evleri Olivya için ürettikleri banyo çözümleri projesiyle Say'ın çok kısa zamanda mobilya taahhüt konusuna verdiği önemi net olarak ortaya koyduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor
  • 06.03.2023 12:03

VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor

Çok kültürlü yaşam tarzı, dekorasyon dünyasının trendlerine yön veriyor. Global ...

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!
  • 28.05.2022 17:37

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!

Evde geçirilen sürenin artmasıyla yükselişe geçen dekorasyon sektörü, yapı ürünl ...

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!
  • 03.03.2022 17:02

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!

Salonunuzun dekorasyonunu konsol ile tamamlamak istiyorsanız işte sizler için de ...

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor
  • 18.02.2022 15:32

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmez olan halılar, mutfaktan salona, holden çocuk od ...

Evde dekorunuzu güzelleştiren en kolay öneriler!
  • 18.02.2022 11:53

Evde dekorunuzu güzelleştiren en kolay öneriler!

Basit değişiklikler ve eklemeler ile evinizin dekorunu ufak dokunuşlar yapabilir ...

Sıradışı kırlent tasarımları!
  • 12.02.2022 14:03

Sıradışı kırlent tasarımları!

Kırlent kullanımı ile evinizin dekorunda çok farklı bir algı geliştirebilirsiniz ...