maritbet girişmaritbet
Casa de Ella yastıklarıyla evinizin havası değişiyor!

Casa de Ella yastıklarıyla evinizin havası değişiyor!

Size özel bir dekorasyon için yapabileceğiniz en zahmetsiz şey aksesuarlarla oynamak

 

Bir şey eksik gibiyse ya da bir değişikliğe ihtiyaç duyuyorsanız, yastık en pratik çözüm. Mobilyalarınızın üzerine koyacağınız birkaç yastık evinizin tüm havasını değiştirebilir. Birbirinden özel yastık tasarımlarını bulmak içinse en doğru adres Nişantaşı.
 
Casa de Ella, Anadolu kadınının ev ve tekneler için hazırladığı havlu grupları, bornoz, masa ve yatak örtüsü, peçete ve dekoratif yastıklarla fark yaratıyor.
 
Bu yıl ev tekstilindeki yedinci senesini dolduran Casa de Ella, Adress İstanbul deneyiminden sonra üç yıldır Teşvikiye'de hizmet veriyor. Koleksiyonlar firma sahibi Aslı Kartal tarafından hazırlanıyor. Üretim, Adapazarı'nda. Yastık gruplarında el işleri, makine nakışları, Anadolu ve Osmanlı motifleri tercih ediliyor. İspanyolca ‘Kadının Evi' anlamına gelen ‘Casa de Ella'nın atölyesinde çalışan tüm personel kadın. Hatta beyaz işlenen nevresim grubu ve oyalar da ev kadınlarına yaptırılıyor. Böylece kadınlara ev bütçelerine katkıda bulunmaları için destek veriliyor. El işi yastıklar 185 TL'den alıcı bulurken, deniz ve spor tutkunlarının favorisi ‘Mania de Ella' serisiyse 70 TL'ye satılıyor. Hedefini, yatak giydirme kavramında ‘kalite ve zarafetin kusursuz biçimde buluşmasını sağlamak' olarak belirleyen Casa de Ella'nın, Azerbaycan, Kuveyt ve Suudi Arabistan'da satış noktaları bulunuyor. ABD'de ise internet sitelerinde yer alıyor.
 
www.casadeella.com
 
HOME COUTURE
 
Müge Krespi
 
Mimar Sinan Üniversitesi Tekstil Tasarım Bölümü'nü bitiren Müge Krespi, sektörde 24 yıl çalıştıktan sonra kendi markasını oluşturmuş. Nişantaşı'ndaki mağazasında hizmet veren Krespi, özgün tarzıyla beğeni topluyor.
 
www.mugekrespi.com
 
SEKTÖRÜN MERKEZi
 
Deco Center
 
Nişantaşı'nda dört yıldır faaliyet gösteren Deco Center'ın üretim merkezi Bursa. Firma sahibi Tülin Türkün, koleksiyonları tasarımcı grubuyla hazırlıyor. Bu ekip aynı zamanda Tepe ve Boyner'lerin koleksiyon yastıklarını da tasarlıyor. Kumaşın üretimi, boyası, dijital ya da normal baskısı, dikimi, kısaca her şeyi Bursa'da yapılıyor. Zaten Erol Türkün'ün sahibi olduğu Türkün Holding bünyesinde üretilen yatak örtüleri, masa örtüleri, kumaşları, yastıkları bütün dünyaya gidiyor. İç piyasada sadece Persan'a kumaş veriliyor. Şu sıra yüzde 50 indirim var. İstanbul'da franchise vermeye yeşil ışık yakan firma, piyasada en uygun fiyat etiketlerini taşıyor. Yastıklar 25-97 TL arasında değişiyor. Bir tek ithal goblenler 135-175 TL arasında. 
 
www.decocenter.com.tr
 
LAVANTA KOKUYOR
 
Yastık by Rıfat Özbek
 
Rıfat Özbek ve Erdal Karaman'ın ortak kurdukları yastık mağazasında etnik desenler dikkat çekiyor. Evine dekor amaçlı rahat şekilde kullanabileceği bir yastık ararken her yerde incikli boncuklu yastıkları görünce isyan eden Erdal Karaman, tasarımı kendi yapmaya karar vermiş. Hem evi güzel gösterecek hem de rahat bir yastık hayaliyle başlamış. Daha sonra da işe dönüşmüş. Kaz tüyü yastıklar, el dokuması ve organik boyalarla üretiliyor. İçinde de bir su bardağı lavanta var. Defiledeki elbiselerin kumaşlarının tercih edildiği koleksiyonlar üç ayda bir yenileniyor. Her tasarımdan en fazla 10 tane üretiliyor. Fiyatlar 125'ten başlıyor bin TL'ye kadar çıkıyor. 
 
www.yastikbyrifatozbek.com
 
DOKUMACI FARKI
 
Piculet
 
Dekorasyonun tamamlayıcı unsurlarından biri olarak yükselişe geçen yastıklar, özellikle modern mobilyaların farklılaşarak bireyselleşmesini sağladığı için son yıllarda büyük önem kazandı. Yüzlerce orijinal tasarımın bir araya geldiği koleksiyonlar sunan Piculet, bu anlamda özel bir marka. Modern veya klasik tüm dekorasyon tarzlarına uygun yastık koleksiyonlarının yer aldığı Piculet'te ipek, kadife, saten, goblen, emprime gibi dokuları görmek mümkün. Persan ve Dokumacı mağazalarında satılan Piculet yastıkların fiyatları, 52-165 TL arasında değişiyor. Dikiş ve malzeme kalitesinin yanı sıra Piculet yastıkların en önemli özelliği desenlerinin tamamen o yastığa özel tasarlanmış olması.
 
ARTIK CITY'S'DE
 
Boyner Evde
 
Ev ve dekorasyona dair tüm ihtiyaçları tek çatı altında toplayan Boyner Evde, mayıs ayında City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi'nde kapılarını açtı. Ev tekstilinden banyoya, mutfaktan sofra aksesuarlarına, dekoratif ürünlerden hediyeliğe kadar uzanan Boyner Evde'nin yastık koleksiyonları da dikkat çekici. Her sezon değişen konseptleriyle farklı tarzlara hitap eden yastık tasarımları, 25 TL'den başlayan fiyatları ve çeşitliliğiyle baştan çıkarıyor.
 
www.boyner.com.tr
 
ÖZEL KOLEKSiYONLAR
 
Vakko Home
 
Ev ürünlerinde ünlü markalardan biri olan Vakko Home, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'ndeki mağazasında hizmet veriyor. Kendi tarzının dışına çıkarak birçok farklı ürüne uzanan Vakko Home, dekorasyonda son yenilikleri evlerinize taşıyor. Yastık sevenler için de salondan yatak odasına özel koleksiyonlarıyla çekici seçenekler sunuyor. Döşemelik kumaş ve perdelerle uyum arayanlar için de doğru adres burası. Bu hafta yüzde 50 indirimde olan mağazada yastık fiyatları, 75-100 TL civarında. 
 
www.vakko.com.tr
 
ASIRLIK DENEYiM
 
Haremlique istanbul
 
Giraud ailesi, 20'nci yüzyılın başından bu yana İzmir'de tekstil ürünleri imalatıyla özdeşleşmiş bir isim. Aile üyelerinden Caroline N. Koç ve tasarımcı N. Banu Yentür tarafından kurulan Haremlique İstanbul, lüks havlu ve yatak örtülerinin yanı sıra, seçkin evler, yatlar, butik oteller için en üst kalitede ipekli kumaşlar, kaşmirler, döşemelik kumaşlar ve lüks ev aksesuarları üretiyor. Yastık fiyatları  395 TL'den  başlıyor. 
 
www.haremlique-boutique.com
 
NEŞE MESUTOĞLU / [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uludağ'ın kıvrımlı yolları her mevsim çok güzel!
  • 24.04.2024 12:43

Uludağ'ın kıvrımlı yolları her mevsim çok güzel!

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ, her mevsim ayrı güzelliğe ...

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı
  • 22.03.2023 13:04

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı

Akıllı cihazlarını kullanıcılarla doğrudan buluşturan Togg, kullanıcıya daha yak ...

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı
  • 08.03.2023 13:42

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı

Fatih Sultan Mehmed'in hocalarından Molla Yegan'ın Bursa'da ders verdiği 6 asırl ...

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!
  • 15.02.2023 11:25

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin 222. saatinde, Kahramanm ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Bursa ve İstanbul arasında seyahat hızlı tren ile 2 saat 15 dakika olacak
  • 16.07.2022 14:20

Bursa ve İstanbul arasında seyahat hızlı tren ile 2 saat 15 dakika olacak

Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir Hızlı Tren Hattı T04 Tüneli Işık Görme Töreni ...