maritbet girişmaritbet
Bosch’tan sağlığını düşünen babalara özel katı meyve sıkacağı!

Bosch’tan sağlığını düşünen babalara özel katı meyve sıkacağı!

Bosch Ev Aletleri, babalarının ve eşlerinin sağlığını düşünenlere Babalar Günü hediyesi olarak MES3000 katı meyve sıkacağını, kahve keyfinden vazgeçemeyenlere de VeroCafe Latte espresso makinesini sunuyor

Bosch Ev Aletleri, babalarının ve eşlerinin sağlığını düşünenlere Babalar Günü hediyesi olarak MES3000 katı meyve sıkacağını, kahve keyfinden vazgeçemeyenlere de VeroCafe Latte espresso makinesini sunuyor. Bosch katı meyve sıkacağı, her tür meyve ve sebzeyi mümkün olan en zahmetsiz yolla ve son damlasına kadar sıkıyor, sağlığına ve lezzete düşkün babalar için çok ideal bir hediye oluyor.

Gerçek İtalyan kahvesi lezzetini evlere getiren Bosch VeroCafe Latte espresso makinesi ise babalara en sevdiği kahveye kolayca ulaşma imkanı sunuyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, Babalar Günü'nde babasına ve eşine sağlıklı, lezzetli, keyifli ve hoş bir sürpriz yapmak isteyenlere, Bosch MES3000 katı meyve sıkacağı ile Bosch TES50321 RW VeroCafe Latte Espresso Makinesini öneriyor. Sağlıklı bir hayata adım atmak isteyenler için en yardımcı ürünlerden olan Bosch katı meyve sıkacağı, meyve ve sebzeleri kesmeye bile gerek kalmadan sıkıyor, günün her öğünü babalara şifa sunuyor. Kanıtlanmış Bosch barista teknolojisi ile gerçek İtalyan kahvesi lezzetini evlere getiren VeroCafe Latte espresso makinesi, kahve keyfinden vazgeçemeyen babalar için çok ideal bir hediye oluyor.

Bosch MES3000 katı meyve sıkacağı ile babalara her öğünde tazelik ve bol vitamin

Mavi – gümüş rengi ile göze çarpan Bosch MES3000, paslanmaz çelik mikro gözenekli süzgeci, farklı meyve, sebze türlerini son damlasına kadar sıkabilmesi, 700 Watt gücündeki motoru ve iki kademeli hız ayarı ile sert veya yumuşak tüm meyve, sebzelerden mümkün olan en fazla suyun elde edilmesini olanak tanıyor. Tüm parçaları birbirinden ayrılabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Kaymayı engelleyen lastik ayakları sarsıntısız çalışma özelliği sağlarken, otomatik posa atma işlemi meyve suyunu rafine hale getiriyor ve meyve suyu sürahisinde bulunan köpük ayrıştırıcı parça da köpüklü meyve suyu içmeyenler için ideal alternatifi yaratıyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 269,60 TL

Bosch VeroCafe Latte espresso makinesi ile babanıza gerçek İtalyan kahvesi lezzeti

Bosch, TES50321 RW VeroCafe Latte espresso makinesi ile evde bir İtalyan barista gibi kahve yapmayı gerçeğe dönüştürüyor. Ayrıcalığını, her parçası özenle ve mükemmel kahve yapmak için tasarlanmış barista teknolojisinden alan Bosch VeroCafe Latte, öğütme, aroma ve sertlik seçenekleri ile her kahve çekirdeğinin hakkını veriyor. Özel süt köpürtme sistemleri ile muhteşem kahve keyfi sunuyor. Uzun boylu Latte Macchiato bardaklarının da kolayca yerleştirilebilmesine olanak tanıyan 15 santimetreye kadar ayarlanabilen kahve çıkış yeri tasarımı ile sınıfında eşsiz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosch Termoteknoloji'den düşük faturalı, yüksek konforlu ısınma!
  • 08.03.2022 09:10

Bosch Termoteknoloji'den düşük faturalı, yüksek konforlu ısınma!

Bosch Termoteknoloji, tüketici ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirdiğ ...

Bosch, 2021’in en iyi global tedarikçisi seçildi
  • 11.08.2021 11:33

Bosch, 2021’in en iyi global tedarikçisi seçildi

Almanya'nın küresel teknoloji ve servis tedarikçisi Bosch tarafından üstün perfo ...

Bosch Home Connect ile kontrol sizde!
  • 22.01.2021 16:35

Bosch Home Connect ile kontrol sizde!

Yarını bugünden yaşatan Home Connect, evinizden ne kadar uzakta olursanız olun e ...

"Yatırımcılar için Türkiye kuvvetli bir temele sahip"
  • 09.12.2020 12:12

"Yatırımcılar için Türkiye kuvvetli bir temele sahip"

Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı: Yatırımcı sıfırdan bir fırsat arıyorsa Türki ...

Bosch Beyaz Günler kampanyası başladı!
  • 28.11.2020 10:38

Bosch Beyaz Günler kampanyası başladı!

Yılın en indirimli günleri Bosch Beyaz Günler başladı. Bu kapsamda 30 Kasım'a ka ...

Bosch Termoteknik’ten günlük kombi üretiminde rekor!
  • 24.11.2020 11:15

Bosch Termoteknik’ten günlük kombi üretiminde rekor!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen firmalarından Bosch Termot ...