maritbet girişmaritbet
Bosch, ilham veren tasarımlarıyla 15 iF ödülünün sahibi oldu

Bosch, ilham veren tasarımlarıyla 15 iF ödülünün sahibi oldu

Bosch, iF tasarım ödülleri 2014 törenine aldığı 1 altın ödül ve 14 tasarım ödülü ile damgasını vurdu

Geliştirdiği teknolojilerle enerji ve su tasarrufu sağlayan ve doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunan Bosch, ödüllü tasarımlarıyla alanındaki liderliğinin bir kez daha altını çizdi.

International Forum Design (IF), her yılın en dikkat çekici endüstriyel tasarımlarını “iF tasarım ödülü" ile ödüllendiriyor. Bosch, iF tasarım ödüllerinin bu yıl Münih'te düzenlenen töreninde, aralarında bir altın ödülün de bulunduğu toplam 15 ödül aldı.

Bosch Ev Aletleri'nin Baş Tasarımcısı Robert Sachon, etkinlik hakkında şunları söyledi: “60 yıldır iF tasarım ödülü, üstün tasarımların uluslararası kalite mührü olarak kabul ediliyor. Bu durum, Bosch ürünlerinin bu yıl da ödül kazanan ürünler arasında yer almasını görmekten duyduğumuz memnuniyeti daha da artırıyor. Aynı zamanda jüriden aldığımız övgüler bizi, dünyanın her yerindeki tüketicilerimize ilham verecek, evrensel tasarımlar yapma yaklaşımımızı sürdürmemiz için cesaretlendiriyor.” 

Geliştirdiği teknolojilerle yüksek enerji ve su tasarrufu sağlayan Bosch Ev Aletleri, doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunmanın yanı sıra fark oluşturan, evrensel  ürün tasarımlarıyla ön plana çıkıyor.

Renkler ve camın mükemmel uyumu

A enerji verimliliğine sahip  Bosch HBG78B920 beyaz cam  ankastre fırın , beyaz ve siyah eğimli cam davlumbazlar modern yapıları ve fütüristik tasarımları ile ödüle layık görüldü. Bu üç ürün, son renk ve cam temasını son derece başarılı bir şekilde harmanlayarak mükemmel bir uyum sunuyor; pürüzsüz yüzeyler, yüksek kaliteli malzeme ve kusursuz işçilikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Güvenli koruma, en iyi yapı

Bosch beyaz eşyalar için verilen toplam 10 iF ödülünden ikisi bulaşık makinelerine  geldi. “Kapı açma asistanı” bulunan, ödüllü SBE69U11EU bulaşık makinesi açma kolları kullanılmayan mutfaklar için özellikle tavsiye ediliyor. Makinenin kapağı, yalnızca hafifçe itilerek kolaylıkla açılıyor. Makinede tamamıyla gizli kontrol paneli, esnek raflar, EmotionLight iç aydınlatma ve aralarında özel bir bardak koruma programının da bulunduğu farklı özellikler yer alıyor. Hassas kadehler için, opsiyonel bir kadeh tutucuya  da sahip olan ödüllü makine, aynı anda dört tane  ayaklı kadehin sabitlenebilmesini mümkün kılarak kırılmaya karşı da koruma sağlıyor. 

Süper verimli çamaşır makinesi

Bosch, çamaşır makineleri de ödüle layık görülen ürünler arasında yer aldı. HomeProfessional serisinin süper verimli, tam otomatik, premium çamaşır makinesi WAY287W3 en ekonomik Bosch çamaşır makinesi olma özelliğinin yanı sıra düşük titreşimli yan duvar tasarımı ve sessiz çalışma gibi birçok avantajı da beraberinde getiriyor. 

İtibarı büyük kendi küçük aletler 

Bosch küçük ev aletleri de iF tasarım ödüllerinden paylarını düşeni aldılar. Öne çıkan ürünlerden biri BCH6 serisinden kablosuz ve torbasız dikey elektrikli süpürge “Athlete” oldu. Bu güçlü kablosuz elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ve maksimum manevra kabiliyeti ve hafifliğiyle, özellikle küçük alanlarda temizliğin yeni adı oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosch Buderus, A.L.F.A ödülüne layık görüldü!
  • 30.05.2017 12:30

Bosch Buderus, A.L.F.A ödülüne layık görüldü!

Bosch'un Buderus markası A.L.F.A. Awards'ta 'Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten M ...

Bosch’un kampanyalı ankastre setleriyle mutfağınızı yenileyin
  • 25.11.2014 12:58

Bosch’un kampanyalı ankastre setleriyle mutfağınızı yenileyin

Bosch Ev Aletleri, mutfağını ödüllü tasarımlarla yenilemek isteyenlere 4 bin 207 ...

Bosch, ankastre set kampanyası ile mutfağınızı yenileyecek!
  • 06.11.2014 09:49

Bosch, ankastre set kampanyası ile mutfağınızı yenileyecek!

Bosch Ev Aletleri, mutfağını tasarım ve fonksiyonellikle buluşturmak isteyenler ...

Bosch müşteri memnuniyetinde birinciliği kaptı
  • 23.09.2014 09:59

Bosch müşteri memnuniyetinde birinciliği kaptı

Bosch, aldığı 78 puanla, küçük ev aletleri sektöründe müşteri memnuniyetine en ç ...

Bosch Ev Aletleri, inovatif ürünleriyle IFA’ya damgasını vurdu
  • 06.09.2014 11:17

Bosch Ev Aletleri, inovatif ürünleriyle IFA’ya damgasını vurdu

Bosch Ev Aletleri, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Tüketici Elektroniğ ...

Evlilik hazırlığı yapanlara iyi haber!
  • 17.08.2014 10:35

Evlilik hazırlığı yapanlara iyi haber!

Bosch ankastre seti şimdi 1.421 TL yerine 1.279 TL ...