maritbet girişmaritbet
Beko klima ile evinizin havasını tasarruflu değiştirin

Beko klima ile evinizin havasını tasarruflu değiştirin

Sıcak yaz ayları için Beko birbirinden özel serinleme seçenekleri sunuyor

Sıcak yaz ayları için Beko birbirinden özel serinleme seçenekleri sunuyor. Beko New Artcool Mırror Inverter Klima modelleri birbirinden üstün özellikleri ile sıcak yaz aylarında en büyük kurtarıcınız olacak. Beko klimalar, çevre dostu yeni teknolojiyi sizin için konfora ve mutluluğa dönüştürüyor. Böylece eviniz, her mevsim dilediğiniz sıcaklıkta kalıyor, taptaze havasıyla sizi doğaya götürüyor. İhtiyacınıza en uygun Beko klimayı seçin, en doğal ve ekonomik şekilde serinleyin.

A enerji sınıfı klimalara göre %50'ye varan oranda enerji tasarrufu sağlayan Beko New Artcool Mırror Inverter klima modelleri yaz aylarının yüksek sıcaklıklarında da mükemmel soğutma performansı gösteriyor. Konfor, enerji tasarrufu, kullanım kolaylığı, dayanıklılık ve performans gibi özellikleriyle öne çıkan Beko klimalar ile bu yaz da çok rahat geçecek.

Beko 512410 New Artcool Mırror Inverter Klima
A sınıfından %50 daha fazla enerji tasarrufu sağlayan, çevreye karşı duyarlı Beko New Artcool Mırror Inverter Klima siyah aynalı şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Uyku modunda 19 dba ses seviyesi ile son derece sessiz çalışan bu ürün 13.500 Btu soğutma kapasitesine ve -15 C derece dış ortam sıcaklıklarında bile ısıtma yapabilme performansına sahip. Sağlıklı nem alma, uyku modu, akıllı çalışma sistemi, otomatik sıcaklık kontrolü, hızlı soğutma ve hızlı ısıtma özelliği bulunan Beko klima, LED gösterge ve LCD uzaktan kumandası ile kullanım kolaylığı sunuyor. Bu model plasma hava temizleme sistemi, otomatik temizleme fonksiyonu ve anti alerjik filtreye de sahip.

Ürün Fiyatı: 1.854 TL

Beko 518410 New Artcool Mırror Inverter Klima
A sınıfı klimalara göre %45 oranında enerji tasarrufu sağlayan Beko 518410 New Artcool Mırror Inverter Klima, 19.000 Btu soğutma kapasitesine sahip. Üretiminde kullanılan R-410A gazı sayesinde çevreye karşı oldukça duyarlı olan Beko klimanın siyah aynalı şık bir tasarımı bulunuyor. Düşük ses seviyesi sayesinde son derece sessiz çalışan bu ürün sağlıklı nem alma, uyku modu, akıllı çalışma sistemi, otomatik sıcaklık kontrolü, hızlı soğutma ve hızlı ısıtma özelliklerine sahip. Beko klima, LED gösterge ve LCD uzaktan kumandası ile kullanım kolaylığı sunuyor. -15 C derece dış ortam sıcaklıklarında bile ısıtma yapabilme performansına sahip olan bu  model, plasma hava temizleme sistemi, otomatik temizleme fonksiyonu ve anti alerjik filtreye de sahip. Doğal rüzgar etkili homojen hava dağılımı ve 24 saat çoklu programlama özelliği de bulunuyor.

Ürün Fiyatı: 2.640 TL

Beko 525410 New Artcool Mırror Inverter Klima
A sınıfı klimalara oranla %40 enerji tasarrufu sağlayan Beko 525410 New Artcool Mırror Inverter Klima 25.500 Btu soğutma kapasitesine sahip. Siyah aynalı şık tasarımıyla dikkat çeken Beko klimada bulunan anti-alerjik filtre, içerisinde bulunan özel enzimler sayesinde alerjik özelliğe sahip havada uçuşan maddelerin protein yapısını bozarak deaktive olmalarını sağlıyor. -15 C derece dış ortam sıcaklıklarında bile ısıtma yapabilme performansına sahip olan ve üretiminde kullanılan R-410A gazı sayesinde çevreye karşı oldukça duyarlı olan Beko klima, LED gösterge, LCD uzaktan kumanda, akıllı çalışma sistemi, doğal rüzgar etkili homojen hava dağılımı, hızlı ısıtma ve hızlı soğutma özellikleri, uyku modu, sağlıklı nem alma fonksiyonu, yıkanabilir antibakteriyel filtre, 24 saat çoklu programlama gibi özeliklere de sahip. 

Ürün Fiyatı: 3.084 TL

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beko'dan 18 kat tasarruf sağlayan Practiclean nano kaplama teknolojisi
  • 06.01.2023 17:31

Beko'dan 18 kat tasarruf sağlayan Practiclean nano kaplama teknolojisi

Beko'nun PractiClean nano kaplama teknolojili ankastre ocakları daha hızlı ve pr ...

Beko, IFA Fuarı'nda su tasarrufuna dikkati çekiyor
  • 03.09.2022 09:26

Beko, IFA Fuarı'nda su tasarrufuna dikkati çekiyor

Beko, Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen tüketici elektroniği fuarı IFA 2022 ...

Beko Android TV modelleriyle dijital dünyaya ulaşmak daha kolay!
  • 22.02.2022 08:32

Beko Android TV modelleriyle dijital dünyaya ulaşmak daha kolay!

Beko, zengin Android dünyasındaki binlerce uygulamayı Beko Android TV ile tüketi ...

Beko, yüzde 99.9 öldüren aktif hijyen serisi!
  • 10.12.2020 10:46

Beko, yüzde 99.9 öldüren aktif hijyen serisi!

Beko, koronavirüsle mücadeleye önemli ölçüde katkı sağlayacak Beko Aktif Hijyen ...

Beko ankastre ürünlerle mutfakta yeni dönem başlıyor!
  • 28.10.2020 10:03

Beko ankastre ürünlerle mutfakta yeni dönem başlıyor!

Benzersiz tasarımlarıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Beko, üçü bir arad ...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun trafik hizmetleri Jandarma'ya emanet!
  • 24.08.2020 10:24

Kuzey Marmara Otoyolu'nun trafik hizmetleri Jandarma'ya emanet!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Trafik ve Asayiş hizmetlerinin sorumluluğu 24 Ağustos’ ...