maritbet girişmaritbet
Baymak kombilerle doğru kullanım sayesinde yüksek tasarruf!

Baymak kombilerle doğru kullanım sayesinde yüksek tasarruf!

Enerji verimliliğine ve sürdürülebilir enerji üretimine büyük önem veren Baymak, tüketicilerin en ekonomik ısınmayı sağlayabilmesi için çalışıyor

 

Enerji verimliliğine ve sürdürülebilir enerji üretimine büyük önem veren Baymak, tüketicilerin en ekonomik ısınmayı sağlayabilmesi için çalışıyor

Isıtma ve soğutma sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin, enerji tasarrufuna dayalı yeni teknolojiler geliştirmek için her yıl milyonlarca dolar yatırım gerçekleştirdikleri piyasada Baymak; yüksek enerji tasarrufu sağlayan ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken yoğuşmalı kombileri ile pazarda lider. Pazar liderliğinin yanı sıra tüketici ve çevre dostu üretim anlayışı ile bilgilendirmeye de önem veren Baymak, kışı ekonomik geçirmenin ipuçlarını paylaşıyor.

DOĞRU KULLANIM İLE YÜKSEK TASARRUF

Yoğuşmalı Kombileri, Konvensiyonel-hermatik kombiler yerine tercih edilerek hem doğaya hem cebinize katkı sağlamış olursunuz. Yoğuşmalı kombiler, buharı yoğuşturan teknoloji sayesinde ısı bacadan geri kazanıldığı için verim değeri diğer kombilere göre daha yüksektir.

Isıtılan alanın sıcaklığını kontrol eden ve istenilen sıcaklıkta kalmasını otomatik olarak ayarlayan oda termostatı ve ya radyatörler üzerinde bulunan termostatik vanalar kullanılmalı. Bu sayede ideal ortam sıcaklığını sağladığınızda otomatik olarak ateşleme duracak ve yakıt tasarrufu sağlanmış olacaktır.

Her yıl kış aylarına girerken periyodik olarak radyatör temizliği ve kombi bakımını yaptırmak gereklidir. Daha güvenli ve daha kaliteli ısınma için özellikle periyodik bakımlar mutlaka yetkili servislere yaptırılmalıdır.

Isıtılacak alanın, yapının doğru bir şekilde ısı yalıtımının sağlanmış olması önemlidir. Bu sayede içeride ki sıcak havanın dışarıya kaçması engellenmiş olur. Kışın yakıt tasarrufu sağlayan yalıtım, yazın ise ortamın daha serin olmasına yardımcı olur.

Mümkünse ısıcam kullanılmalı, çift cam gibi ısı yalıtımına katkı sağlayan pencere sistemleri ile bütünlük sağlanmalı

Radyatörlerin önleri ve üstleri kapatılmamalı, açık tutulmalı, alanın dekorasyonu radyatörler göz önüne alınarak doğru şekilde yapılmalı ki ortamda ki sıcak hava akışı ve dağılımı engellenmemiş olsun.

Odaların sık sık havalandırılarak içeriye taze O2 (oksijen) girmesi sağlanmalı. Bu sayede oluşabilecek bağ ağrısı şikayetleri de azaltılabilir.

Yapılan en büyük hata, sadece evde olunan vakitlerde kombiyi yakmak ya da sıcaklık ayarını yapmak için kombiyi açıp kapatmaktır. Kış başladığında, kombinizi çalıştırma ihtiyacı hissettiğiniz tarihten itibaren mevsim sonuna kadar düşük sıcaklıkta sürekli açık kalması önerilir. Böylece cihazın daha fazla gaz harcayarak ateşleme yapmasını engellemiş ve daha az gaz ile daha uzun süre kullanım sağlamış olursunuz.

Kombinizin yıllık bakımlarını mutlaka yetkili servislere yaptırarak cihazınızın kullanım ömrünü uzatarak yakıt tasarrufu sağlarsınız.

Kombi, özellikle doğalgazın yanıcı bir gaz olmasından dolayı emniyet sistemlerinin çok gelişmiş olması gereken bir üründür. Baymak'ın öncelikli hedefi hem verimlilik hem de arıza ve emniyet sistemlerinin güvenilir olması ve müşterilerine % 100 emniyet ve huzur vermektir. Kombi pazarında lider olan Baymak, yoğuşmalı kombilerine 7 yıl garanti vererek tüketiciye güven vermeye devam ediyor. Baymak-BDR Group, kaliteden ödün vermeden ve uygun fiyat politikasıyla hem ürün çeşitliliğini farklı marka stratejileri ile arttırıyor hem de yoğuşmalı kombi cihazlarında yeni ürünleri Türkiye pazarına sunuyor.

Dünya enerji piyasalarındaki dalgalanmaların tetiklediği enerji fiyatlarındaki artışlar üretim gerçekleştiren şirketleri olduğu kadar ev tüketicilerini de zorlamaya başladı. Ülkeler bir yandan alternatif enerji kaynaklarını araştırırken, ulusal firmalar da enerji tasarrufunu ön plana alan ürünler üzerinde çalışarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalışıyor. Türkiye'nin önde gelen firmalarından Baymak, her fırsatta bu konudaki hassasiyetini tüm marka ve ürünleriyle yerine getiriyor.

Sahip olduğu 60.000 m2 modern üretim tesisleri ve AR-GE laboratuarları ile pazarda güçlü olan Baymak, yoğuşmalı kombileri ile bir yandan enerji tasarrufu sağlarken diğer yandan tüketicinin cebini de rahatlatıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Baymak, “Yeşil Ofis Diploması”nı almaya hak kazandı
  • 19.04.2022 11:25

Baymak, “Yeşil Ofis Diploması”nı almaya hak kazandı

Baymak "Yeşil Ofis Diploması"nı alarak sürdürülebilir gelecek hedefleri yolunda ...

Baymak, geçen yıl 14 bölgede ısı pompası eğitimi verdi
  • 01.02.2022 17:35

Baymak, geçen yıl 14 bölgede ısı pompası eğitimi verdi

Baymak, 2021 yılında Türkiye’nin 14 ayrı bölgesinde bayi ve teknik servislerine ...

Baymak 2021’de ihracatta dolar bazında yüzde 38 büyüdü
  • 24.01.2022 10:36

Baymak 2021’de ihracatta dolar bazında yüzde 38 büyüdü

İklimlendirme sektörünün öncü markası Baymak, 2021 yılında da sürdürülebilir büy ...

Baymak'tan kombi bakımının püf noktaları!
  • 27.10.2021 10:29

Baymak'tan kombi bakımının püf noktaları!

Baymak'ın tüm kombi modellerine uygun olarak hazırladığı “16 Adımda Kombi Bakım ...

Bir klimadan daha fazlasını isteyenlerin adresi: Baymak
  • 25.05.2021 12:38

Bir klimadan daha fazlasını isteyenlerin adresi: Baymak

Baymak, ısıtma ürünlerinin yanında soğutma ürünleriyle de Türkiye’de pazarı beli ...