maritbet girişmaritbet
3M izolasyon profilleri evleri kış soğuğuna hazırlıyor!

3M izolasyon profilleri evleri kış soğuğuna hazırlıyor!

3M’nin kapı ve pencereler için tasarlanan yüksek kalitedeki izolasyon profilleri, evinizde ve ofisinizde ısı kaybını önleyerek kış mevsimini sıcacık geçirmenizi sağlıyor

Havaların soğuması ve kış mevsiminin yaklaşması, ısınmayı en önemli ihtiyaçlardan biri haline getiriyor. Evinizi ve ofisinizi, soğuğun etkisinden korumanın en kolay ve etkili yöntemlerinden biri olan izolasyon profilleri ile ısı kaybını önleyebilir ve aynı zamanda enerjiden de tasarruf edebilirsiniz.  

Kolay ve güçlü şekilde yapışma özelliğiyle tüm kapı ve pencerelere uygulanabilen 3M İzolasyon Profilleri, istenildiğinde zemine zarar vermeden ve iz bırakmadan çıkartılabiliyor. Suya ve neme karşı dayanıklı yapısıyla sızıntıları önleyen izolasyon profilleri, toz ve gürültü engelleme özelliğiyle yaşam alanlarının daha konforlu ve sağlıklı olmasını sağlıyor.
Kapı ve pencerenin boyutuna göre kesilerek pratik bir şekilde uygulanabilen izolasyon profillerini yapı marketlerde bulabilir ve kış boyunca ev ve ofislerinizde sıcaklığın keyfini yaşayabilirsiniz.   
 
 
3M Türkiye hakkında
Yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran binlerce yenilikçi ürünün mucidi olan 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye'de 300'den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. 3M Türkiye; kişisel bakım, ev, hobi ve kırtasiye ürünleri, elektrik, elektronik, telekomünikasyon sistemleri, sağlık ürünleri, trafik güvenliği, grafik ve reklam çözümleri, işçi ve işyeri güvenliği çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde sunduğu endüstriyel ve kişisel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunar.
 
1992 yılından bu yana Türkiye'de üretim yapan 3M, 2000 yılından itibaren faaliyete başladığı Çerkezköy fabrikasında, temizlik, kırtasiye, kişisel bakım, sağlık ve otomotiv sektörlerine yönelik ürünlerin yanı sıra, maskeler, filtrasyon ürünleri ve çocuk bezi yan bantları üretimi yapmaktadır. Türkiye'de üretilip öncelikle Türk pazarının ihtiyacına sunulan bu ürünler, aynı zamanda başta Avrupa ve Ortadoğu olmak üzere dünyada 40'a yakın ülkeye ihraç edilmektedir. 3M, yüzyılı aşkın süredir uzmanı olduğu inovasyon gücüyle, Çerkezköy'deki üretim tesisine ARGE konusunda sürekli yatırım yaparak müşterileri için lokal çözümler üretmektedir.
 
 
3M Hakkında
3M bir asrı aşkın süredir yeni fikirler geliştirir ve bu fikirleri binlerce dâhiyane ürüne dönüştürür. 3M'in yaratıcılığı teşvik eden işbirliği kültürü, hayatı kolaylaştıran çok çeşitli teknolojilere ilham verir. 3M icat etmekten hiçbir zaman vazgeçmeyen bir inovasyon şirketidir. 3M, yıllık 30 milyar dolarlık satış hacmi ile dünya çapında faaliyet gösterdiği 65'den fazla ülkede yaklaşık 84 bin kişiye istihdam sağlamaktadır.
 
www.3M.com
@3MNews

Yorum Yaz

Benzer Haberler

3M ergonomi ürünleriyle çalışan verimliliği artıyor
  • 08.10.2014 14:43

3M ergonomi ürünleriyle çalışan verimliliği artıyor

Kötü ofis ergonomisine bağlı sağlık problemleri ortaya çıkıyor ...

3M İş Güvenliği oyunu ile sektörü bilinçlendirmeye devam ediyor
  • 18.08.2014 15:18

3M İş Güvenliği oyunu ile sektörü bilinçlendirmeye devam ediyor

3M, konuyla ilgili farkındalığı artırmak için hazırladığı oyunda ürünlerinin, fa ...

3M Command, çivisiz dekorasyon çözümleri sunuyor
  • 03.07.2014 11:54

3M Command, çivisiz dekorasyon çözümleri sunuyor

Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command™ askılar, duvarlara zar ...

3M’in patent sayısı 100.000’e ulaştı
  • 05.06.2014 17:21

3M’in patent sayısı 100.000’e ulaştı

İnovasyon devi 3M, toplam patent sayısının 100.000’e ulaşması ile tarihi bir ba ...

3M İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’na sponsor oldu
  • 09.05.2014 09:44

3M İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’na sponsor oldu

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran binlerce ürün geliştiren 3M, VII. Ulu ...

3M Türkiye 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’na destek verdi
  • 04.04.2014 12:05

3M Türkiye 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’na destek verdi

3M Türkiye Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Bantlar Birimi’nin destek verdiği 7. Ul ...