maritbet girişmaritbet
3M Command askı ile arkanızda iz bırakmayın!

3M Command askı ile arkanızda iz bırakmayın!

3M Command™ askılar ile her türlü eşya çiviye gerek kalmadan duvara kolaylıkla asılırken istenildiğinde yüzeye hiçbir zarar vermeden çıkarılabiliyor. Command’in ürün yelpazesinde bulunan birbirinden şık modeller ile evler daha estetik bir görünüme kavuşuyor

Ev bakımı ve dekorasyonunda yaratıcı çözümler sunan 3M Command™ ürünleri, üstün bant teknolojisi sayesinde çivi kullanılmasına gerek bırakmadan istenilen eşyanın duvara kolayca asılmasını sağlıyor. Ürün yelpazesinde bulunan birbirinden şık modelleri ile yaşam alanlarını daha estetik bir hale dönüştüren Command™ askılar, istenildiğinde duvara hiçbir zarar verilmeden çıkarılabiliyor.

Benzersiz CommandTM bant teknolojisi sayesinde askılar, güçlü bir şekilde yüzeye yapışarak eşyaların asılmasını sağlıyor ve söz verdiği ağırlığı taşıyor. Çerçeveden, özel günlerde kullanılan duvar süslerine; havludan palto ve çantalara kadar her türlü eşyayı duvarda kolaylıkla taşıyan Command™ askılar, istediğiniz zaman duvara zarar vermeden çıkıyor ve yedek bantları ile defalarca kullanılanbiliyor.

Krom, renkli, şeffaf, orta, büyük, mini boy gibi farklı ihtiyaca yönelik alternatifler sunan CommandTM askılar, evin istenilen her köşesine estetik katar.

Kısaca 3M Türkiye:

Yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran binlerce yenilikçi ürünün mucidi olan 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye'de 520'den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. 3M Türkiye; kişisel bakım, ev, hobi ve kırtasiye ürünleri, elektrik, elektronik, telekomünikasyon sistemleri, sağlık ürünleri, trafik güvenliği, grafik ve reklam çözümleri, işçi ve işyeri güvenliği çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde sunduğu endüstriyel ve kişisel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunar.

1992 yılından bu yana Türkiye'de üretim yapan 3M, 2000 yılından itibaren faaliyete başladığı Çerkezköy fabrikasında, temizlik, kırtasiye, kişisel bakım, sağlık ve otomotiv sektörlerine yönelik ürünlerin yanı sıra, maskeler, filtrasyon ürünleri ve çocuk bezi yan bantları üretimi yapmaktadır. Türkiye'de üretilip öncelikle Türk pazarının ihtiyacına sunulan bu ürünler, aynı zamanda başta Avrupa ve Ortadoğu olmak üzere dünyada 40'a yakın ülkeye ihraç edilmektedir. 3M yüzyılı aşkın süredir uzmanı olduğu inovasyon gücüyle, Çerkezköy'deki üretim tesisine AR-GE konusunda sürekli yatırım yaparak müşterileri için lokal çözümler üretmektedir.

Daha fazla bilgi için www.3M.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da Twitter üzerinden  @3M_Turkiye'yi takip edebilirsiniz.

Kısaca 3M Hakkında:

3M bir asrı aşkın süredir yeni fikirler geliştirir ve bu fikirleri binlerce dâhiyane ürüne dönüştürür. 3M'in yaratıcılığı teşvik eden işbirliği kültürü, hayatı kolaylaştıran çok çeşitli teknolojilere ilham verir. 3M icat etmekten hiçbir zaman vazgeçmeyen bir inovasyon şirketidir. 3M, yıllık 30 milyar dolarlık satış hacmi ile dünya çapında faaliyet gösterdiği 70'den fazla ülkede yaklaşık 88 bin kişiye istihdam sağlamaktadır.

www.3M.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

3M ergonomi ürünleriyle çalışan verimliliği artıyor
  • 08.10.2014 14:43

3M ergonomi ürünleriyle çalışan verimliliği artıyor

Kötü ofis ergonomisine bağlı sağlık problemleri ortaya çıkıyor ...

3M İş Güvenliği oyunu ile sektörü bilinçlendirmeye devam ediyor
  • 18.08.2014 15:18

3M İş Güvenliği oyunu ile sektörü bilinçlendirmeye devam ediyor

3M, konuyla ilgili farkındalığı artırmak için hazırladığı oyunda ürünlerinin, fa ...

3M Command, çivisiz dekorasyon çözümleri sunuyor
  • 03.07.2014 11:54

3M Command, çivisiz dekorasyon çözümleri sunuyor

Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command™ askılar, duvarlara zar ...

3M’in patent sayısı 100.000’e ulaştı
  • 05.06.2014 17:21

3M’in patent sayısı 100.000’e ulaştı

İnovasyon devi 3M, toplam patent sayısının 100.000’e ulaşması ile tarihi bir ba ...

3M İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’na sponsor oldu
  • 09.05.2014 09:44

3M İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’na sponsor oldu

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran binlerce ürün geliştiren 3M, VII. Ulu ...

3M mimari etkinliklere destek vermeye devam ediyor
  • 04.04.2014 11:58

3M mimari etkinliklere destek vermeye devam ediyor

Terminal Design tarafından düzenlenen “Mekân ve Olasılıklar”etkinliği 3-4-5 Nisa ...