maritbet girişmaritbet
Yıldız Trend, lam dekorlarda grinin hükmünü başlatıyor

Yıldız Trend, lam dekorlarda grinin hükmünü başlatıyor

Yıldız Trend, Pantone Renk Enstitüsü tarafından yılın rengi seçilen griyi suntalam ve mdflam dekor ürünlerine ekledi.

Zengin renk ve desen çeşitliliğiyle trendlerin öncülüğünü üstlenen Yıldız Entegre, Pantone Renk Enstitüsü tarafından yılın rengi seçilen griyi portföyüne ekleyerek mekanlara ayrıcalıklı, özgün ve yalın bir görünüm sunuyor.

Yıldız Entegre markalarından Yıldız Trend, tüm yaşam alanlarındaki mobilyalara uygulanabilecek birbirinden farklı renk, desen ve yüzey seçenekleriyle sektöründe fark oluşturmaya devam ediyor. Yenilikçi ve inovatif yaklaşımıyla çalışmalarını sürdüren şirket, Pantone Renk Enstitüsü tarafından yılın rengi seçilen griyi suntalam ve mdflam dekor ürünlerine ekledi.

Mekanlara yeni atmosfer kazandırmanın yanı sıra uzun ömürlü kullanım imkanı da sunan Yıldız Trend lam ürünleri, kullanıldığı mobilyayla yaşam alanlarında bütünlük sağlayarak, bulundukları alana uyum, şıklık ve benzersizlik kazandırıyor. Fonksiyonel kullanımıyla da tüketicilerin tercihi olan ürünler, salon, yatak odaları, ortak alanlar ve diğer tüm yaşam alanlarında kullanılabiliyor.

Ağaç bazlı ürünlerde yeniliklerin öncüsü Yıldız Trend, yılın rengi ‘gri'nin tonlarıyla yaşam alanlarına yalınlığın gücünü taşıyor…

Yıldız Trend, siyah-beyazın harmanlanmasıyla; uzlaşmanın, uyumun simgesi, zıtlıklar arasında kusursuz bir denge unsuru olarak öne çıkan ‘gri'nin göz alıcı tonlarını sunuyor.

Sektördeki yenilikleri yakından takip ederek tasarımlarını hayata geçirdiklerini ifade eden Yıldız Entegre Satış, Pazarlama ve İhracat Direktörü Selçuk Ormancı, “Yıldız Entegre olarak dünyadaki gelişmeleri yakından izliyor ve bu doğrultuda tasarladığımız ürünlerle sektörümüze öncülük etmeyi sürdürüyoruz.  Bir yandan yenilikleri takip ederek kendimizi geliştirirken bir yandan da müşterilerimizin ihtiyaçlarını yeni tasarımlarla buluşturarak fark oluşturan ürünler ortaya çıkarıyoruz. Değişen akımlar bize tasarım süreçlerinde yeni renklerle ilerleme fırsatı sunuyor. En son lam dekor ürün portföyümüze eklediğimiz grinin 4 farklı tonunu, grinin son zamanlarda tasarımda sıkça kullanılması ve kullanıldığı alanlarda diğer desen ve renklerle uyumlanmasından ilham alarak seçtik. Tasarımların hayata geçmiş hallerini görmek heyecan verici bir süreç. Bu motivasyonla yenilik odaklı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

Lam dekorun yeni yıldızları

“Gri dekor renklerinde” enerjisi yüksek dekorasyon fikirlerini modern renklerle uyumlu hale getirerek, yaşam alanlarında ideal dekor rengi seçeneklerin başında gelen Vita, tamamlayıcı özelliğiyle mermer ve ahşap dekorlarını açık renklerle uyumlu hale getiren yalın ve özgün bir dekorasyon imkânı sunan grinin yumuşak, sakin tonu Tuna, farklı karakterlerdeki renk ve mobilyaları birbiriyle yarışmadan, aynı zemin üzerinde sahip olduğu birleştirici özelliğiyle dizayn edilen her alanı bir bütünün parçası haline getiren Sina ve koyu grinin ağırlığıyla, uyum gücüyle mekanlara fark oluşturan bir hava kazandıran; açık ve sıcak dekor renklerinin birlikte kullanılmasını sağlayarak modern dekorasyon fikirlerine ilham kaynağı olan Art  renk seçenekleriyle Yıldız Trend estetiğin, konforun ve kalitenin adresi olmaya devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mekanların çehresi Yıldız Entegre dekorlarıyla değişiyor!
  • 20.07.2022 16:11

Mekanların çehresi Yıldız Entegre dekorlarıyla değişiyor!

Dekorasyonun başlangıç noktası parkelerde her zevke ve ihtiyaca hitap eden seçen ...

Yıldız Trend ‘Living Art’ koleksiyonuyla evler sanatla buluşuyor!
  • 13.06.2022 17:01

Yıldız Trend ‘Living Art’ koleksiyonuyla evler sanatla buluşuyor!

Zengin renk ve desen çeşitliliğiyle trendlerin öncülüğünü üstlenen Yıldız Trend, ...

Aylin Kontente ve Alper Kul çifti Yıldız Entegre'nin reklam yüzü oldu
  • 30.05.2022 16:22

Aylin Kontente ve Alper Kul çifti Yıldız Entegre'nin reklam yüzü oldu

Oyuncu Aylin Kontente ve Alper Kul çifti Yıldız Entegre'nin VarioDor markasıyla ...

Yıldız Entegre'den “Parkeni Seç” uygulaması!
  • 17.02.2022 10:50

Yıldız Entegre'den “Parkeni Seç” uygulaması!

“Parkeni Seç” uygulamasıyla Yıldız Entegre, tüketicilerin evlerine ve gönüllerin ...

Günsan yenilikçi anahtar prizleriyle ev dekorasyonunu tamamlıyor
  • 19.01.2022 10:33

Günsan yenilikçi anahtar prizleriyle ev dekorasyonunu tamamlıyor

Küresel renk otoritesi Pantone Renk Enstitüsü, 2022'nin rengini sakinliğe ilham ...

Mimarlar, Yıldız Entegre'nin etkinliğinde buluştu!
  • 05.01.2022 13:00

Mimarlar, Yıldız Entegre'nin etkinliğinde buluştu!

Tasarımı, mimariyi ve ağacı odağına alan iletişim platformu Ağacın İzinde; mimar ...