maritbet girişmaritbet
Paşabahçe'den Sevgililer Günü'ne özel alternatifler!

Paşabahçe'den Sevgililer Günü'ne özel alternatifler!

“Sevgililer Günü’nde ne hediye alsam” sorusunun yanıtı bu yıl yine Paşabahçe Mağazaları’nda...

Paşabahçe Mağazaları zengin ürün çeşidi ve yüzlerce farklı koleksiyonuyla Sevgililer Günü'nde, sevgilisine veya sevdiklerine hediye almak isteyenleri mağazalarına bekliyor. Bu özel günde sevdiklerine hediye almak isteyenlere geniş fiyat aralığı ile  yüzlerce ürün seçeneği sunan Paşabahçe Mağazaları, her tarza uygun hediye alternatifi ile seçim yapmanızı kolaylaştırıyor.

Sevgilisine veya sevdiklerine özel bir hediye arayışında olanlar için birbirinden çeşitli ürün ve koleksiyonlarıyla muhteşem hediye önerileri sunan Paşabahçe Mağazaları, en romantik hediye seçimleri için herkesi mağazalarına bekliyor.

Paşabahçe Mağazaları; bardaklar, kupalar, çay fincanları, mum ve mumluklar, özel koleksiyonları ve her zevke hitap eden ürünleri ile sevdiğine hediye almak isteyenlere birbirinden özel alternatifler sunuyor.

 
İçinizi ısıtacak kupa ve bardak setleri

Love Kupa, Kiss Metal Buzlu Bardak Seti, Kalp Kalbe Kaşıklı Kupa, Aşkla Kokteyl Seti, Kalpli Kupa, Aşk Porselen Kupa, Hearts Porselen Çay ve Espresso Fincanı, Love Potion Porselen Kupa, Love Bond Porselen Kupa Seti 2'li ve Couple Porselen Kupa Seti 2'li, aşkı çağrıştıran tüm unsurları kupa ve bardak setleri üzerinde buluşturuyor.

 
Sevdikleriniz kalbine dokunmak için; Lügat 365

“Bazı kelimeler çok daha güzel” mottosuyla hazırlanan ve 7'den 70'e herkesin yoğun ilgisini çeken ürün gruplarından biri olan Lugat365 serisinde yer alan; Lügat 365 Yuva, Aheste ve Saadet Mumlar, Lügat 365 Saadet&Tebessüm Kupa Seti, Lügat 365 Müstesna Tabaklı Kupa, Lügat 365 Gönül Kupa ve Lügat 365 Aşk Bardak Sevgililer Günü'nde küçük hediyelerle büyük mutluluklar vermek isteyen aşıkların tercihi olacak.


Harfli bardaklar

Kendine has tipografisiyle dikkat çeken, yaldız ve siyah rengin hakim olduğu harfli bardaklar, sevdiklerinizin adının baş harfine göre alabileceğiniz özel bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. 


Çifte kumrulara…

Aslında hiçbir şeyin gerçekten kırılmadığı, Antik Japon Felsefesine dayanan Kintsugi tekniğiyle hazırlanan Kintsugi Fincan Seti, İstanbul Yansımalı Fincan Seti ve Çifte Kumrular Yansımalı Fincan Seti aşk dolu sohbetlerin yanına kahve ve çay ile eşlik ediyor.


Özgün tasarımlar ile sevgilinizi özel hissettirin

Hem ev hem de ofis hediyesi için ilk tercih edilecekler arasında yerini alan ve özgün tasarımıyla dikkat çeken ‘Dünya' temalı ürünlerden Dünya Kandil, Dünya Şişe, Dünya Obje, Dünya Kağıt Ağırlığı, Güneş Sistemi Kağıt Ağırlığı ve Atlas Dekoratif Kum Saati ön plana çıkan hediye seçeneklerinden bazıları. Tarih boyunca tartışmalara konu olan zaman kavramından yola çıkarak tasarlanan ‘Zaman-sız' temalı ürünler arasında yer alan Pusula Şişe, Pusula Bardak 2'li ve Pusula Kağıt Ağırlığı dikkat çekici tasarımı ile sevdiklerinizi mutlu edecek.

Nostaljik bir hediye alternatifi olan Harf Devrimi Yazı Seti, Kanuni Yazı Seti, İstanbul Galata Kulesi Yazı Seti, Mimar Sinan Yazı Seti, Turkuaz Yazı Seti, Klasik Yazı Seti ve Ayaklı Balad Yazı Seti aşkını yazıyla dile getirmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

El imalatı cam kullanılarak ve tek tek elde şekillendirilerek tasarlanan Murassa Satranç Takımı, etnik ve geometrik desenler stilize edilerek oluşturulan ve 24 ayar altın, platin ve eskitme boyalar kullanılarak dekorlanan Zeyrek Cam Tavla, birlikte eğlenceli vakit geçirmek isteyen çiftler için farklı birer hediye alternatifi oluşturuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Anneler Günü'ne özel hediye alternatifleri Paşabahçe'de!
  • 28.04.2022 10:55

Anneler Günü'ne özel hediye alternatifleri Paşabahçe'de!

“Bana Verdiğin Hayat En Güzel Hediye” sloganı ve yüzlerce hediye seçeneği ile ön ...

Paşabahçe efsanesi Borcam, yeni neslin de gözdesi!
  • 09.04.2022 11:27

Paşabahçe efsanesi Borcam, yeni neslin de gözdesi!

Değişen trendleri takip eden, ürünlerini tüketicilerinin ihtiyaçlarına göre geli ...

Paşabahçe Mağazaları ikinci deneyim mağazasını İzmir’de açtı
  • 22.10.2021 17:20

Paşabahçe Mağazaları ikinci deneyim mağazasını İzmir’de açtı

Paşabahçe Mağazaları, deneyim mağazası konseptini İstanbul'un ardından İzmir'de ...

Kahve tutkunlarına özel tasarımlar Paşabahçe Mağazaları'nda!
  • 25.09.2021 11:08

Kahve tutkunlarına özel tasarımlar Paşabahçe Mağazaları'nda!

Kahve tutkunları 29 Eylül Dünya Kahve Günü’nde Paşabahçe Mağazaları’nın yüzlerce ...

Paşabahçe, Erenköy Deneyim Mağazası'nı dijitale taşıdı
  • 13.09.2021 11:03

Paşabahçe, Erenköy Deneyim Mağazası'nı dijitale taşıdı

Paşabahçe Mağazaları, müşteri deneyimine yeni bir soluk getiren ve Bağdat Caddes ...

Anneler Günü'ne özel hediyeler Paşabahçe'de!
  • 06.05.2021 14:50

Anneler Günü'ne özel hediyeler Paşabahçe'de!

Paşabahçe Mağazaları, Anneler Günü’nde annesine ne alacağını karar veremeyenleri ...