maritbet girişmaritbet
Creavit ile doğru banyo çözümleri, hijyenik mekanlar!

Creavit ile doğru banyo çözümleri, hijyenik mekanlar!

Estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, geniş ürün yelpazesi ve en yeni ürünleriyle, pandemi ile birlikte hayatımızın merkezine yerleşen hijyen ihtiyacına yönelik çözümler sunuyor. 

Son yıllarda hijyen, hayatımızdaki önem sıralamasında en tepeye çıkan kavramlardan birisi haline geldi. Küresel salgınında etkisiyle hijyen” ve “hijyenik mekân kavramları” oldukça önem kazandı.  Hijyenin başladığı ve en öncelikli kavram olduğu banyolara geniş ürün gamı ile uzun yıllardır estetik çözümler sunan Creavit; pandemi dönemiyle birlikte geliştirdiği fonksiyonel ürünleriyle yer aldığı mekanların estetiğini artırırken, aynı zamanda gönül rahatlığıyla kullanabilecek hijyenik mekanlar oluşturuyor.    

Fotoselli Ürünler ile Maksimum Hijyen

Yoğun kullanımın olduğu alanlarda temas edilen yüzeylerin insan sağlığı üzerindeki etkilerinin gündeme gelmesiyle, temassız çözümler tüm dünyada daha fazla kabul görür hale geldi.  Kendimizi en konforlu hissetmemiz gereken evlerimizden; okul, avm, hastane ve ofisler gibi kalabalık alanlara kadar her yerde tercih edilebilen Creavit’in fotoselli ürünleri; armatür, kumanda panelleri ve pisuvar çözümleri temassız ve sağlıklı banyo deneyimi vaat ediyor.

Rim-Off Teknolojisi ile Temizlenmeyen Yüzey Kalmıyor

Klasik klozetlere alternatif olarak üretilen ve son dönemde sıklıkla tercih edilmeye başlanan kanalsız klozetler, sahip olduğu teknolojiyle klozetleri temizleyerek banyolarınızın hijyenine katkıda bulunuyor. Rezervuardan gelen suyu yüzeyindeki kanallar yardımı yerine suyun basıncıyla klozet içinde dolaştırarak klozeti temizleyen kanalsız klozetler ile klasik klozetlere göre su tasarrufu da sağlanıyor.  

Sektörünün en yenilikçi markası Creavit, geliştirdiği kanalsız klozet teknolojisi Rim-Off ile klozet içerisinde temizlik esnasında ulaşılması güç yüzeyleri minimize ediyor. Kıvrımlı kanal yüzeyleri olmadığından iç haznede erişilmeyen yüzey bırakmayan Rim-Off teknolojisiyle bakteri ve türevi zararlı oluşumlar için elverişli ortam oluşmasına engelleniyor.

Creavit Sır “Hijyende en üst seviye”

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği, seramik ürünler üzerine uygulanan özel sır kaplama ve bu kaplamanın içerisinde yer alan gümüş iyonlarıyla bakteri barınmasını %99 oranında engelleyen Ultra Hijyen teknolojilisi, hijyenik mekanlar tasarlamaya yardımcı oluyor.

Creavit, sırlamada kullandığı ve TSE başta olmak üzere, bağımsız kuruluşlar tarafından onaylanan özel Creavit hijyen teknolojisi bakteri barınmasını engellemenin yanı sıra, uygulanan yüzeyi pürüzsüz hale getiriyor ve sır kaplaması sayesinde seramik alanlar daha zor kirleniyor ve çok daha kolay temizleniyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Creavit Volga ile daha minimal ve estetik banyolar!
  • 06.08.2022 12:23

Creavit Volga ile daha minimal ve estetik banyolar!

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, 5 mm ince kenar teknolojisiyle ürettiğ ...

Creavit’ten mutfaklar için fonksiyonel çözümler!
  • 30.07.2022 00:59

Creavit’ten mutfaklar için fonksiyonel çözümler!

Creavit’in tüketici alışkanlıklarından yola çıkarak tasarladığı mutfak armatürle ...

Creavit banyo mobilyalarıyla alanların çehresi değişiyor!
  • 08.07.2022 23:16

Creavit banyo mobilyalarıyla alanların çehresi değişiyor!

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, evlerini en yeni banyo trendleriyle ye ...

Creavit'ten lavaboda organik formun keşfi: Petra
  • 22.06.2022 16:17

Creavit'ten lavaboda organik formun keşfi: Petra

Türkiye’nin global banyo markası Creavit, banyolara organik formuyla yeni bir do ...

Creavit Flat modern banyolar için ikonik bir ürün deneyimi!
  • 08.06.2022 09:50

Creavit Flat modern banyolar için ikonik bir ürün deneyimi!

Banyo ile buluşulan her anda bambaşka bir evrene geçiş yapıldığını hissettiren e ...

Creavit yaz esintilerini banyolarınıza taşıyor!
  • 28.05.2022 17:06

Creavit yaz esintilerini banyolarınıza taşıyor!

Modern çizgileriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, yazın ...