maritbet girişmaritbet
Marshall, 2021 yılının ilk reklam filmini yayınladı

Marshall, 2021 yılının ilk reklam filmini yayınladı

Marshall, “Renklendir Hayatı” mesajı ile sunulan yılın ilk reklam kampanyasını yayınladı.

Tüketicilerin yaşam ortamlarına dokunarak onların kişiliklerini ifade etmeye çağıran firma, bu yansımaların her birini; duygu ve hisleri beklenmedik bir şekilde uyandırarak hayata geçirmesi ekseninde filme alıyor. 

Türkiye'nin lider boya markalarından Marshall, yılın ilk reklam kampanyasında, renklerin kişilerin ifade etme güçlerini ortaya çıkarmasını ve hislerin uyanışını anlatıyor. Hazırladığı iletişim kampanyası kapsamında çok kanallı bir iletişim stratejisini benimseyen marka,  baharın canlı tonlarının oluşturduğu sinerjiye dikkat çekiyor.

Filmin ana temasını Marshall kullanıcılarının yaşam ortamları aracılığıyla kişiliklerini ifade etme gücü üzerine kurgulayan marka, son kullanıcıya evinde renkleri ve dokuları deneme keyfini yaşatıyor. Konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Marshall Pazarlama Müdürü Pınar Adabağ, “Bugün yayına aldığımız reklam filmimizde karakterler, farklı renkleri ve efektleri yansıtıyor. Bu yansımaların her biri bir dizi duygu ve hisleri beklenmedik bir şekilde uyandırıp hayata geçiriyor. Her insan karakteri farklı duygu ve renkler barındırıyor. Kişinin bulunduğu mekana ve ortama göre bu renk kombinasyonları farklılaşabiliyor. Filmimizin ana mesajı Marshall Boya sizin yaşadığınız ortama ve duygularınızda ilham alarak size mutlu edecek renk kombinasyonları sunuyor şeklinde değerlendirilebilir” dedi.

Öte yandan MullenLowe London tarafından hazırlanan reklam filminde yalnızca renklerin neşesini değil, aynı zamanda seslerini de yakalamak istediklerini aktaran Adabağ, “Dans, bu özellikleri ifade etmenin mükemmel bir yoluydu. Hazırladığımız filmde renkleri görmenin yanı sıra izleyicilerin, dokulara neredeyse dokunabildikleri ve farklı dans stillerinin titreşimini hissettikleri bir dünya oluşturmak istedik. Evimiz için mükemmel rengi seçerken hepimizin karşılaştığı şüpheler, kampanyamızın başlangıç noktasıydı. Renkli boya karakterleri, tüm bireysel niteliklerini kullanarak tüketicinin dikkatini çekmek için sahne alıyor. Çalışma, evinizi boyamak için seçtiğiniz renklerin ve dokuların kendiniz hakkında ne kadar çok şey ifade ettiğini vurguluyor, çünkü istenen boya ve efekt kendi zihinsel sürecinizin bir ifadesidir” diyerek sözlerini bağladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!
  • 24.02.2023 11:33

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!

Yeni Konut Finansman Programı'na bankalar tarafından sağlanacak finansman ve kat ...

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!
  • 24.09.2022 10:32

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi açıklandı, konut kredisi hacmi 325 milyar lira ...

Tüketici ve konut kredisi için yeni dönem başlıyor!
  • 23.09.2022 09:51

Tüketici ve konut kredisi için yeni dönem başlıyor!

Buna göre tüketici kredisi sözleşmeleri ile konut kredisi sözleşmeleri, sigortal ...

Markalı konutlarda banka kredisi kullanım oranı %6.31!
  • 17.09.2022 13:21

Markalı konutlarda banka kredisi kullanım oranı %6.31!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2022 sonuçlarını açıkladı. ...