maritbet girişmaritbet
Filli Boya, Masumlar Apartmanı duvarını renklendiriyor!

Filli Boya, Masumlar Apartmanı duvarını renklendiriyor!

Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve son döneme damgasını vuran ‘Masumlar Apartmanı’nın duvarları Filli Boya Kehribar 60 ile renkleniyor.

Filli Boya'nın aktif silikon teknolojisi ile güçlendirilen Momento Silan, ‘tam silinebilir ve yıkanabilir boya' olma özelliğiyle Masumlar Apartmanı karakterlerinin de favorisi oluyor. Su bazlı olması nedeni ile rahatsız edici bir kokusu olmayan Momento Silan, çevre dostu olmasıyla da dikkat çekiyor.

Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde duvar boyama sahnesinin baş kahramanı Filli Boya Kehribar 60 oluyor! Yaşam alanlarına renklerin enerjisini yansıtan Filli Boya, sektöre getirdiği yenilikçi ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Filli Boya'nın aktif silikon teknolojisi ile güçlendirilen Momento Silan, ‘Tam Silinebilir' özelliğinin yanı sıra ‘Yıkanabilir' özelliğini de bir arada sunuyor.  Aktif silikon teknolojisiyle boyaya; duvarlarda oluşan kirlere karşı daha üstün dayanım gücü kazandırılırken, yıkanabilir özelliği sayesinde ise duvarlar, evsel temizleyicilerle (çamaşır suyu, yağ sökücü vs.) defalarca yıkansa ve silinse dahi ilk günkü renk tonunu, dokusunu ve üstün özelliklerini en iyi şekilde koruyor. Momento Silan ipeksi mat® doku ile duvarlar zahmetsizce silinerek her defasında yeniden boyanmış gibi yaşam alanınınız da tazelenmiş bir ferahlık hissi oluşturuyor. 

Momento Serisi, tam silinebilme&yıkanabilme özelliği, üstün dayanımı, geniş renk seçenekleri ve her beğeniye uygun farklı dolu ve parlaklıklarıyla salon, yatak odası, çocuk odası, mutfak banyo, balkon ve antreler gibi evinizdeki tüm mekanlarda gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.  

Momento Serisi'nden aktif silikon teknoljisi ile güçlendirilen ‘Tam Silinebilir' ve ‘Yıkanabilir' özelliklere   sahip soft mat® doku ve parlaklık ile Momento Max,  yaşam alanlarına estetik bir görünüm kazandırıyor.

Özel formülleri sayesinde yüzeylere kolayca uygulanıyor ve sıçrama-damlaya yapmayarak, zamandan tasarruf da sağlıyor. Boyalar su bazlıdır ve düşük VOC değerine sahiptir. Su bazlı olmaları nedeniyle rahatsız edici bir kokuları yoktur ve çevre dostudur.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında
  • 20.03.2014 16:25

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında

Türkiye'nin ünlü boya firması Filli Boya'nın en yeni lansmanı emlaktasondakika.c ...

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı
  • 12.12.2013 16:02

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı

Filli Boya'nın enerji verimliliğini anlattığı toplantı emlaktasondakika.com fark ...

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!
  • 17.06.2021 11:17

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!

Linens, yaz mevsiminin enerjisini evinde yaşamak isteyenlere özel yeni servis se ...