maritbet girişmaritbet
Cubo Marmoriazzare ile mermerin cazibesi duvarlarınızda!

Cubo Marmoriazzare ile mermerin cazibesi duvarlarınızda!

Yenilikçi ürünleriyle iddialı CUBO’nun 2023 yılı son çeyreğinde koleksiyonunu zenginleştirdiği CuboArte Dekoratif Efekt Boya Boya grubunda yer alan Marmorizzare, uygulandığı mekanlarda modern görünümüyle öne çıkıyor. Marmorizzare, mermerin gücünü ve etkisini duvarlara yansıtarak mekanlara hareket kazandırıyor.

Çağdaş mekanlara ilham olan ve mimarinin güçlü yapı taşı olarak nitelendirilen mermerin gücünü, CUBO’nun CuboArte Dekoratif Efekt Boya grubundaki mermer görünümlü dekoratif kaplama boyası Marmorizzare ile duvarlara taşımak mümkün.

CUBO’nun, boyama tekniği ile mermer görünümün en ince detaylarını oldukça çarpıcı bir şekilde yansıtan mermer görünümlü dekoratif kaplama boyası Marmorizzare, mekanlara modern bir kimlik ve prestij kazandırıyor.

Günümüz koşullarında sürekli değişen ve yenilik gerektiren dekorasyon eğilimleri inovatif ürünler ve üretici teknikler ile birlikte her geçen gün farklı kullanım alanları oluşturuyor. Bu anlayışla ürünlerini geliştiren ve çeşitlendiren CUBO’nun, ‘’Marmorizzare’’ dekoratif kaplama boyası ile mermerin ihtişamı mekanlarda hayat buluyor.

Farklı renklerde kullanıma imkan tanıyor

CUBO’nun CUBOArte ürün grubunda yer alan Marmorizzare, mermer deseni verilen dekoratif iç cephe son kat kaplamasıdır. Ürün, mermer efektli dokusu, parlaklığı, yüksek kapatma gücü ve yüzeye mükemmel yapışması ile duvarlarınıza yük bindirmeden mermer görünüm elde etmenizi sağlar. Buhar geçirgenliği yüksektir. Silinebilir ve su bazlı olduğu için çevre dostudur. Beyaz renkte üretilen Marmorizzare CUBO’nun, “Boyacı Küpü Renklendirme Sistemi” ile oluşturacağınız farklı renklerde de hazırlanarak size sınırsız mermer desen alternatifleri sunar.

Marmorizzare, zemin hazırlığı yapılmış tüm eski boyalı yüzeyler, beton, alçı, kara sıva, betopan ve ahşap yüzeylerde uygulanabilir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz