maritbet girişmaritbet
Alişan, Fawori Boya'nın yeni reklam yüzü oldu!

Alişan, Fawori Boya'nın yeni reklam yüzü oldu!

Geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanalıyla Türk boya sektörünün yükselen markalarından Fawori’nin yeni reklam yüzü ünlü şarkıcı Alişan oldu.

Ünlü şarkıcı Alişan, Fawori Boya için kameralar karşısına geçti! Türk boya sektörünün geniş ürün yelpazesiyle adından söz ettiren ekonomik segment markalarından Fawori'nin, yeni reklam filminde Alişan; yepyeni “Fawori Dünyam” telefon uygulamasıyla dağıtmaya başlayacağı hediyeleri “Ustalara bi dünya sürpriz, bi' dünya fırsat!” diyerek müjdeliyor.

Fawori Boya'nın yeni reklam filmi için kameralar karşısına geçen Alişan; “Ustalara bi dünya sürpriz, bi' dünya fırsat!” diyerek, ustalara, yeni Fawori Dünyam telefon uygulamasını ve bu uygulama ile satın aldıkça Fawori'nin vereceği hediyeleri müjdeliyor.
 
“Büyüyünce boyacı olacağım” derdim!

Küçüklüğünde boyacı olmak istediğini belirten Alişan, “Küçüklüğümde boyacı olmak isterdim. Boyacı ustalarının yaptığı işi çok kıymetli buluyorum. İnce bir zanaat ve işçilik gerçekleştiriyorlar. Soranlara da büyüyünce boyacı olacağım derdim hep. Evi renklendirmeyi, canlılık getirmeyi çok seviyorum. Ben her sene mutlaka evimi boyatırım. Evi boyatmak yenilenmek gibi bir şey. Yeni evladımız geldiğinde de onun odasını boyadık ve hazır ettik. Evlerimizi düzenli şekilde boyatırsak hem evimizde sağlık ve hijyen koşullarını yerine getirmiş oluruz hem de daha da önemlisi boyacılık mesleğinin devam etmesine destek vermiş oluruz. Ustalarımızı çok taktir ediyorum ve ne kadar meşakkatli bir iş olduğunu biliyorum. Onları yürekten kucaklıyorum ve iyi ki varsınız diyorum.”

Renkli görüntülere sahne olan reklam filminde; sabahın erken saatlerinde üzerinde boyacı tulumu, elinde malzemeleri ile işine giden bir boya ustası, yürüdüğü yol üzerinde bir billboard' da Alişan'ın yer aldığı Fawori reklamını görüyor. Reklamda, “Bi Dünya Sürpriz, Bi Dünya Fırsat Fawori Dünyam'da! Fawori uygulamasını indir, kazanmaya başla!” mesajı yer alıyor. Boyacı ustası telefonuna uygulamayı indiriyor ve uygulamaya tıkladığı gibi birden Fawori Dünyam'ın o sürprizlerle dolu renkli ortamına geçiş yapıyor…

Alişan'ın tanıtım filmine renk kattığı yeni uygulamada, Fawori Boya'nın “Fawori Dünyam” uygulamasını telefonuna indiren ustalar, Fawori'den ürün satın aldıkça kazanıyor. Ayrıca bu çerçevede ustalara farklı deneyim odaklı hediyeler ve sürpriz fırsatlar da sunuluyor. Türk reklam sektörünün en başarılı yönetmenlerinden İlkay Kopan imzalı film, yakında online platformlarında yerini alacak.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

CaddeYıldız Mobilya, ev modasında yeni trendleri belirledi
  • 29.03.2022 10:49

CaddeYıldız Mobilya, ev modasında yeni trendleri belirledi

CaddeYıldız Mobilya, bir hafta boyunca devam edecek lansmanda ziyaretçiler için ...

CaddeYıldız Mobilya'nın Oasis AVM mağazasını Alişan açtı!
  • 27.03.2022 08:46

CaddeYıldız Mobilya'nın Oasis AVM mağazasını Alişan açtı!

Ünlüler dünyasının gözde çifti Alişan ve Buse Varol, CaddeYıldız Mobilya Oasis C ...

Fawori Boya'dan boya ustalarına hediye yağmuru!
  • 25.04.2021 07:45

Fawori Boya'dan boya ustalarına hediye yağmuru!

Fawori Dünyam 16 ilde 5.000 ustaya Bi’ Dünya Sürpriz Bi’ Dünya Fırsat’la ulaştı. ...

Fawori Boya’nın yeni reklam filmi yayında!
  • 02.03.2021 16:13

Fawori Boya’nın yeni reklam filmi yayında!

“Hem iyi kalite hem iyi fiyat” anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Fawori Boya’n ...

“Büyüyünce boyacı olacağım derdim!”
  • 27.02.2021 13:56

“Büyüyünce boyacı olacağım derdim!”

Ünlü şarkıcı Alişan, Fawori Boya'nın yeni reklam filmi için kameralar karşısına ...