maritbet girişmaritbet
SEREL’in yeni nesil çözümleriyle okullar güvende

SEREL’in yeni nesil çözümleriyle okullar güvende

E.C.A., pandemiden hemen sonra aldığı “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” ve Hygiene Plus teknolojisiyle bu alandaki hassasiyetini kanıtlıyor.

Yüz yüze eğitimin 6 Eylül 2021 tarihinde tüm kademelerde başlayacağının açıklanmasının ardından, öğrencilerin sağlığını koruması ve okulların tekrar kapanmasına yol açacak durumların engellenmesi için üst düzey hijyen önlemleri alınıyor. En riskli alanların başında gelen tuvaletler için yüzey temasını sıfırlayan armatürler başta olmak üzere geliştirilen yeni nesil çözümler, eğitim-öğretim süreci boyunca beklentileri karşılamaya hazırlanıyor. Tüketicilerinin hayatını kolaylaştırma prensibi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren E.C.A., pandemiden hemen sonra aldığı “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” ve 2015 yılında geliştirdiği Hygiene Plus teknolojisiyle bu alandaki hassasiyetini kanıtlıyor.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı, tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde 6 Eylül Pazartesi günü gerekli tedbirler alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitimle başlayacak. Buna göre özellikle okul tuvaletlerinde yüzey temasını sıfıra indiren armatürler başta olmak üzere ileri teknolojili hijyenik ekipmanların kullanımının bulaş riskini minimuma indireceği yönünde tavsiyelerde bulunuluyor.

“Hijyen odaklı ürünlere yönelik farkındalık düzeyi arttı”

Üretim süreçlerinde her zaman insan faktörünü ön planda tuttuklarını ve gelişen tüketici taleplerine özel çözümler ürettiklerini belirten Elmor A.Ş. Genel Müdürü Enver Öz, “Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte mikroorganizmaların üreme ve yayılması açısından en riskli alanların başında tuvaletler geliyor. Bu alanlarda hijyen odaklı ürünlere yönelik farkındalık düzeyi oldukça artmış durumda. Elmor olarak insan sağlığını tehdit eden bu olağanüstü süreçte yetkili kurumların tavsiyeleri doğrultusunda hijyen kavramına daha büyük hassasiyetle yaklaşıyoruz. Kaliteden ödün vermeyen yeni teknolojilerimiz ve tasarımlarımızla trendleri belirleyen bir kurum olarak üretim süreçlerimizi bu doğrultuda güncellemeye devam edeceğiz” dedi.

Kir barınmasını önleyen Hygiene Plus teknolojisi

7’den 70’e tüm yaş gruplarına hitap ettiklerinin altını çizen Öz, “Çocuklara yönelik ürünlerimizle hijyeni maksimuma çıkarıyoruz. Paleimon Serisi de bunun en iyi örneği. Pedagoglar eşliğinde geliştirdiğimiz Paleimon Serisi’nde de tüm vitrifiye gruplarında olduğu gibi Hygiene Plus teknolojisi bulunuyor. 2015 yılında geliştirdiğimiz bu teknolojinin içerdiği nano teknolojik gümüş iyonlar, vitrifiye yüzeylerinde kir barınmasını önlüyor. Su ve deterjan kullanımını da en aza indirgeyen Hygene Plus teknolojisi, çevresel sürdürülebilirlik açısından da önemli katkılar sağlıyor” diye konuştu.

SEREL’in yeni nesil çözümleriyle okullar güvende

Geliştirilen diğer nitelikli teknolojiler hakkında da konuşan Öz, şöyle devam etti: “Klozet iç yüzeyinin kolay temizlenmesini sağlayan ve kanalsız klozet olarak tanımlanan SEREL Pure Wash ve sektöre yine bizim tarafımızdan kazandırılan SEREL Easy Wash kendi kendini temizleyebilen lavabolarımızla pazarda öne çıkıyoruz. Yine herhangi bir temas gerektirmeyen E.C.A. fotoselli lavabo armatürleri, fotoselli pisuvar, duş ve taharet muslukları da okullarda tercih edilebilecek önemli ürünlerimizden. Fotoselli armatürlerde yerli üretimi gerçekleştiren ilk marka olarak bu ürünlere 5 yıl garanti veriyoruz. Elmor olarak yeni nesil teknolojilerimizle hem öğrencilerimizin hem de ailelerimizin yanındayız. Bundan sonraki süreçte de sektördeki standartları değiştiren marka olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

E.C.A.’dan nem hazneli panel radyatör!
  • 16.04.2022 17:17

E.C.A.’dan nem hazneli panel radyatör!

İklimlendirme sektörünün güçlü markalarından E.C.A., panel radyatörüne eklediği ...

E.C.A. ile yüzde 70' e varan su tasarrufu!
  • 14.03.2022 17:33

E.C.A. ile yüzde 70' e varan su tasarrufu!

Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarıyla doğal kaynakları koruma sorumluluğunu sürdüren ...

Doğalgazın olmadığı yerde çözüm E.C.A.’dan: Arceus Elektrikli Kombi!
  • 16.02.2022 09:25

Doğalgazın olmadığı yerde çözüm E.C.A.’dan: Arceus Elektrikli Kombi!

E.C.A., Arceus elektrikli kombi ile doğalgazın bulunmadığı bölgelere ideal ısıtm ...

E.C.A.’dan düşük emisyonlu çevre dostu şofben: Phoenix
  • 18.01.2022 16:25

E.C.A.’dan düşük emisyonlu çevre dostu şofben: Phoenix

İklimlendirme sektörüne çevre dostu çözümlerle öncülük eden E.C.A., yeni nesil h ...

E.C.A.’nın çevre dostu ürünleriyle maksimum enerji tasarrufu!
  • 11.01.2022 15:38

E.C.A.’nın çevre dostu ürünleriyle maksimum enerji tasarrufu!

Kullanıcı deneyimine çevreye duyarlı çözümlerle cevap veren ve iklimlendirme sek ...

E.C.A. Phoenix şofben ile sıcak suya güvenli erişim!
  • 23.12.2021 10:12

E.C.A. Phoenix şofben ile sıcak suya güvenli erişim!

E.C.A., yeni nesil hermetik şofbeni Phoenix ile sıcak suya her an kolay erişim i ...