maritbet girişmaritbet
Kale Banyo ürünleri ile yaşama su ol!

Kale Banyo ürünleri ile yaşama su ol!

Kale Banyo, doğaya dost, çevreci, sürdürülebilir ürün ve projeleri ile yaşama su olmaya devam ediyor.

Doğa ve insanlar için en yaşamsal kaynak olan suyun hızlı tüketimi, Mavi Gezegenimizi adım adım kuraklığa götürüyor. Bilinçli su tüketiminin çok daha önemli hale geldiği günümüzde Kale Banyo da doğaya dost, çevreci, sürdürülebilir ürün ve projeleri ile yaşama su olmaya devam ediyor. Kale Banyo'nun yeni nesil tasarım felsefesiyle ürettiği fotoselli banyo ve mutfak ürünleri, su tüketiminde sağladıkları yüksek tasarruf oranları ile bu konuda fark oluşturuyor.

Yalnızca küresel ısınmanın değil, aynı zamanda bilinçsiz tüketimin de etkisiyle hızla azalan su kaynakları, su tüketim ürünlerini çok daha önemli hale getiriyor. Kale Banyo ise, banyo ve mutfaklar için geliştirdiği armatür ve duş sistemleri ile fonksiyonelliğin yanı sıra su konusunda tasarruf yapmanın da önünü açıyor. Kale Banyo, ürünlerinde öne çıkardığı su tüketimi, ergonomi, dayanıklılık, hijyen, debi miktarı gibi unsurların yanı sıra aldığı uluslararası belgelerle de bu konuda farkını ortaya koyuyor.

Çevre dostu ‘Smart' felsefesi

Kale Banyo sektörde bir ilke imza atarak hayata geçirdiği ve tüm seramik sağlık gereçleri ürünlerinde kullandığı SmartHijyen teknolojisi ile de daha az temizlik malzemesi ve su ile daha kolay temizlik sağlıyor.

SmartHijyen, Kale Banyo ürünlerinde sağladığı antibakteriyel özelliğini, ilk günkü gibi koruyor. İçeriğinde bulunan nano boyuttaki gümüş iyon, mikropların hücre duvarlarına zarar vererek, DNA ve RNA yapılarını bozuyor. Kullanılan nano gümüş iyonları, ürünlerin üzerinde bulunan bakterilerin çoğalmasına engel olurken, mevcut bakterileri de yok ediyor.

Avrupa Su Etiketi belgesi

Kale Banyo, dünya su kaynaklarını korumak ve israfı önlemek düşüncesi ile hayata geçirilen Avrupa Su Etiketi (European Water Label) belgesini alarak, bu konudaki hassasiyetini ortaya koydu. Günümüzün en önemli sorunlarından biri olan su tüketimi konusunda farkındalık sağlayacak olan etiket, Kale Banyo'nun yeni nesil tasarım felsefesiyle hayata geçirdiği yerli üretim armatürleri, fotoselli bataryaları ve tüm Cold Start ürünlerinde kullanılıyor. Avrupa'nın tamamında geçerli sınıflandırılmış etiket ile tüketiciler kullandıkları Kale Banyo ürünlerinin ne kadar su ve enerji harcadıkları konusunda şeffaf bir şekilde bilgi sahibi olabiliyor. Kullanıcıların su tüketimi konusunda bilinçlenmesini sağlayan etiket, aynı zamanda onlara su tasarrufu sağlama fırsatı sunuyor.

Kaleguard Defence ile hijyen ve tasarruf bir arada

Türkiye'ye bugüne kadar kazandırdığı pek çok inovatif ürünü ile sektöre öncülük eden Kalebodur'un hayata geçirdiği Kaleguard Defence teknolojisi uygulandığı yüzeylerde bakteri, virüs ve mikropların tutunmasına, yerleşmesine ve üremesine izin vermeyerek, tüm ortamı hijyenik ve daha sağlıklı hale getiriyor. 

Bakteri ve virüslerin hücre zarına zarar vererek, yapısal olarak bozunuma uğratmasının yanında, mikropların yapısında bulunan protein zincirlerini de bozarak enerji üretimlerini durduran Kaleguard Defence teknolojisi, uygulandığı tüm yüzeylerde siz ve sevdikleriniz için güvenli yaşam alanları oluştururken, daha az temizlik malzemesi ve su tüketimi sağlayarak çevre dostu çözümler sunuyor.

Pandemi ile birlikte fotoselli ürünlere talep iki katına çıktı

Tasarımı üstün teknolojiyle harmanlayan Kale Banyo'nun fonskiyonellikleriyle öne çıkan mutfak ve banyo ürünleri pandemi sürecinde tüketicilerden yoğun talep gördü. Yüksek su tasarrufunun yanı sıra temassız özellikleri ile de kullanıcıların tercihi haline gelen ürünlere; başta okul, plaza, AVM'ler olmak üzere yoğun insan sirkülasyonunun olduğu yaşam alanlarında talep neredeyse iki katına çıktı.

Kale Banyo ile temassız ve %100 hijyenik çözümler

Kale Banyo'nun, yüzey temasını sıfıra indiren fotoselli ürünleri aynı zamanda sağladıkları %100 hijyenik ortamlar ile yeni hayat tarzının da vazgeçilmezi haline geldiler. Özellikle içeriğindeki Honeycomb akış düzenleyicisi sayesinde suyu hava ile karıştırarak, sessiz ve mükemmel bir akış kalitesi sağlayan fotoselli armatürler yüksek su tasarrufu ile ön plana çıkıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bütünsel banyo deneyimi için tercih Kale D100 mat siyah serisi!
  • 12.06.2022 02:17

Bütünsel banyo deneyimi için tercih Kale D100 mat siyah serisi!

Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale Banyo, ...

Kale Banyo'dan banyolarını yenilemek isteyenlere %50 indirim kampanyası!
  • 19.05.2022 11:25

Kale Banyo'dan banyolarını yenilemek isteyenlere %50 indirim kampanyası!

Kampanyayla banyolarını yenilemek isteyenlere Kale Banyo’nun birbirinden tarz, k ...

Kale Banyo'dan "Yaşam için su, dünya için iyilik" hareketi!
  • 22.03.2022 13:42

Kale Banyo'dan "Yaşam için su, dünya için iyilik" hareketi!

Kale Banyo Dünya Su Günü’nde Afrika’nın en yoksul ülkelerinden biri olan ve su k ...

Kale Lotus Banyo Mobilyası ile modernlik ve sadelik bir arada!
  • 14.03.2022 11:27

Kale Lotus Banyo Mobilyası ile modernlik ve sadelik bir arada!

Kale Banyo, fonksiyonelliği ve şık görünümü bir arada sunan tasarımlarına Lotus ...

Kale Banyo Pull Down Mutfak Bataryası hareket özgürlüğü sunuyor
  • 12.03.2022 12:55

Kale Banyo Pull Down Mutfak Bataryası hareket özgürlüğü sunuyor

Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu arttıran Kale Banyo ...

Kale Banyo’dan suya iyi bakan kampanya!
  • 02.03.2022 16:00

Kale Banyo’dan suya iyi bakan kampanya!

Kale Banyo, tasarruf teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla yaşam alanlarına değe ...