maritbet girişmaritbet
Zorlu Center, 10 Ekim'de açılıyor! Broadway'i İstanbul'a getiriyor!

Zorlu Center, 10 Ekim'de açılıyor! Broadway'i İstanbul'a getiriyor!

Zincirlikuyu'da yükselen Zorlu Center, bir erteleme olmazsa 10 Ekim 2013 Perşembe günü açılıyor

Zorlu Gayrimenkul imzasıyla yükselen Zorlu Center projesi perşembe günü açılıyor. Zorlu Center ile Broadway'e bir taksi mesafesinde olacağız. 50 bin metrekare alana sahip olan Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi başta Broadway şovları olmak üzere, dünyanın önde gelen müzikal, konser, dinleti, tiyatro ve dans gösterilerini İstanbul'a getiriyor.

İşte Zorlu Center'ın hayatımıza katacakları;

CATS - 21 OCAK

Broadway'in en uzun soluklu müzikallerinden biri olan Cats, 300'den fazla şehirde, 50 milyondan fazla kişi tarafından izlenen gerçek bir fenomen. Müzikalin öyküsü kediler arasında geçse de aslında yaşamın ta kendisi: Grizabella, dünyayı tanımak için Jellicle Kedileri'ni terk eder ama yıpranmış ve gururu kırılmış olarak Jellice Kedileri'ne geri döner... Liverpool Echo'nun yorumuna göre “Tiyatrodan ağzı kaymaklı bir kedi gibi çıkacaksınız."


NOTRE DAME DE PARIS - 22 NİSAN

Katedrale bırakılan kambur, çirkin ve sağır bir çocuk... Ve kalbinde bir şeyler hissetmesini sağlayan o güzel çingene kızı Esmeralda… Victor Hugo'nun ölümsüz romanı ‘Notre Dame'ın Kamburu”ndan sahneye uyarlanan müzikal 1998'de Paris'te ilk kez sergilendiğinden beri 8 milyon bilet satışı başarısına ulaştı ve Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.


JERSEY BOYS - 13 KASIM

Frankie Valli, Bob Gaudio, Tommy De Vito ve Nick Massipop kendi şarkılarını yazdı, kendi seslerini yarattı ve henüz 30 yaşına gelmeden dünya çapında 175 milyon kayıt sattı. Jersey Boys işte bu dört mavi yakalı çocuğun pop müzik tarihinin en büyük başarılarından birine imza atmalarının öyküsü. Bugüne kadar 14 milyon izleyiciye ulaştı. Müzikalin hit olmuş ‘Sherry', ‘Big Girls Don't Cry', ‘Beggin' ve ‘Can't Take My Eyes Off You' gibi ölümsüz şarkıları çocuklarınıza da izletmek isteyebilirsiniz ama Jersey Boys 12 yaşın altındaki çocuklara önerilmiyor.


TAKE 6 - 12 KASIM

10 Grammy Ödülü, 10 Dove Ödülü, 1 Soul Train Ödülü... Tarihte en fazla ödül alan vokal grubu Take6, 25. yılını kutluyor. Claude McKnight, Mark Kibble, Joel Kibble, Dave Thomas, Alvin Chea ve Khristian Dentley'den oluşan TAKE6'in gospel, acapella, caz ve rap'i harmanlayan bir müzikleri var.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Milli hava araçlarının "keskin gözlerinden" kaçış yok
  • 06.04.2023 12:16

Milli hava araçlarının "keskin gözlerinden" kaçış yok

ASELSAN tarafından geliştirilen milli İHA'ların elektro-optik keşif, gözetleme v ...

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!
  • 20.07.2022 16:37

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!

Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelece ...

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı
  • 14.12.2021 16:44

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı

Zorlu Center, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlı ...

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı
  • 05.04.2014 15:35

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı. Açılıştan çok özel ka ...