maritbet girişmaritbet
White Corner Nisan'da açılıyor!

White Corner Nisan'da açılıyor!

Beyaz İnşaat tarafından inşa edilen, 81 mağazasıyla prestijli firmaların buluşma noktası olacak White Corner, 42 rezidans dairesi ile aynı zamanda bir yaşam merkezi olacak. VVhite Corner Nisan'da açılacak

Keyifli bir yaşam merkezi

Seyfi Beyaz ve Muzaffer Beyaz tarafından 30 yıl önce kurulan Beyaz İnşaat, İstanbul'da yapımını tamamladığı Capacity Alışveriş Merkezi'nin yanı sıra bugüne kadar yaptığı 1500 konut ile sektörün en önemli isimleri arasında yer aldı.
Beyaz İnşaat İstanbul Beylikdüzü'nde halen Beyaz City Residence AVM, White Corner, BeyCity ve White Court projelerini yürütüyor.
Beylikdüzü, 35 milyon dolar yatırımla inşa ettiği White Corner ile alışılmışın dışında, kaliteli ve keyifli bir yaşam merkezine kavuşuyor.

En hesaplı en kaliteli bir arada

İçerisinde bulunan 81 mağazasıyla prestijli firmaların buluşma noktası olmaya aday White Corner, 42 rezidans dairesi ile sadece bir AVM değil aynı zamanda bir yaşam merkezi olacak. Nisan ayında açılması planlanan White Corner, Beylikdüzü ve İstanbul geneline alışılmışın dışında hesaplı ve keyifli bir alışveriş konsepti sunacak.
Ulaşım kolaylığı, merkezi konumu ve müşteriye özel servis olanakları ile bölgenin yeni çekim merkezi olmaya hazırlanan White Corner, ihtiyaç duyulan her şeyin, en hesaplısı ve en kalitelisinin bulunabileceği ürün çeşidine sahip bir alışveriş merkezi olma iddiasında.


MM Migros faaliyette

Toplam 4 kat artı 1 teras katı üzerine kurulu, yaklaşık 9000 metrekare alana yayılan White Corner, hipermarketten giyime, beyaz eşyadan fast-food ve mobilyaya geniş bir alışveriş karması sunuyor. Market katında yer alan 2000 metrekarelik alanda 1 Aralık itibarıyla MM Migros faaliyete başladı. Ataürk Havalimanı'na sadece 20 dakika mesafede bulunan White Corner, İstanbul'un her yerinden kolaylıkla ulaşım sağlanabilen bir noktada bulunuyor. White Corner, kârlı bir yatırım hayalini gerçeğe dönüştürmek isteyen tüm yatırımcılara önemli bir kazanç fırsatı sunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz